Naložit kapra před smažením do octu?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Naložit kapra před smažením do octu?
Dostala jsem tuto radu ale raději bych si to ještě ověřila. Prý se tak
kapr zbaví kostí. Děláte ho někdo takto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Ty jo, tak to jsem nikdy neslysela, to se s dovolenim zahackuju, zajimaji me
odpovedi. Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak to bych neudelala, pokud bych ho nechtela na domaci salat, nebo domaci zavinace.Ocet ty kosti rozlepta a zmeknou. Jestli ho chces smazit na veceri, tak ho naloz do mleka a citronu a kosti si proste vyberete jako vzdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já nakládám do mléka, alespoň den před tím, než budu smažit.
Zbavíš se smradu - rybiny. Kosti bude mít kapr asi vždycky.
V octu se možná zbavíš kostí, ale jak to bude pak chutnat? To si nedovedu
představit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To jsem také neslyšela a ani bych to nezkoušela, podle mě to maso
zničíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zkus jeden menší kousek a budeš vědět pro příště já nakládám do trochy oleje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já den předem kapra nafiletuju a pokapu jen citrónem. O mléku a octu
slyším prvně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Naše babi takhle občas do octu nakládá králíka, ale dělá z toho
salát a chutná jak rybí. Ta chuť octu je tam cítit, ale naložit takhle
kapra, ktereho chceš potom smažit tak to nevím, podle mě by ta chuť nebyla
vůbec dobrá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Salorka píše:
Já den předem kapra nafiletuju a pokapu jen citrónem. O mléku a octu slyším prvně
Mleko je uplne super a do neho davam ten citron.Do octu se naklada, kdyz chces udelat rybi salat nebo zavinace, pred smazenim opravdu ne, nedalo by se to jist a i ty kosti meknou o dost delsi dobu a ne den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@4-1.cz To by tam musel
být naložený dlouho, asponˇtýden, 14 dní. Bylo by to pak ale kyselé Dává se prý do mléka, aby nebyla cítit
tolik ta rybina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@wildcherry Nám
zatím vystačí jen ten citrón a u něj asi i zůstanu
Když se dobře vyfiletuje, kostí je tam
minimum
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
O mléku vím. Ona říkala vyndat páteř a žebra a nakrájené pruhy dat na 3-4 dny do ředěného octu. Možná je dobrý nápad koupit kapra předem a zkusit to. Slyším to prvně a taky se bojím chuti. Prý se to opláchne ale nevím no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@4-1.cz píše:
O mléku vím. Ona říkala vyndat páteř a žebra a nakrájené pruhy dat na 3-4 dny do ředěného octu. Možná je dobrý nápad koupit kapra předem a zkusit to. Slyším to prvně a taky se bojím chuti. Prý se to opláchne ale nevím no.
No tak pokud to je hodne redemy, tak je to alternativa misto citronu.Ale na kosti to vliv nema
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nic me před MS neboli
- Špinění před MS i když beru HA
- Upřednostňuje masturbaci před sexem
- Jak moc předem bych měla vědět, kdy si bývalý vezme syna?
- Jak se uklidnit před porodem?
- Den před MS, HCG menší jak 2
- Snažení, ovulace těsně před MS
- Málo plodové vody před porodem