NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10135
22.1.14 19:38

@kapyka držím palce, aby dorostla.. písni pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
22.1.14 20:01

@xsaleen Díky ale nevěřím tomu. Určité pisnu, horší je rozhodnout se jestlinpujdu do ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
22.1.14 20:11

@kapyka tak záleží na tobě.. jestli ale nerostou, tak jestli není zbytečné se mučit a čekat, jestli dorostou, či ne.. asi bych si to od dr nechala vysvětlit co a jak, a pak se rozhodla..
neznám přesně tvou anamnézu… já bych to možná jednou zkusila, a pak se rozhodla, jestli pokračovat, či ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
22.1.14 20:35

@kapyka Moc ti držím palce, aby vajíčka dorostla. Mě to čeká v pátek a už teď se bojim :( já bych asi zkusila napřed tu stimulaci injekcema a pak až IVF. Ale to si musíte rozmyslet vy. Dej vědět jak si dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
22.1.14 20:53

@kapyka mě zajímá, jestli ti řekne, že už jede laborka.. abyc věděla, či má smysl volat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
22.1.14 21:02

@pajisek90 @xsaleen díky holky, uvidim co mi řeknou zítra a co poradí. Pisnu vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
23.1.14 15:43

Holky tak vajíčka nedorostla. Dohodli jsme se na ivf, dostala jsem domu papíry k podpisu a příští patwk si pojedu pro injekce. Doporučili mi to pero, aby mi mohli pozvolna přidávat, doplatek prý bude tak 3tisice. Jen nevím co si máme ještě při platit. Doporučil mi určité mrazení vzhledem k tomu ze bych mohla MIT hyperstimulacni syndrom. Priplatim asi i asist. hatching a prodlouženou kultivaci. Icsi ne, manžel ma dobrý spermie.
Co jste měli vy? A jaké jste měli léky a kolik jste doplacely na ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
23.1.14 15:48

Jo a SÚKL mají :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
23.1.14 15:58
@kapyka píše:
Holky tak vajíčka nedorostla. Dohodli jsme se na ivf, dostala jsem domu papíry k podpisu a příští patwk si pojedu pro injekce. Doporučili mi to pero, aby mi mohli pozvolna přidávat, doplatek prý bude tak 3tisice. Jen nevím co si máme ještě při platit. Doporučil mi určité mrazení vzhledem k tomu ze bych mohla MIT hyperstimulacni syndrom. Priplatim asi i asist. hatching a prodlouženou kultivaci. Icsi ne, manžel ma dobrý spermie.
Co jste měli vy? A jaké jste měli léky a kolik jste doplacely na ne?

to mě mrzí, že nedorostla. Ale zase budeš mít rychlovku. Když si už jedeš příští týden pro injekce. To je paráda.

Platila jsem za první IVF 10 tisíc(Jen ICSI a léky) a za druhé IVF 13 tisíc (léky, ICSI a AH)

Držím palce, aby se to povedlo :hug:

• Citovat
  • Upravit
1076
23.1.14 16:15

@popina a mela jsi pero? A léky dostanu na cely cyklus za 3000?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
23.1.14 16:15

@kapyka supééééérrr :palec:
fakt se toho neboj, to dáme… my máme jen ICSI a chceme tedy mrazit
já mám taky pero, v něm puregon, mě to předepisuje min na 2× takže ted mám 900jednotek a pak podle toho co budu potřebovat si dokoupím, abych toho neměla zbytečně moc, či málo

Příspěvek upraven 23.01.14 v 16:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
23.1.14 16:17
@kapyka píše:
@popina a mela jsi pero? A léky dostanu na cely cyklus za 3000?

měla jsem Gonal-F a ten je v peru. Dostaneš to celé na jednou a pak po odběru vajíček dostaneš další léky na ředění krve, antibiotika a utrogestan

to je skvělé. třeba už za měsíc budeš těhotná :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
1076
23.1.14 16:17

Nebojím, určitě to dáme. Já nevím co si mám vybrat-doplatit @xsaleen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
23.1.14 16:19

@popina kéž by. Doktor mi doporučil pero a říkal ze to budu platit tam u nej kolem 3tisic, tak abych věděla kolik si vzít sebou peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
23.1.14 16:20

@kapyka ti neporadili, co by vám doporučili? taky asi budou doporučovat za běhu, podle toho, jak to pujde.. my máme určitě ICSI protože jinak by bylo IVF v našem případě o ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí