Nahnědlý výtok ve 2. trimestru

559
15.11.13 13:40

nahnědlý výtok ve 2. trimestru

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda máte některá podobnou zkušenost a vše bylo v pořádku? Jsem nyní v 15tt. V 6tt jsem měla hematom, který se za 3 týdny vstřebal. Minulý týden se mi objevil nahnědlý výtok, tak jsem šla pro jistotu k dr. Vše bylo v pořádku, prý to může být z toho hematomu, na žádný problém nepřišla. Začala jsem brát Ascorutin. 3 dny byl klid a pak se výtok objevil znovu, když trval 3. den, jela jsem pro jistotu do nemocnice na pohotovost. Tam mi dr. řekl, že to je nejspíš z toho hematomu, že se skoro nikdy nevstřebá celý, a že je to tmavá stará krev, že to miminko ohrozit nemůže a prý to špinění může trvat klidně i měsíc. Jinak vše v pořádku. Pak zase pár dní klid, jeden den pak nahnědlý výtok, pak den klid a dnes zase. Nechci zbytečně plašit a lítat s tím pořád k doktoru, ale i když mi dva doktoři řekli, že je to v pořádku, nervíky drobet mám, aby s miminkem něco nebylo. Stalo se některé z vás něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31402
15.11.13 13:57

@janina022 uznávám že jsou to hrozný nervy (znám to), ale doktoři mají pravdu. Je to stará krev, pravděpodobně opravdu od toho hematomu, měla jsem to v prvním těhotenství taky. Ve druhém se mi to stávalo cca. do 18.tt někdy po vyšetření, že jsem tak 5 dnů po něm začala lehounce dohněda špinit (nebylo to tmavé, spíš takový kapučíno), je to z podrážděného čípku. Obecně pokud nejde o jasnou čistou krev, bolesti atd. tak by se nic dít nemělo, ten Ascorutin klidně užívej pořád, neškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.11.13 14:08

@janina022 ver jim, opravdu to nic neznamena. Neco jineho by byla cerstva krev, ale to je ti urcite jasne. Pravdepodobne to bude opravdu z toho hematomu a ted dle toho jak moc se namahas je nektere dny klid s nektere to odchazi. Snaz se byt v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.11.13 17:24

Díky holky, zase jsem o něco klidnější, vim, asi zbytečně plašim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí