Náhlá bolest hlavy, rozmazané vidění a brnění prstů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Manzelovi se takto projevuje migréna. Doporučuji návštěvu neurologa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj., již několik let trpím na bolest hlavy bez jakéhokoliv důvodu. Výsledky mám v pořádku (naposled před rokem CT)
Dnes se mi stalo, když jsem dělala něco u PC, najednou jsme začala vidět rozmazaně, po chvíli mě začala šíleně bolet hlava, že jsem byla nucena si jít lehnout. Následně mi mravenčely prsty na levé ruce. Nevím jak, ale zaspala jsem to. Bolest hlavy i po pár hodinách pořád přetrvává.
Nevíte co s tím. Nemá někdo podobnou zkušenost? Můj doktor o me zdraví moc nejeví zájem.Děkuji
Trpim uplne na to stejny a je to migrena. Presne vzdy nejdriv zacnu rozmazane videt, pak me ne vzdy brnej prsty a zacne bolest hlavy. Docela na to pomahaj algifen kapky a hlavne spanek a klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mně se takhle projevovala migréna a plus jsem k tomu zvracela a vadilo mi
denní světlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nemáš namoženou krční páteř? Při špatném sezení u PC to může být hned. Jinak rozmazané vidění a bolest hlavy jsem měla, když jsem hodně namáhala oči a od očaře jsem dostala brýle, ale to brnění rukou nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Migréna od krční páteře, úplně ukázkové příznaky. Sežeň si od neurologa triptany, léky na migrénu a zjisti si spouštěče, ať se jich můžeš vyvarovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Migréna… Rozmazané vidění, aura, pak oslepnu na jedno oko a neskutečná bolest hlavy a brnění končetin. Je to od páteře. Časté spouštěče stres, ulek, káva, kakao, čokoláda, alkohol, ostré světlo… Pomáhá spánek, ticho, tma, studený obklad
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Svědění hlavy u dítěte
- Steh na hlavě u dcery
- Neštovice bolest při mazání
- Boj hlavy a srdce
- Štípání v nose - bolest oka, licní kosti
- Bolest močové trubice po porodu
- Hov*a v hlavě půl roku po rozchodu..
- Praskliny na intimních místech a bolest u moře
Ahoj., již několik let trpím na bolest hlavy bez jakéhokoliv důvodu. Výsledky mám v pořádku (naposled před rokem CT)
Dnes se mi stalo, když jsem dělala něco u PC, najednou jsme začala vidět rozmazaně, po chvíli mě začala šíleně bolet hlava, že jsem byla nucena si jít lehnout. Následně mi mravenčely prsty na levé ruce. Nevím jak, ale zaspala jsem to. Bolest hlavy i po pár hodinách pořád přetrvává.
Nevíte co s tím. Nemá někdo podobnou zkušenost? Můj doktor o me zdraví moc nejeví zájem.
Děkuji