NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
368
19.1.17 17:38

@Pavucinkaa
děkuji za info. 2 měsíce čekačka, tak to je hustý. tady u nás je to jak na běžícím páse. a to mě trošku mrzí, protože doktor moc toho neřekne a já si taky na všechno nevzpomenu. tak pak zjišťuju co a jak tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
19.1.17 17:40

A ještě mi řekněte, dělají tady automaticky prodlouženou kultivaci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
19.1.17 17:48

@marskaj to znám.. vim jak to myslíš.. tady se čeká no.. bohužel. ale stojí to za to!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
19.1.17 17:49

@marskaj nene, záleží to na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
19.1.17 17:59

@Jířa-jiřka Tak ja bych byla stastna i za ty dve :srdce: Ja tie vajecniky taky porad citim, bricho ma jeste trochu jak namozeny z cviceni…tak to sme to meli podobny, hodne vajec, malo embryjek, ale zase bojovnici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.17 18:51

@romik0013 tak jsem to našla, měla jsem 16 vajec z toho se oplodnilo 8, rostlo 6, 4se přestali vyvíjet a zbyli 2, jedno 8smi buněčné a jedno 6stibuněčné. tak uvidíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.17 19:10

@marskaj ahoj, já jsem platila ICSI 7000,–, AH 3000,–, zamražení 4000,– a pak rozmražení 4500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
20.1.17 08:33

@Jířa-jiřka Taky se ti moc neoplodnilo, byli ste kvuli spermiu? Sem tam asi volala zbytecne dneska :mrgreen: 4den se to pry deli pomalu, ale zitra na transfer bude :mrgreen: Mam jednu casnou blastocystu, jednu kompaktni morulu a dve se vyvijeji pomaleji, ake podle mne uz vcera meli drobet fragmentaci :nevim: Uvidime, treba prekvapi a budou snehulacci :mrgreen: Jestli mi zitra rekne, ze blastocystu sice mame, ale sliznice je na prd, tak ho ubiju tim ultrazvukem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
20.1.17 08:38

@Jířa-jiřka
je hezké jak člověk dohledá kolika buněčné měl embrio. já to nemám ani ve zprávě a ani mi to nikdo neřekl. taky proč se obtěžovat, když vytáhnu peněženku a platím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 08:44

@romik0013 dr mi neuměl říct proč se mi jich málo oplodnělo, mohlo to být ve vývoji vajíčka nebo spermií. Jinak přítel měl pořád spermio v normě. :nevim: já mám endometriozu tak snad ten můj bojovnicek vyhraje a udrží se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 08:49

@marskaj já jsem našla jen vě zprávě ze jich bylo 16 vajíček a zbytek jsem našla tady v příspěvcích, protože každé volání s embryologem jsem psala sem do příspěvku jak to vypadá. Tak už jsem si to napsala do svých papírů.
Jinak prodlouženou kultivaci jsem chtěla a embryolog nám řek že by naše embrya nemusela vydržet. Tak to záleží i na kvalitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
20.1.17 09:08

@Jířa-jiřka Tak aspon je to tu dobry na to, ze si tu pak muzes najit, jak ti to vlastne probihalo :mrgreen: Ja vim, pry jsou nektera moc krehka na PK, ja sem cekala, co rekne 2-3den embryologicka, a hned se ptala na PK, tak sem to riskla… :nevim: Jak se rika, Dej se vule bozi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 09:09

@romik0013 sliznice bude v pohodě. Zítra budu na tebe myslet. Tak se tak ozvy jak si dopadla. V kolik jdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
20.1.17 09:30

@Jířa-jiřka
to máš pravdu s tou kvalitou. ale připadám si jak blbka když ani nevím co mi zavedli, jestli morulu nebo blastocystu. proč to nenapíšou do papírů. no v pondělí mě čeká poslední ket. tak jsem zvědavá. snad to konečně vyjde a nebudu to muset řešit celé od znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
20.1.17 09:37

@Jířa-jiřka jdu na 8 8o docela brzo tedy, ale podle mne budu stejne v 6 vzhuru :mrgreen: Jsem zvedava kdo tam bude, nic proti Svabkovi, ale po ty iui, co mi delal, kdyz si vzpomenu na ty bolesti, jeste ted mi je blbe :poblion: :lol: Jojo, dam vinko este dneska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí