Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A chápeš, že on tě ignoruje schválně?
. Nikdo nevidí do toho, jak se chováš ty, když máš psychický amok. Každopádně mlátit někoho je špatně, kor pěstí. Já být chlapem, tak odejdu, nebo začnu chlastat
.
@Anonymní píše:
Tak a dost, jako pardon, ale ani jeden nevidíte do našeho vztahu. Do toho proč musím řvát a proč jsem jaká jsem.
On totiž moc dobre ví, že mi ublížil a udělal blbost a stejně nemá koule na to to vyřešit. Už toho mám dost jak všichni se jen starají o chudáka chlapa co semnou musí prožívat.
Psychicky mě týral od začátku co jsme spolu začali bydlet. Pak si chodil stěžovat k mým rodičům jaká nejsem fůrie když jsem místo řvaní jednoduše odešla spát ke kamarádce.
Ano, představte si že s dětmi se ovládat umím, beru léky a zvládám to. Ale jakmile on začne dělat že mě ani neslyší a nereaguje absolutně na mé prosby o vyřešení problému tak hold zařvat musím. Zkoušela jsem to po dobrém nevyšlo to. Taky jsem jenom člověk, to si uvědomte.
Já se vás tady neptala na názor na mne, ten mě od vás absolutně nezajímá. Já se vás ptala na radu ohledně toho zda má někdo zkušenost a jak to nejlépe vyřešit. Nejlépe bez rozchodu.
Ale byla to chyba jak vidím, slušnost se dneska vytratila. Lidi jsou čím dál zlejší.
Ono to je ale fakt normální, někdy, začít řvát nebo být naštvaný. Děláš to, co funguje, nebo funguje nejlíp, přizpůsobuješ se komunikaci druhého.
@Bytsamsebou píše:
A chápeš, že on tě ignoruje schválně?. Nikdo nevidí do toho, jak se chováš ty, když máš psychický amok. Každopádně mlátit někoho je špatně, kor pěstí. Já být chlapem, tak odejdu, nebo začnu chlastat
.
Ignorace, nerespektování druhého, to pochopitelně vede k tomu, že druhý nechce být ignorován a chce být respektován. Když se tě budu ptát stále na tutéž otázku, tak mi nevydržíš pětkrát za sebou odpovídat v klidu, zvlášť když to budu dělat několikrát denně po dobu několika měsíců nebo let.