Naložit kapra před smažením do octu?

321
3.12.19 12:56

Naložit kapra před smažením do octu?

Dostala jsem tuto radu ale raději bych si to ještě ověřila. Prý se tak kapr zbaví kostí. Děláte ho někdo takto? :think:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

589
3.12.19 12:58

Ty jo, tak to jsem nikdy neslysela, to se s dovolenim zahackuju, zajimaji me odpovedi. Diky ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
20612
3.12.19 13:00

Tak to bych neudelala, pokud bych ho nechtela na domaci salat, nebo domaci zavinace.Ocet ty kosti rozlepta a zmeknou. Jestli ho chces smazit na veceri, tak ho naloz do mleka a citronu a kosti si proste vyberete jako vzdy.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.12.19 13:00

Já nakládám do mléka, alespoň den před tím, než budu smažit. Zbavíš se smradu - rybiny. Kosti bude mít kapr asi vždycky.
V octu se možná zbavíš kostí, ale jak to bude pak chutnat? To si nedovedu představit… :andel:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
5447
3.12.19 13:01

To jsem také neslyšela a ani bych to nezkoušela, podle mě to maso zničíš :nevim:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.19 13:03

Do mlíka :D

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
16653
3.12.19 13:04

Zkus jeden menší kousek a budeš vědět pro příště :mrgreen: já nakládám do trochy oleje.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
4460
3.12.19 13:05

Já den předem kapra nafiletuju a pokapu jen citrónem. O mléku a octu slyším prvně :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.12.19 13:11

Naše babi takhle občas do octu nakládá králíka, ale dělá z toho salát a chutná jak rybí. Ta chuť octu je tam cítit, ale naložit takhle kapra, ktereho chceš potom smažit tak to nevím, podle mě by ta chuť nebyla vůbec dobrá :nevim:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
20612
3.12.19 13:13
@Salorka píše:
Já den předem kapra nafiletuju a pokapu jen citrónem. O mléku a octu slyším prvně :mrgreen:

Mleko je uplne super a do neho davam ten citron.Do octu se naklada, kdyz chces udelat rybi salat nebo zavinace, pred smazenim opravdu ne, nedalo by se to jist a i ty kosti meknou o dost delsi dobu a ne den.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
7504
3.12.19 13:13

@4-1.cz To by tam musel být naložený dlouho, asponˇtýden, 14 dní. Bylo by to pak ale kyselé :think: Dává se prý do mléka, aby nebyla cítit tolik ta rybina.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
4460
3.12.19 13:16

@wildcherry Nám zatím vystačí jen ten citrón a u něj asi i zůstanu :-D :-D :-D Když se dobře vyfiletuje, kostí je tam minimum

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
321
3.12.19 13:17

O mléku vím. Ona říkala vyndat páteř a žebra a nakrájené pruhy dat na 3-4 dny do ředěného octu. Možná je dobrý nápad koupit kapra předem a zkusit to. Slyším to prvně a taky se bojím chuti. Prý se to opláchne ale nevím no.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
20612
3.12.19 13:21
@4-1.cz píše:
O mléku vím. Ona říkala vyndat páteř a žebra a nakrájené pruhy dat na 3-4 dny do ředěného octu. Možná je dobrý nápad koupit kapra předem a zkusit to. Slyším to prvně a taky se bojím chuti. Prý se to opláchne ale nevím no.

No tak pokud to je hodne redemy, tak je to alternativa misto citronu.Ale na kosti to vliv nema

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
20612
3.12.19 13:22

Jako klido vyzkousej.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama