Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kat80 a nezkouseli jste tuhle?
https://muss.plzen.eu/…zby-pos.aspx
Dost casto je vidime projizdet i v zapadlych castech mesta a nebo vesnicich.
@maaarkeeet na tohle jsem dneska taky narazila, budu tam volat, na vesnicich to vetsinou funguje a Plzen nic moc
@Lussyy ach jo, to mi mrzi
tak snad pristi pokus ve Smetance bude uspesnejsi ![]()
@Kat80 tak tuhle vidam snad na kazdem kroku, ta by mohla vyjit. Potom je take neco, co zajistuje charita, ale to jsem snad jeste nevidela.
Zitra tam budu volat, nam prave zrusili dovoz z Hrádku, protoze v Plzni to byl jediny oběd na Lochotíne
@Kat80 me taky, ale musime jit dal
@maaarkeeet ja doufam, ze tam budeme uspesnejsi ![]()
@sonci82 pevne doufam, ze jo
moc ti drzim palce, at se zadari ![]()
@Lussyy děkuji…no kéž by…
Zítra jdu konečně k zubarce, tak snad mě moc neumorduje…
Holky, rozhodli jsme se, že tenhle měsíc zkusíme druhé IUI a podáme hned papíry pro pojišťovnu na IVF, možná by se nějaká další inseminace mohla povést, když už jedno dítko spolu máme, ale já už nechci čekat
Takže k dotazu, napište mi prosím nějaké cenové relace injekcí, hormonů a já nevím čeho všeho.. Podotýkám, že problém je u mě, manžel spermio naprosto v pořádku, jen já a moje ovulace a s tím i tento měsíc nově nízká sliznice.. Máte už zkušenosti, tak si ráda nechám poradím, ikdyz vím že lékař je lékař
V pátek jedu na utz, tak ať jsem připravená ![]()
@EllenTobiáš tak držím palce, aby se brzo vyvedlo ať to nebo to…
My máme problém u chlapa, tudíž moje první IVF a krátký protokol stal cca necelých 4tis za léky…měla jsem 2× Gonal, Ovitrelle, Cetrotide, AtB a Gynprodyl.
@sonci82 prosím te a k tomu se ještě platí či?? Já jsem úplně mimo, když jsme zacla jezdit do Natu, tak doktor placl částku 10000-20000,s tím že třeba injekce obyč bez pera jsou bez priplatku, a já nevím co.. Známa třeba platila v Natu 30000,manzel její špatně spermie ![]()
@EllenTobiáš jj a k tomu jsme platili 7tis za ICSI a 3 tis. asistovaný hatching. Kdyby byla prodloužena kultivace, tak ještě 3 tis a případně 3 tis.za mrazák. Třeba vy byste to ICSI nemuseli mít, když spermijky jsou ok.
@EllenTobiáš jinak injekce jakože Gonal je pero…a pak ty další jsou na doplatek kolem 50 Kč…myslím…