Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
careynka píše:
chtelo se mi u zprav brecetje to sileny, ale rodice ted najdou klid aspon. Jen si pockam, jak to dopadne s tim, jak se to stalo. Jestli ji zabil ten chlap co ho soudce pustil, az po tom propusteni, tak si myslim, ze toho soudce nekdo zabije
![]()
![]()
hele to urcite ne, v te troji behaly davy policajtu, to by si netroufl
Do poslední chvíle jsem doufala, že se najde, živá a zdravá…
Rodičům přeji upřímnou soustrast.
Jinak rodičům upřímnou soustrast a hodně síly do ostatních dní
![]()
http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
ta hlavní vyšetřovací verze… kvůli klíčů… ach bože. ale snad alespoň trpěla méně než jsme si mysleli.
Je mi to hrozně líto.
Je dobře, že už ji konečně našli. Snad se prokáže, že moc netrpěla
.
Nechci řešit, jestli to je nebo není rozmazávání.
Annu Janatkovou jsem neznala, přesto jsem na ni nepřestala myslet od doby, kdy se ztratila… Asi jako spousta lidí.
A myslím, že si ještě hodněkrát vzpomenu - a mnoho z vás taky.
Alespoň se s ní rozloučí. Upřímnou soustrast. Kéž by se už nic takového nikomu nestalo.
Pořád jsem doufala v zázrak
Rodičům přeji upřímnou soustrast.....
Já nevím co všichni čekali, bylo by to fajn kdyby žila, ale v to snad už nikdo doufat nemohl ![]()
Upřímnou soustrast rodičům a přbuzným. Hodně sil do dalších dnů. ![]()
Jen doufám že moc chudinka netrpěla. Je mě jí strašně líto. A mrzí mě že se to děje. A takovým hajzlům bych přála trest smrti
![]()
Doufám že ten soudce se teď mlátí do hlavy co provedl když hu pustil
![]()
Ještě jednou upřímnou soustrast ![]()
holky já se dopředu omlouvám za malé rejpnutí, ale nedalo mi to…třeba se vám to bude jednou hodit
prostě upřímná soustrast se nepřeje, vyjadřuje se…bo se dá určitě najít i jiný ekvivalent… ![]()
je mi to moc lito, doufam ze toho hajzl poradne potrestaj. takovyhle lidi bych strilela