Nástup do nové práce po práci v zahraničí a delší evidenci na ÚP
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nástup do nové práce po práci v zahraničí a delší evidenci na ÚP
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Reakce:
@Anonymní píše:
Hezký den,nastupuji do nového zaměstnání a zaměstnavatel chce doložit evidenci z úřadu práce a zápočtový list. Za loňský rok jsem pracovala pouze v zahraničí a poté byla evidována na ÚP, až doteď, tedy zápočtový list nemám (naposled někdy z r. 2018 z ČR). Máte s tím někdo prosím zkušenosti, dávali jste čestné prohlášení?
Předem moc děkuji za vaše příspěvky!
Plus, na ÚP jsem byla delší dobu, než jsem uvedla v životopisu, aby to nepůsobilo blbě…mohli by mě na tom teď „nachytat“? Není to potvrzení hlavně pro případné podání daňového přiznání, které si mohu dělat i sama? Je možné se tomu nějak vyhnout a doložit jinak?
a ubrala jsi si dny nebo spíš měsíce či roky? no, důvěryhodně to fakt nepůsobí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak větší zaměstnavatelé už ví, že v cizině většinou po ukončení zaměstnání člověk dostane potvrzení o důchodovém pojištění, kde je uvedená doba zaměstnání. Kamarád musel předkládat tohle místo zápočťáku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak předlož jiný doklad o zaměstnání v cizině. A jo, jestli jsi lhala, tak to teď praskne. Tomu se nevyhneš. Doufej, že ta data nebudou moc zkoumat a nevšimnou si toho, nebo že to nebudou řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Fycompa - nový lék epilepsie
- Praha Divoka Sarka - nova vystavba bytu
- Beba: Nový obal nebo jiný produkt?
- Ukončení prac. poměru, manžel pracuje v Rakousku
- Manžel nechce abych se vrátila do práce.
- Bolesti v práci
- Práce jako floristka
- Státnice - sociální práce OSU
Hezký den,
nastupuji do nového zaměstnání a zaměstnavatel chce doložit evidenci z úřadu práce a zápočtový list. Za loňský rok jsem pracovala pouze v zahraničí a poté byla evidována na ÚP, až doteď, tedy zápočtový list nemám (naposled někdy z r. 2018 z ČR). Máte s tím někdo prosím zkušenosti, dávali jste čestné prohlášení?
…mohli by mě na tom teď
„nachytat“? Není to potvrzení hlavně pro případné podání daňového
přiznání, které si mohu dělat i sama? Je možné se tomu nějak vyhnout a
doložit jinak?
Plus, na ÚP jsem byla delší dobu, než jsem uvedla v životopisu, aby to nepůsobilo blbě
Předem moc děkuji za vaše příspěvky!