Nahota v sauně wellness - děti a rodiče

6
4.8.26 21:07

Nahota Rodina

Jaký máte názor na pohyb nahých lidí, ať už doma, nebo ve wellness, sauně či bazénku, kde jsou rodiče s nahými dětmi? Právě jsem to jednou ve wellness viděl a docela mě to překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6341
4.8.26 21:47

Doma? Proč ne. U nás doma nebyla nahota nikdy nic divného. Běžně své rodiče u nich doma vídám nahé dodnes.
U nás doma teď aktuálně s malýma dětma také běžná věc, ale starší nemá ještě ani 5 let.

Jinak na veřejných místech? No jako mě to nijak nepohoršuje. Všichni to tam mají stejný :nevim:
Já sama bych se ale veřejně nahá neukazovala a své děti na veřejných místech vůbec ne.

Příspěvek upraven 04.08.26 v 22:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14970
4.8.26 22:03

Dítě je jedináček?

Pardon, to patřilo do jiné diskuze.

Příspěvek upraven 05.08.26 v 08:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
4.8.26 22:20
@Sexodod píše: Více

To ma kazdy jinak. Ja sve rodice v zivote nahe nevidela a kdyz byl tatka na kontrole s triselnou kylou kde jsem s nim byla, tak chtel abych zustala venku kdyz byl odhaleny. nijak divne mi to nikdy nepripadalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
4.8.26 22:21

Tohle téma je tu snad každý měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
4.8.26 22:24

Vsude mi to prijde nemístné, kdyz jsou tam deti. Ve wellnes o to vic, kdyz jsou tam i cizi lidi. Vim, ze jsem cucela jak puk, kdyz mi kamarádka říkala, ze tata přejde nahý obývákem do ložnice. Jako proč?
Ja svoje rodiče nikdy nevidela. Vlastně ani ve spodním prádle. Syn se mnou směl být v koupelně do jeho 2 let, pak uz ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.8.26 22:31
@Anezka1990 píše: Více

Tak to mi přijde teda hodně přehnaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16856
4.8.26 22:32

Taky jsme se před sebou nazí neprocházeli. A po pravdě se sama ani nahá nikde veřejné neukazuju. Na cizí nekoukám, ale sama prostě nahá ani třeba na šatně v práci nejdu. Pro mě je to prostě intimní a osobní věc a zóna, kterou chci nechat nějakým způsobem zahalenou :nevim: Pokud nejsem někde na nuda pláži, nevidím důvod, aby někde chodili lidí nahatý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.8.26 22:34

@Anezka1990 to wellness, veřejná místa bez diskuze. Ale doma? 8o Neříkám lítat doma furt nahá, ale až takhle striktní přístup moc nechápu. Dokonce ho považuju pro dítě za škodlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39296
4.8.26 22:45

Ježíš, tady se zase z toho nadělá…

Někdo se stydí, jiný se nezavírá ano na velké. Mě tohle strašně iritovalo v zahraničí, kde dle mého názoru, měli hodně pošahanou morálku. Všechno, co se týkalo sexu a pohlaví bylo ekl a nahé prso anebo dokonce i kluk ve slipech byla Sodoma Gomora (a to jsem měl postavu jak Adonis), ale věci ohledně vyměšování nikomu nevadili, tak klidně někdo kadil na WC bez dveří a další s ním vesele vykecával.

Osobně bych byl raději nahatý ve společné sprše, než něco takového. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6341
4.8.26 22:48
@Jazmine píše: Více

To má fakt ale každý nastavený jinak.
Já jsem vyrůstala v tom, že nahota rodič a dítě je přirozená, tak to mám i já tak se svými dětmi.
Ten kdo vyrůstal v tom, že doma byla nahota tabu, tak to většinou tak praktikuje pak i dále u svých dětí :nevim:

Například kamarádka má syna a ten se od malinka koupe jen s otcem. S ní nikdy.
Ani v miminkovském a batolecím věku.

Jako veřejná místa, tam se asi shodneme, že není potřeba se ukazovat. Ale co se děje doma je už každého věc. Na to není dobrá ani špatná odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16856
4.8.26 22:50
@Jazmine píše: Více

V čem je to jako škodlivé? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16856
4.8.26 22:51

@Markéta188 My se třeba se synem nekoupeme ani jeden, koupe se sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108354
4.8.26 22:52
@Anezka1990 píše: Více

Tak to je hodně přehnané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6341
4.8.26 22:54
@Dahlia0409 píše: Více

Jo starší už také. Ale do 2 let jsem se s holkama koupala já i manžel. Obě nám totiž ve vaně měly ve zvyku běhat a pro jejich bezpečí to nešlo moc jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat