Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@merlose na které diskusi jsi dřív tady nebo na flirtu? Některé osoby byly na obou a pak se to prý pohádalo
celé diskuse kvůli tomu číst nebudu.
@Petrolka píše:
@merlose na které diskusi jsi dřív tady nebo na flirtu? Některé osoby byly na obou a pak se to prý pohádalocelé diskuse kvůli tomu číst nebudu.
tak o tom nevím, to muselo být dřív, než jsem tu byla. Nevěděla jsem, že si musím vybrat. ![]()
@Petrolka píše:
@merlose na které diskusi jsi dřív tady nebo na flirtu? Některé osoby byly na obou a pak se to prý pohádalocelé diskuse kvůli tomu číst nebudu.
x lidí chodí tam i tam, nevidím v tom problém. Já se nehádám s nikým, vycházím s všema
![]()
@merlose Tak už je to asi pryč, já chodím taky na obě, ale víc píšu sem, na flirtu chybí veveruška ![]()
@Ginuš
čau mamino
@Petrolka píše:
@Petrolka píše:
@merlose Tak už je to asi pryč, já chodím taky na obě, ale víc píšu sem, na flirtu chybí veveruška![]()
@Ginuš
čau mamino
ahoooooooj
@Ginuš Já si večer dělám mateřídouškový, moc dobře se po něm spí.
@Petrolka a jak ta schůzka dneska? DOufám, že jsem to nepopletla
@Ginuš Nedopadlo to podle mých představ, ale asi to tak mělo být, protože jsem se mnohokrát přesvědčila, že všechno špatné je pro něco dobré. Otevírají se mi možná nové pracovní příležitosti.