Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavucinkaa
děkuji za info. 2 měsíce čekačka, tak to je hustý. tady u nás je to jak na běžícím páse. a to mě trošku mrzí, protože doktor moc toho neřekne a já si taky na všechno nevzpomenu. tak pak zjišťuju co a jak tady
A ještě mi řekněte, dělají tady automaticky prodlouženou kultivaci???
@marskaj to znám.. vim jak to myslíš.. tady se čeká no.. bohužel. ale stojí to za to!! ![]()
@Jířa-jiřka Tak ja bych byla stastna i za ty dve
Ja tie vajecniky taky porad citim, bricho ma jeste trochu jak namozeny z cviceni…tak to sme to meli podobny, hodne vajec, malo embryjek, ale zase bojovnici ![]()
@romik0013 tak jsem to našla, měla jsem 16 vajec z toho se oplodnilo 8, rostlo 6, 4se přestali vyvíjet a zbyli 2, jedno 8smi buněčné a jedno 6stibuněčné. tak uvidíme. ![]()
@marskaj ahoj, já jsem platila ICSI 7000,–, AH 3000,–, zamražení 4000,– a pak rozmražení 4500,–
@Jířa-jiřka Taky se ti moc neoplodnilo, byli ste kvuli spermiu? Sem tam asi volala zbytecne dneska
4den se to pry deli pomalu, ale zitra na transfer bude
Mam jednu casnou blastocystu, jednu kompaktni morulu a dve se vyvijeji pomaleji, ake podle mne uz vcera meli drobet fragmentaci
Uvidime, treba prekvapi a budou snehulacci
Jestli mi zitra rekne, ze blastocystu sice mame, ale sliznice je na prd, tak ho ubiju tim ultrazvukem ![]()
@Jířa-jiřka
je hezké jak člověk dohledá kolika buněčné měl embrio. já to nemám ani ve zprávě a ani mi to nikdo neřekl. taky proč se obtěžovat, když vytáhnu peněženku a platím
@romik0013 dr mi neuměl říct proč se mi jich málo oplodnělo, mohlo to být ve vývoji vajíčka nebo spermií. Jinak přítel měl pořád spermio v normě.
já mám endometriozu tak snad ten můj bojovnicek vyhraje a udrží se.
@marskaj já jsem našla jen vě zprávě ze jich bylo 16 vajíček a zbytek jsem našla tady v příspěvcích, protože každé volání s embryologem jsem psala sem do příspěvku jak to vypadá. Tak už jsem si to napsala do svých papírů.
Jinak prodlouženou kultivaci jsem chtěla a embryolog nám řek že by naše embrya nemusela vydržet. Tak to záleží i na kvalitě.
@Jířa-jiřka Tak aspon je to tu dobry na to, ze si tu pak muzes najit, jak ti to vlastne probihalo
Ja vim, pry jsou nektera moc krehka na PK, ja sem cekala, co rekne 2-3den embryologicka, a hned se ptala na PK, tak sem to riskla…
Jak se rika, Dej se vule bozi ![]()
@romik0013 sliznice bude v pohodě. Zítra budu na tebe myslet. Tak se tak ozvy jak si dopadla. V kolik jdeš.
@Jířa-jiřka
to máš pravdu s tou kvalitou. ale připadám si jak blbka když ani nevím co mi zavedli, jestli morulu nebo blastocystu. proč to nenapíšou do papírů. no v pondělí mě čeká poslední ket. tak jsem zvědavá. snad to konečně vyjde a nebudu to muset řešit celé od znova
@Jířa-jiřka jdu na 8
docela brzo tedy, ale podle mne budu stejne v 6 vzhuru
Jsem zvedava kdo tam bude, nic proti Svabkovi, ale po ty iui, co mi delal, kdyz si vzpomenu na ty bolesti, jeste ted mi je blbe
Jojo, dam vinko este dneska ![]()