Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@xsaleen já totiž nechapu jestli jako platí za celou dávku na cyklus a nebo za jednotlivé pero, zapomněla jsem se na to zeptat
@xsaleen ne říkal že za běhu se vidí co a jak říkal hlavně to mrazení zbytek je na nás spermio máme dobře tak icsi nechceme, necháme to na prirode:-)
@xsaleen no ale ty souhlasy musíme podepsat teď, takže teď se musím rozhodnout co si priplatim, že
@kapyka já to teda pochopila tak, že na každou ampuli máš pero
takže pokud napíše dvě, tak budou i dvě pera
taky máme podepsané, my to ICSI potřebujem, u nás je spermio hodně spatné…
@kapyka podepiš všechno a pak se rozhodneš v ten den. Ale lepší je mít vše podepsáno.
3000 Kč je za celou dávku stimulantů. Jedno je za necelých 1500 Kč ![]()
@popina jak je to tedy s těmi pery? jedna ampulka, jedno pero?
já už dneska nebudu brát ten norethisteron, a čekám na ms.. to je snad prvně, co se na ní těšim…
akorát dvě jehly na ráz to bude něco, a po 5 dnech ještě třetí
ty pujdeš na IUI?
@xsaleen Gonal je tak, že to je už předplněné pero a dostaneš 2.
Já jsem původně chtěla v únoru na IUI, ale teď nevím. Včera jsem dostala v práci výpověď - zrušili tu mojí pozici. Tak teď nevím jestli půjdeme. Když nenajdu do té doby práci, tak půjdeme a když jo, tak to asi nechám až po zkušebce ![]()
@popina tak to ten puregon bude asi na stejné bázi, i když já teda dostala ampulku a pero zvlášť
takže teoreticky bych mohla jen vyměnil ampuli a nafasovat jehly
a co jsi dělala, že ti zrušili pozici?
@xsaleen v rádiu. Oni nechtějí už zaměstnance. Je to nákladné. Ale jsem spokojená, dostala jsem odstupné a už se tam nebudu muset nervovat
@popina aha, no tak pokud tam byl stres…
já ho mám v práci taky
sice jsem jen „blbá“ prodavačka v kaufu ale i tak o ten stres se tam slušně postarají vedoucí a někteří nevychovaní zákazníci, co si myslí, že jsme něco míň, než oni
@popina přesně tak, já byla na úseku, a tam jsou ty zákazníci fakt sprostý kolikrát. Na tom krámu tolik ne, to i přijdou a dobrý den… protože něco potřebujou, ale na úseku ti ani neodpoví a hned hučí co chtěj
@xsaleen @popina holky já dělám na městském úřadě a někdy to je taky na budku, jak se pracuje s lidma tak srážce s volném nezabranime ![]()
Jo a zapomela jsem se zeptat jak je to s nechopenkou při ivf?
Jontak já podepisu všechno kromě i si a pak se uvidí ![]()
@kapyka raději podepiš i ICSI. Nikdy nevíš co se stane. SPG může být na prd a pak to budeš muset dopodepsat.
Neschopenku ti normálně dají když budeš chtít. Poprvé jsem jí neměla a podruhé jsem jí měla den před odběrem vajíček