Co s nalezenými koťaty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148760
21.12.17 19:51

Ono je to totiž to ono podej prst a urvu ti ruku u samého ramene.Jedna kamarádka mé dcery si u nás nechala zakrslého králíka. Údajně přes dovolenou.No dovolená se protáhla na skoro šest let. Králík byl dětmi milován, opečováván, měl dost luxusní bydlení na balkoně. Dožil u nás až do svého konce.Ta samá kamarádka nedávno chtěla k nám narvat psa, prý na něj nemá čas a blablabla. Řekla jsem rázné NE.Pes skončil v útulku. Nejsem blázen. Pejska si nakonec vzala paní které umřel nedavno její pejsek. Člověk by si měl ukousnout jen to sousto které sní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
21.12.17 19:53
@eva valoi píše:
Zvěřinu na svíčkovou ať klidně dotáhne.))

Tak to se taky hlásím. Chlap nedavno přitáhl od kolegy z práce jehněčí, nezlobila jsem se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.12.17 19:55

Ad policajti: u nas toto zajistuje urad. Policajti sem nejezdi. Kdyz jsem nasla kdysi psa, resila jsem to s uradem, prijela odchytova sluzba. Pak jsem byla i v konraktu s pani, ktera si ho vzala a mel se fakt kralovsky. Posilala mi obcas fotky na fb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
21.12.17 19:56
@Anna766 píše:
Ono je to totiž to ono podej prst a urvu ti ruku u samého ramene.Jedna kamarádka mé dcery si u nás nechala zakrslého králíka. Údajně přes dovolenou.No dovolená se protáhla na skoro šest let. Králík byl dětmi milován, opečováván, měl dost luxusní bydlení na balkoně. Dožil u nás až do svého konce.Ta samá kamarádka nedávno chtěla k nám narvat psa, prý na něj nemá čas a blablabla. Řekla jsem rázné NE.Pes skončil v útulku. Nejsem blázen. Pejska si nakonec vzala paní které umřel nedavno její pejsek. Člověk by si měl ukousnout jen to sousto které sní. [/citace
S králíkem nás teď otravují naše děti. No, nejásám. Kolika let se ten zakrsláček dožívá? Rozumím tomu správně že těch 6? Děkuji za odpověď a omlouvám se za odbočení. ]

Příspěvek upraven 21.12.17 v 19:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
21.12.17 19:57
@eva valoi píše:
Ad policajti: u nas toto zajistuje urad. Policajti sem nejezdi. Kdyz jsem nasla kdysi psa, resila jsem to s uradem, prijela odchytova sluzba. Pak jsem byla i v konraktu s pani, ktera si ho vzala a mel se fakt kralovsky. Posilala mi obcas fotky na fb.

U nás to řeší MP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
21.12.17 19:59
@eva valoi píše:
@Ema1986 Protože jsem jim dala nažrat, pustila je dál a koukám, jak si hrajou. Moje chyba, moje veliká chyba.(

Evi, není to žádná chyba, mělo to tak být. Víš jak? Nikdy neříkej nikdy…třeba si k nim „tu cestičku“ najdeš :pankac: :)ony k tobě určitě :srdce: A tímto tu všem ukazuješ, že duševní ani jiný mrzák nejsi. Ale tu tvou dceru bych do péče o koťata zapřáhla určitě, ať se učí, vždyť za pár let bude třeba taky maminka od dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
21.12.17 19:59

@Ema1986 prý 6-8 let. Náš se dožil asi 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
21.12.17 20:00

@eva valoi zkus tam zítra zajít, ideálně rovnou s bednou že jste je večer našli u silnice a co s nimi ;) Nečekala bych, čím déle u vás budou tím hůř. Holce bych dala poslední šnci at řekne kde je vzala že jinak s nimi jdeš na úřad že doma prostě nezůstanou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
21.12.17 20:03
@eva valoi píše:
Ad policajti: u nas toto zajistuje urad. Policajti sem nejezdi. Kdyz jsem nasla kdysi psa, resila jsem to s uradem, prijela odchytova sluzba. Pak jsem byla i v konraktu s pani, ktera si ho vzala a mel se fakt kralovsky. Posilala mi obcas fotky na fb.

Já žiji taky na vesnici u nás se třeba hned měšťáci nevolají, občas se nějaký pes zaběhne, ale víme většinou, komu patří. Minulý rok jsme ale volali na toulavého psa a přijeli v pohodě. Zařizuje to městská policie. Určitě přijedou, to bude určitě účinnější, než volat do útulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
21.12.17 20:06

@vejilka švagr v létě naašel psa, volal na městskou, dojeli a zeptali se ho jestli si psa nechce nechat a když jim řekl ne tak psa naložili a odvezli do útulku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
21.12.17 20:10
@Markéta80 píše:
@vejilka švagr v létě naašel psa, volal na městskou, dojeli a zeptali se ho jestli si psa nechce nechat a když jim řekl ne tak psa naložili a odvezli do útulku ;)

Oni přijedou vždy, i když člověk bydlí na vesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
21.12.17 20:20
@mimart píše:
Evi, není to žádná chyba, mělo to tak být. Víš jak? Nikdy neříkej nikdy…třeba si k nim „tu cestičku“ najdeš :pankac: :)ony k tobě určitě :srdce: A tímto tu všem ukazuješ, že duševní ani jiný mrzák nejsi. Ale tu tvou dceru bych do péče o koťata zapřáhla určitě, ať se učí, vždyť za pár let bude třeba taky maminka od dětí

No já bych si je za každou cenu nenechávala a to mám ráda jak kočky, tak psi, víc tedy kočky Ale pokud je holka v pubertě a dělá už takový seky, tak se může stát, že zas přitáhne nějaké opuštěné zvíře. Bude to jako že jí máma ustoupila. Navíc, když je už teď do večera v luftu(což bych jí dala zaracha a dneska bych jí za trest nepustila přes práh)tak nakonec bude veškerá starost na mámě. A později koťátka povyrostou, přestanou být roztomilá, pro holku i nezajímavá a kdo to má všechno kastrovat a krmit? Mě stačí jedna kočka a jeden pes. Konzervy sice nekupuji ani jednomu, ale zato kvalitní granule a představa, že mám na baráku zvěřinec, o který mám povinnost se starat je pro mě nepříjemná. Takže já bych opuštěná zvířata dala do útulku. Jsou ještě malinká, jí sami, nemusí se přikrmovat, určitě si je vezme někdo, kdo na ně bude mít čas. Mají větší šanci, než dospělé kočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
21.12.17 20:50

Taky bydlim na vesnici a situace s policajty je v realu fakt jina. nalezeneho psa odvezou k sobe do kotce a hledaji majitele, prip. pak do utulku. ale kotata?? na vesnicich, kde je kocek mraky? urcite s nimi nepojedou nejakych 100km jak zakl. psala, ze maji utulek daleko. max je nalozi a o kus dal nekde zase vypusti :nevim:
ja jsem takova zvireci mama, zachranuju co se da, takze varianta nakrmeni dravcu me uplne vydesila. ale najit domov pro takova krasna kotatka snad nebude az tak tezke. uz mate inzeraty nekde? vyveseno na fb? hod to sem, pomuzeme sdilet. nez vymyslet prisernosti a psat nekonecnou diskuzi, zapoj i dceru az se vrati. drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27679
21.12.17 20:59

Odvezte je na tu veterinu, jinak chápu že toho máš dost ale děláš z toho už moc velký drama. větší průšvih by byl kdyby holka přišla že je těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
21.12.17 21:04
@ka2ka píše:
Odvezte je na tu veterinu, jinak chápu že toho máš dost ale děláš z toho už moc velký drama. větší průšvih by byl kdyby holka přišla že je těhotná

Taky mi to tak přijde. Jasný, udělala kravinu, ale co bude zakl. dělat, až přijde ožralá, nebo zhulená, to těhotenství je ten největší průs.r.Ale taky mi to přijde, že z toho dělá kovbojku.To až udělá nějaký pr.ser,z výše zmíněných, tak asi Eva skončí v bohnicích :lol: Koťata jsou ještě prd, které se dají v dnešní době vyřešit bez toho, aby se zabíjela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný