Napodobeniny parfémů, stránky

Anonymní
9.12.22 12:46

Napodobeniny parfémů, stránky

Máte někdo zkušenost s napodobeninami? Jaká je výdrž parfémů? Případně doporučíte webové stránky? Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12798
9.12.22 13:04
@Anonymní píše:
Máte někdo zkušenost s napodobeninami? Jaká je výdrž parfémů? Případně doporučíte webové stránky? Moc děkuji.

Jsou to hnusné shity nevalné kvality. Ale zkusila bych třeba Avon, oriflame. Měli hezké parfémy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
9.12.22 13:23

Neness.cz, tam nakupuji pravidelně a super. Pak Yodeyma a parfen.cz obojí ok. Opravdu voní jako originál a z oblečení vůni cítím ještě další dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.12.22 13:25

Yodeyma, Essence nebo prostě Avon, Oriflame. Osobně nevím, šunty nekupuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1711
9.12.22 13:37

Kupuji na krasnevune pravidelně si tam objednávám Chloe. Známá co ji používá taky si myslela, že mám origoš, když jsme se viděly a cítila ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
9.12.22 13:49

Já mám s napodobeninami jen špatné zkušenosti :nevim: bohužel vůně neodpovídaly ani zdaleka parfému, kterému měly.. ale jak tady už bylo v předchozích komentářích tak já mám třebas ráda vůně od Avonu, jsou to moc hezké vůně za pěknou cenu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27062
9.12.22 13:50
@lilith1 píše:
Jsou to hnusné shity nevalné kvality. Ale zkusila bych třeba Avon, oriflame. Měli hezké parfémy..

Souhlasim. Taky jsem to zkusila a stacilo jednou. Radeji Avon (a tam mam par oblibenych vuni), nez napodobeninu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
9.12.22 13:58

@Angry_birds
Pridavam se k pani.. Krasnevune.cz maji opravdu top parfemy totozne s originalem! Top cena a velikost za ty penize vazne skvely!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
3.1.23 18:26

Za mě rozhodně parfen.cz kupuji od nich dva roky, krásné a trvanlivé vůně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.4.23 19:51

@JulieFl Máte zkušenost s prodejem nějaký výdělek + zakoupení sobě - vůně miluji a nesmí chybět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.4.23 18:07

Mám koupené z různých stránek a vždy to skončilo jako vůně na záchodě :mrgreen: naposledy objednáno minulý rok z krásně vůně myslím, no a už to dělá ozdobu u mamky na WC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
26.4.23 07:34

Dobrý den je tu někdo z Prahy a byl by ochotný vyzvednout mi objednanou vůni z kamenného obchodu KRASNE VŮNĚ na Sokolovské ulici a zaslat přes Offero? Potřebuji to stihnout ale do pátka - mám narozeniny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
6.5.23 23:39

@ssanny To nemám. Sama objednávám Když zrovna někde vidím slevový kód :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.24 19:10

Kdyby někdo potřeboval recenze, tak Parfen.cz nedoporučuji, nevoní jako origo a hlavně nevydrží. Na stránkách mažou negativní recenze!!! Krásné vůně jsou ok. Hlavně oproti parfenu berou objednávku zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.24 10:03

Zdravím, má někdo zkušenost s napodobeninami z obchodu Nanita? Chci zkusit Goddess od Burberry, mám origos, ale voní strašně kratce, třeba ten fake bude vonět déle.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml