Nákup z Anglie

7
28.10.12 11:18

nákup z Anglie

Holky, mám prosbu, chtěla bych si objednat na anglických stránkách Disney store za cca 250 liber a nevím, jestli se z toho platí něco ještě tady u nás… :think: :think: :think: Nemáte s tím někdo, prosím, nějakou zkušenost? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
28.10.12 11:26

Ahojky, my objednavame z anglie take a zadne poplatky z toho u nas neplatime, urcite to mame i za vic nez ty a nic, jenom dopravu, co si nauctuje prodejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
28.10.12 11:34

Mas na mysli clo a dph? V rámci EU se ani jedno neplatí, takže z Británie se bát nemusíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.10.12 13:05

Ahojky, my objednavame z anglie take a zadne poplatky z toho u nas neplatime, urcite to mame i za vic nez ty a nic, jenom dopravu, co si nauctuje prodejce.

a na kterých stránkách objednáváš? Tohle je jediná stránka, kterou jsem našla a který posílají do ČR… jde mi o hračky a oblečení pro děti (vel. 92, 98 a 116, 122). :) :D

@Radka84 moc děkuji, přesně to jsem myslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
28.10.12 13:25

Zadne poplatky neplatis. Je to jako by jsi nakupovala tady u nas jen platis vetsi postovne. Kdyby jsi nakupovala v usa tak uz by jsi mohla neco platit jelikoz by to slo pres celnici - zalezelo by na hodnote zbozi. Ale v ramci eu je volny pohyb osob a zbozi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
28.10.12 13:55

Muzes objednavat treba i na Amazon.co.uk nebo Mothercare.co.uk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.10.12 14:18
@Marketa2008 píše:
Muzes objednavat treba i na Amazon.co.uk nebo Mothercare.co.uk.

Děkuji za tipy, ale z Mothercare mi objednávat do ČR nejde… :think: :nevim: Jak to? A nemusím tam být registrovaná? Jdu to ještě jednou zkusit :oops::)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
28.10.12 15:42

Holky, taky se přídávám já bych se chtěla zeptat jak je to se značkou adidas a kde nebo jak jí z anglie můžu sehnat…byli jsme tam před půl rokem a byli tam boty a já chytrá si myslela že je seženu i u nás v Čechách a prdlajs, prdlajs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
28.10.12 16:09

@Traccy ahoj znacku adidas sezenes but na ebay.uk nebo amazon.uk nebo primo na adidas strankach taky hodne bot je tady http://www.sportsdirect.com ale to nevim jestli tam jsou zrovna adidas:) nebo taky staci kdyz zadas do google.com adidas Shoes.. a treba je tam nekde najdes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.10.12 17:37

Holky, moc všem děkuji za tipy-pokud máte ještě někdo zkušenost s nějakým obchodem, tak budu ráda za odkaz.:-)

Mám ještě otázku-to mi přiveze pošta a musím to platit v librách? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
28.10.12 19:32

@scheyla Musis platit kartou online a priveze ti to bud posta, DHL nebo UPS zalezi na odesilateli.
Ja mam rada ten Amazon, sezenu tam skoro vsechno i to co v Cr neni. Taky se obcas vyplati porovnat cenu na Amazon.co.uk s Amazon.de, na tom nemeckem jsem sehnala par veci levneji.
Tak si uzij nakupovani ;)
Ja se ted se dvema svistema moc do obchodu nedostanu, tak nakupuju skoro vsechno pres net :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
28.10.12 19:36

Ted pred zimou jsem tam sehnala super fusak s ovci kozesinou delany primo pro Bugaboo Cameleon :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
29.10.12 09:04

Holky a nevite jak je to s odesilanim znackly george? celkove kolik vas cca vyjde postovne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.11.12 09:31

Ahoj chtěla jsem se zeptat zasílají Mothercare do ČR?
Co vše si musím vyřídit, aby mi to vzalo kartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák