Natáčení na YouTube s dcerou - jak to máte vy?

Vaness354
2.9.26 13:24

Natáčení na YouTube s dcerou-Jak to máte vy?

Ahoj maminky! S 7letou dcerou jsme nedávno začaly natáčet vtipná videa, pranky a nákupní hauly na náš kanál *********. Dcera to miluje a je to pro nás skvělá společná zábava. 👧 👩

Chci se zeptat – natáčíte taky někdo s dětmi, nebo sledují vaše děti rodinné vlogy? Budu moc ráda za vaše zkušenosti, popřípadě za tipy, jaké scénky děti v tomto věku nejvíc baví?

Upraveno adminem – smazána propagace YouTube kanálu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
144
2.9.26 13:29

Ahoj, rozhodne bych dceru nenatáčela. :think: Dnes je všude plno parafiliků, kteří si ji mohou vyhlédnout. Je to nebezpečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37041
2.9.26 13:29

Chudák holčička, ta ti jednou poděkuje.
Ne, nenatáčím svoje děti a tady ty rodiče co to dělají propleskla a za pokus o reklamu tě hlásím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.9.26 13:31

@JancaS84
Uz jsem se bála, ze budu za svůj názor linčovaná :palec: :kytka: :hug: :hug:
Nechapu, ze tohle dnes nekdo dela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37041
2.9.26 13:33
@Pjúdoo píše: Více

Jj nechutný takto vydělávat prachy na dětech a ještě je servirovat třeba v plavkách kde jakýmu uchylovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vaness354
2.9.26 13:42

@JancaS84 Rozumím vašim obavám a bezpečnost dcery je pro mě na prvním místě. Žádná videa v plavkách ani nic nevhodného u nás nehrozí – točíme jen obyčejné vtipné scénky a hauly z obchodu.

Dcera mě do toho sama přemluvila, hrozně moc ji to baví a bereme to čistě jako náš společný koníček a kreativní kroužek. Nikdo ji do ničeho nenutí, a jakmile ji to přestane bavit, prostě vypneme kameru. 🙂

Každý rodič má hranice nastavené jinak a já váš názor beru. Mějte se hezky!

• Citovat
  • Upravit
726
2.9.26 13:45
@Vaness354 píše: Více

Dite bych nenatacela. Jeste ho teda nemam. Ale sveho soukromi si cením.

Pokud mas sociální site a influencing jako obživu, tak to chapu. Pokud ne, je to zbytečná digitální stopa. Nehlede na tom, ze je tam vic rizik, než přínosů (z meho pohledu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41872
2.9.26 13:48

nákupní hauly? rodinné vlogy? :think:
Chápu, že se to dceři může líbit, ale ty jsi ta dospělá a měla by jsi v první řadě myslet na její bezpečí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40775
2.9.26 13:51

Ne, cvičenou opici bych ze svého dítěte nikdy nedělala, nechápu, jak někdo může mít tak stupidní nápady, chudák dítě, jednou ji kvůli tomu někdo může šikanovat… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.9.26 13:51

@Vaness354
I tak, to ze neni ve videích v plavkách je lepsi varianta, ale uz samotné sdílení dítěte a míst, kam chodi, je rizikové :nevim:

Ze to chce. Dite v jejim věku si rizika neuvědomuje, ale vy jako mamka by jste mela :oops: točte se pro rodinu treba :oops:

Nestojí to za to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37041
2.9.26 13:54

Jo tak naše děti by taky bavilo jíst cely den jen zmrzlinu a čokoládu. 7 lety dítě si neuvědomuje co dělá v širším kontextu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40775
2.9.26 13:55

Pedofilům se bude líbit i oblečená.

Navíc dnes se z kdejaké fotky dá zjistit pomalu adresa, opravdu bych neriskovala, že si holčičku někdo vytipuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.9.26 13:59

@free333
Souhlasim s tebou!

A to je jen jedno z rizik. V pubertě, dospělosti z toho může být holka špatná a stydět se. Spolužáci ji mohou sikanovat a tak. Ja chápu, ze je moderní doba, ale v tomhle je internet opravdu škůdce. I tady na emiminu pod Nickem nevis, jestli je těhotná žena, 12 leté dítě a nebo oplzlý chlap :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.26 14:16

To je uplne jedno, ze je oblecena. Snad si v dnesni dobe uz nikdo nemysli, ze si pedaci drandí Karla jen u deti v plavkach, probuh :roll: Delas ji zbytecnou digitalni stopu, nedokaze to vyhodnotit. Ja si taky v 11-12 letech myslela, jak jsem na internetu vtipna a to jsem psala jen fb statusy, bavilo me to. Za par let jsem to potupne mazala - nebylo to vtipny, stydela jsem se. Nedokázala jsem to proste vyhodnotit a to mi bylo vic. Tak si to natacejte pro srandu pro sebe, vsak to nemusite zverejnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5346
2.9.26 14:18

To bývá řachanda jen pro rodinu. Strkat děti na sociální sítě je potrava pro úchyly. Další důvod je ten, že děti od mala neznají nic, jen sociální sítě, počítač, mobil…generace povrchních skloněných hlav. Hloupý nápad hloupé matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí