Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 mas nejake priznaky endometriozy? Me se to teda povedlo i přes endocystu, Rokyta rikal, že to nevadi a povedlo se
@Kat80 dík
teď mi to akorát hlodá ![]()
Víte, co dokáže hrozně zlepšit psychiku? Když si na FB udelate pár tech prihlouplych testiku a všechny vám hrajou do karet…narodí se vám holčička…během následujících 2m se dočkáte zprávy, na kterou tak dlouho čekáte…no prostě vše směřuje k tomu, že tehu jsem
Hned mám lepší pocit
Ale snažím se aj trochu držet při zemi, protože tohle tam může vyjít každému ????????
@sonci82 tak to je jasny, je to tam
ja teda testy nedelam, ale zminky v horoskopech, atd proste najednou okolo me bylo vše tehu a bylo to tak ![]()
@Kat80 no já to nesdílela, protože už vidím ty komentRe k tomu, tak jsem si to raději odpustila…
Jsem byla aspoň hodinku venku a pak můžu až ve dvě ![]()
@sonci82 a jak sis vybrala vycházky?
Moc ti držím palečky, aby se mimi chytlo a rostlo ![]()
@koblizeq mám právě hodinku dopoledne a pak 14-19… Stejně jak malej je ve škole, manžel v práci…ale ten zas mívá ranní i odpolední…
Jinak jsem myslela, že sebou venku šlehnu na zem, jaky jsem měla mžitky…
Holky, tak další kámoška je těhotná
Ona jako nemá problém otěhotnět. Jednu holčičku už mají a druhé se jim nedaří, ale kvůli její štítné žláze. 2× bohužel musela na přerušení v 9tt, ale teď to vypadá zatím nadějné. Navíc jsme už možná před dvěma lety říkali, že by nám to mohlo vyjít stejně. A kdyby i mne to vyšlo, tak bych termin měla kolem jejich lednových narozenin. Ona teda by rodila už v prosinci. Ale neva.
A dneska se ráno manžel vzbudil a prý, jestli mi není blbě, že se mu o tom v noci zdálo, že jsem mela nevolnosti ????????
Já si dneska našla činnost - sprchuju ve vaně všechny kytky
???? aspoň něco záslužného dělám. Malej dneska má ještě školu, ale odpo asi půjdem na Bolevak na Majku.
Tak hezké carodky ![]()
@sonci82 tak to máme dneska podobnou zábavu
dělám koupel orchidejím a ostatní sprchuju.jak jen teď hrozně moc pylu a hodně větráme tak jsou chuderky všechny žlutý…ještě nám kousek od oken staví nové domy tak se k tomu pylu přidal ještě prach… ![]()
Holky, takovy intimnější dotaz…stalo se vám někdy, že jste měly ve spánku orgasmus? Já jsem se dnes v noci vzbudila a úplně mi to až vylekaloo a docela mi pobolíval podbřišek, jak to bylo spíš až nepříjemné? Nevím, čím to bylo. Že jsme dlouho už nesexovali? Někde jsem se dočetla, že to může způsobovat Utroš…ba dokonce, že se to na začátku těhu holkám stává…tak nevím ???? že by znamení ![]()
@sonci82 ja to měla asi 3× taky, 10 min kreciv jednom miste a pak to pomalu přešlo, myslela jsem, že je to potrat
@Kat80 jsem se teda dočetla, že to prý nemá na plod vliv…
Dneska jsem 6. den po ET…ještě 4 dny vydržím ![]()