Nákup příkrmů přes internet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nákup příkrmů přez internet
Ahojky, Nakupujete někdo stravu a ubrousky pro kojence na internetu? Mám to do města dost z ruky, tak se poohlížím po ověřených stránkách s dětskou výživou. Pokud někdo objednává, odkud? Děkuji za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přesně tak, já většinou kupovala 1× za měsíc Příkrmy, UM, pleny a bednu ubrousků na Mall, nebo Alze.
Ještě jsem zapomněla, že často jsem objednávala v Dm, kde při registraci mají často nějaké slevy, výhody.
Tam ty přikrmy byly asi i nejlepší.
A sem tam nějaká lékárna, když měli něco za dobrou cenu.
Příspěvek upraven 25.03.24 v 17:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CindyNoxx Já jsem je naopak nekupovala jinak. Když příkrmy, dávala jsem jen Babybio a to ani nevím, jestli prodávají někde v kamenné prodejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupovala jsem podle akce
dnes už jsou větší možnosti objednat online.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příkrmy jsem vařila doma a jen občas sem koupila nějakou hotovou skleničku abych kdyžtak měla něco sebou na výlet…ale kupovala jsem UM ve velkých výhodných měsíčních baleních..zvlášť když byla ještě třeba akce na dopravu zdarma to se to pak hodně vyplatilo…většinou na Mall nebo na Alze. Párkrát jsem koupila výhodné balení plen, zvlášť když se mi narodilo druhé mimčo a já ne vždy měla náladu táhnout se s batoletem a novorozencem do sousedniho města…(U nás mají jen předražené Pampers a pak nějakou pro mě neznámou značku kterou jsem teda vzhledem k ceně vyzkoušela, ale obě děti se mi šílené oprudily…takže hned letěly do koše 🤭) pleny jsem kupovala z Lidlu a nebo pak Dáda natahovací pro starší…aby se jí lépe sundavaly při trenovani na nocnik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CindyNoxx Já pravidelně nakupuji příkrmy v DM - zatím nejlepší, co jsem vyzkoušela a že toho bylo hodně
Když se tam zaregistrujete jsou tam navíc pořád nějaké slevy a výhody, takže to finančně vychází dobře. A kvalitou jsou super. Doporučuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit