Nabourávají mi FB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11522
22.7.13 21:37
@Linda85 píše:
Zrušit profil a po čase udělat nový pod jiným, či zkráceným jménem. JEdnoduché. Myslím, že bez FB se dá žít, ne?
bohuzel v dnesni dobe uz ne :D jde o praci (nasi reklamu, stranku, nase zakazniky ;) )
novy profil jsem taky uvazovala, ale nahanet zase dalsich stovek uzivatelu a kazdemu vysvetlovat, ze jsem to Nova ja :nevim:
@KeyTynka píše: ¨za a) změnit heslo, za b) dát si že pokud se někdo bude chtít přihlásit z jiného počítače ať ti přijde SMS… mám to tak nastavené a pokud se přihlašuji jinde než doma tak to chce heslo z sms…

a jak to muzu udelat? na to jsem neprisla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
22.7.13 21:38
@Linda85 píše:
Zrušit profil a po čase udělat nový pod jiným, či zkráceným jménem. JEdnoduché. Myslím, že bez FB se dá žít, ne?

To není tak jednoduché, i když účet odstraní, smažou ho až za 14 dní a když se znovu přihlásí, tak se jí to zeptá, jestli opravdu chce účet zrušit. Takže jestli se znovu přihlásí někdo z toho studia, jenom odklikne, že chce účet zachovat a jede dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
22.7.13 21:46

@alsem kuknu jak jsem to dělala a písnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
22.7.13 21:47
@alsem píše:
Uz jsem si ho zmenila, mackala na vsechno mozne, no pred chvili mi volala mamka na co jsem to zase klikla :roll: asi uz je fakt nahlasim! ale co zmuzou admini? :nevim:

Nemyslím, si že by se Ti někdo přihlašoval na Tvůj profil. Některé stránky mají něco jako „doživotní lajk“, jakože když je jednou lajkneš, tak ten like vyskakuje v pravidelných či nepravidelných intervalech na tvém profilu. Je to běžná reklama těch stránek.

1. Zkus „odlajkovat“ tu stránku.
  2. Když to nepomůže zkus si tu stránku blokovat
  • Citovat
  • Upravit
205
22.7.13 21:51

Nevim, synovci takhle ukradli celý profil. Pořád se mu tam nabourávali, i do emailu. Hrabal je mu v tom ajťák a nic neudělal. Nakonec se mu nabourávači vysmáli a změnili hesla.Jen nevim k čemu jim to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
22.7.13 21:52

Po přihlášení v pravo nahoře je symbol ozubeného kolečka (nastavení)-kliknout
tam kliknout na nastavení účtu…
objeví se obecné nastavení účtu…(jméno, heslo, kdy bylo naposledy změněno heslo, atd…)
vlevo je lišta s dalšími možnostmi, tak tam kliknout na zabezpečení..
objeví se nastavení zabezpečení… tam je možnost (3) schválení přihlášení… tam si to odškrtneš, zadáš tel číslo, a pak při každém novém přihlášení to bude chtít kód z sms (pokud máš chytrý telefon s aplikací FB tak jde kód vygenerovat i tam),
jak to uděláš tak už pak jenom změnit heslo a už se ti tam nemají jak dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.7.13 21:54
@KeyTynka píše: ¨za a) změnit heslo, za b) dát si že pokud se někdo bude chtít přihlásit z jiného počítače ať ti přijde SMS… mám to tak nastavené a pokud se přihlašuji jinde než doma tak to chce heslo z sms…

„Pokud se k vašemu účtu někdo připojí z počítače či mobilního zařízení, které jste dříve nepoužili, můžeme vám zaslat upozornění.“ - takže dodatečné nastavování sms upozornění je k prdu, když jí tam už z těch zařízení vlezli…

• Citovat
  • Upravit
637
22.7.13 21:56

Ahoooj stalo se mi to taky zrušila jsem FB a mám klid :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.7.13 21:57
@KeyTynka píše:
Po přihlášení v pravo nahoře je symbol ozubeného kolečka (nastavení)-kliknout
tam kliknout na nastavení účtu…
objeví se obecné nastavení účtu…(jméno, heslo, kdy bylo naposledy změněno heslo, atd…)
vlevo je lišta s dalšími možnostmi, tak tam kliknout na zabezpečení..
objeví se nastavení zabezpečení… tam je možnost (3) schválení přihlášení… tam si to odškrtneš, zadáš tel číslo, a pak při každém novém přihlášení to bude chtít kód z sms (pokud máš chytrý telefon s aplikací FB tak jde kód vygenerovat i tam),
jak to uděláš tak už pak jenom změnit heslo a už se ti tam nemají jak dostat…

je tam psano, kdyz se prihlasite z neznameho prohlizece…a to uz neznamy prohlizec neni ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
22.7.13 21:58
@lloren píše:
Ahoooj stalo se mi to taky zrušila jsem FB a mám klid :andel: :andel:

to se máš, ale ona píše že ho potřebuje pracovně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.7.13 21:59
@evill píše:
Nemyslím, si že by se Ti někdo přihlašoval na Tvůj profil. Některé stránky mají něco jako „doživotní lajk“, jakože když je jednou lajkneš, tak ten like vyskakuje v pravidelných či nepravidelných intervalech na tvém profilu. Je to běžná reklama těch stránek.
  1. Zkus „odlajkovat“ tu stránku.
  2. Když to nepomůže zkus si tu stránku blokovat

ja uz jsem to odlajkovavala 2×, ted mi mamka volala, ze jsem lajkovala jejich odkaz na akci a kdyz jsem se koukala, mam tam lajkovanou zase stranku i jejich prspevek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
22.7.13 21:59

Máme podobný problém. Na náš Fb profil obchodu se někdo dostal, změnil heslo. Píše sprosté zprávy na zeď a my s tím nemůžem dělat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.7.13 22:00

@alsem
A byla nějaká odezva od Facebooku, že ti tam leze někdo cizí?

• Citovat
  • Upravit
719
22.7.13 22:06

@ncc1701 jakmile si to tam hodí, tak by to mělo chtít jakmile zavře prohlížeč a znovu otevře, jinak tam dál na té stránce jsou i všechna zařízení a pokud tam vše smaže tak to bude chtít všude… @alsem v sedmé záložce (rozpoznaná zařízení) tak na to klikni (otevře se ti odkud ses přihlašovala a vše tam smaž) tím pádem nebudeš míz žádná známá rozpoznaná zařízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
22.7.13 22:09

@alsem daj si nastaveni soukromi, blokovani a uplne zablokuj ich firmu.. teda ak sa volaju vymyslim si abc agentura, napises tam ten nazov ono by ti to malo vyhladat a nebudu moct zobrazovat tvoj profil, zmen heslo - pismena cisla znaky ideal je aspon jedno velke pismeno, ak davas jednoduche heslo mozu ti ho skusit dohladat, ale zmen aj heslo na mail ktory k uctu prislusi, mozu to pouzivat ak vedia tvoje heslo tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová