Dobry den maminky…rada bych Vas poprosila o Vase nazory, zkusenosti…mam z toho tezkou hlavu. Jsem v 10tt a v poslednich dnech jsem skoro cely den prosedela u topeni a nahrivala si zada. Az ted me napadlo, ze jsem nedavno cetla, ze by se nemely v tehotenstvi pouzivat zadne nahrivaci vlozky apod.,tak me napadlo, jestli to nemohlo miminku uskodit. Zpusobit to nejake vady, potrat, apod. Moc Vam dekuji.
Nahřívání zad v těhotenství
Už to nedělej a zeptej se lékaře, až půjdeš na prohlídku Těžko říct, jaká dávka tepla vadí, ale
byla jsem překvapená, jak moc nebezpečné to je. Vždy jsem na to byla
upozorňována daleko víc, než na alkohol, cigarety, těžká břemena
apod.
Teď s tím nic nenaděláš.
@martina.se píše:
@Elisaaa nešil.. bys nesměla dělat vůbec nic…
No, já jsem se nedávno setkala s lékařkou, která operuje vrozené vady
a tohle uváděla jako jedno z těch opravdu největších rizik to jako nechci nikoho děsit, mě to taky
překvapilo.
@radkka píše:
No, já jsem se nedávno setkala s lékařkou, která operuje vrozené vady a tohle uváděla jako jedno z těch opravdu největších rizikto jako nechci nikoho děsit, mě to taky překvapilo.
sim Tě.. to by fakt bylo postižený každý druhý.. jestli tohle vypustí z pusy dr, tak bych k ní opravdu už nikdy nešla..
Příště zkus něco jiného na ty záda, třeba plavání, nebo si trochu
zacvič třeba těhotenská joga, nebo návštěva chiropraktika. Já hodně
v těhu plavala a cvičila
@martina.se píše:
sim Tě.. to by fakt bylo postižený každý druhý.. jestli tohle vypustí z pusy dr, tak bych k ní opravdu už nikdy nešla..
Moje doktorka to není, její celoživotní náplní práce je operace
takových dětí věřím, že o tom něco ví
@radkka píše:
Moje doktorka to není, její celoživotní náplní práce je operace takových dětí věřím, že o tom něco ví
No, kdyby opravdu věděla, jak ta postižení vznikají, tak už má minimálně nobelovku a zabývá se odstraněním té příčiny vzniku a nebude běžnou lékařkou v české nemocnici.
@radkka píše:
Moje doktorka to není, její celoživotní náplní práce je operace takových dětí věřím, že o tom něco ví

@j.a.n.i1 píše:
No, kdyby opravdu věděla, jak ta postižení vznikají, tak už má minimálně nobelovku a zabývá se odstraněním té příčiny vzniku a nebude běžnou lékařkou v české nemocnici.
To ona sice není, ale jistě to ty víš lépe, než já
@martina.se píše:promiň, ale tohle je fakt víc než úsměvné..
Mně se neomlouvej, já mám děti zdravé a otěhotnět se už nechystám,
takže je mi to vcelku šumák
@radkka píše:
Mně se neomlouvej, já mám děti zdravé a otěhotnět se už nechystám, takže je mi to vcelku šumák
mi náš genetik doporučil nahřívání zad - kvůli plotýnkám.. a věř,
že naše dítko je postižené ze zcela jiného důvodu, než tohoto
@martina.se píše:
mi náš genetik doporučil nahřívání zad - kvůli plotýnkám.. a věř, že naše dítko je postižené ze zcela jiného důvodu, než tohoto
Kde píšu, že jí to způsobí postižené dítě? Jen jsem upozornila, že
je přehřívání nebezpečné půjdeš těhotná do sauny každý týden? Já
ne. Zády k topení ale klidně sedět budu. Už chápeš rozdíl?
Jestli tedy chapu dobre, vadi prehrati organismu zpusobene napr. saunovou
nebo dlouhou horkou koupeli? Nahrivani zad u topeni nevadi? Ne ze bych v tom
chtela pokracovat, jen mam hrozny strach, jestli tim, ze jsem u topeni do ted
hodne sedela, jsem miminku neublizila vsude na internetu ctu, ze vysoka teplota
zpusobuje VVV
co je tedy,,vysoka teplota,,?
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.