Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
Máte někdo zkušenost s napodobeninami? Jaká je výdrž parfémů? Případně doporučíte webové stránky? Moc děkuji.
Jsou to hnusné shity nevalné kvality. Ale zkusila bych třeba Avon, oriflame. Měli hezké parfémy..
Neness.cz, tam nakupuji pravidelně a super. Pak Yodeyma a parfen.cz obojí ok. Opravdu voní jako originál a z oblečení vůni cítím ještě další dny.
Yodeyma, Essence nebo prostě Avon, Oriflame. Osobně nevím, šunty nekupuju ![]()
Kupuji na krasnevune pravidelně si tam objednávám Chloe. Známá co ji používá taky si myslela, že mám origoš, když jsme se viděly a cítila ji.
Já mám s napodobeninami jen špatné zkušenosti
bohužel vůně neodpovídaly ani zdaleka parfému, kterému měly.. ale jak tady už bylo v předchozích komentářích tak já mám třebas ráda vůně od Avonu, jsou to moc hezké vůně za pěknou cenu ![]()
@lilith1 píše:
Jsou to hnusné shity nevalné kvality. Ale zkusila bych třeba Avon, oriflame. Měli hezké parfémy..
Souhlasim. Taky jsem to zkusila a stacilo jednou. Radeji Avon (a tam mam par oblibenych vuni), nez napodobeninu ![]()
@Angry_birds
Pridavam se k pani.. Krasnevune.cz maji opravdu top parfemy totozne s originalem! Top cena a velikost za ty penize vazne skvely!
Za mě rozhodně parfen.cz kupuji od nich dva roky, krásné a trvanlivé vůně ![]()
@JulieFl Máte zkušenost s prodejem nějaký výdělek + zakoupení sobě - vůně miluji a nesmí chybět
Mám koupené z různých stránek a vždy to skončilo jako vůně na záchodě
naposledy objednáno minulý rok z krásně vůně myslím, no a už to dělá ozdobu u mamky na WC ![]()
Dobrý den je tu někdo z Prahy a byl by ochotný vyzvednout mi objednanou vůni z kamenného obchodu KRASNE VŮNĚ na Sokolovské ulici a zaslat přes Offero? Potřebuji to stihnout ale do pátka - mám narozeniny ![]()
@ssanny To nemám. Sama objednávám Když zrovna někde vidím slevový kód ![]()
Kdyby někdo potřeboval recenze, tak Parfen.cz nedoporučuji, nevoní jako origo a hlavně nevydrží. Na stránkách mažou negativní recenze!!! Krásné vůně jsou ok. Hlavně oproti parfenu berou objednávku zpět.
Zdravím, má někdo zkušenost s napodobeninami z obchodu Nanita? Chci zkusit Goddess od Burberry, mám origos, ale voní strašně kratce, třeba ten fake bude vonět déle.
Máte někdo zkušenost s napodobeninami? Jaká je výdrž parfémů? Případně doporučíte webové stránky? Moc děkuji.