NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
21.1.17 13:20

@romik0013 držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
21.1.17 13:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
21.1.17 15:09

@romik0013 mám stejnou zkušenost z května, jela jsem na transfer a když nás setřička odvedla na pokoj, tak se dvě moje spolupacientky začaly převlíkat do noční košile. A já koukala. Naštěstí jak bylo teplo, tak sem měla dlouhou tuniku, tak sem to absolvovala v ní a bosa… Pája mi to také zapomněl oznámit, jinak mi jako lékař vyhovuje. Už tam jezdíme přes rok a docela intenzivně. Držim palečky ať se zavrtává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
21.1.17 15:47

@koblizeq Jo,Paja ma toho asi mic :mrgreen: No ja v tom obleku pro doktory jsem musela vypadaj fakt komicky jeste mi byl velky a vzadu mi zo vlalo, musela jsem si to furt drzet, at mi neni videt holy zadek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
22.1.17 12:34

Ahoj holky já chodím do smetanky a taky uvažuji o přestupu. Na genetice mi zjistili vadu tak musím mít darovaný embrya. Ve smetance nás to vyjde cca na 50000 nevímte jak je to s cenami tady? Taky mi docela vadí, že tam docela dost řeší váhu prý je všechno tím, že jsem tlustá. Od mala jsem při těle. Měřím 157 a vařím cca 80-90 vím, že jsem silnější, ale myslím, že jsou i horší. Budu ráda za každou odpověd díky moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
22.1.17 16:36

@andyxxx ja sem o par centimetru vetsi a vazim neco malo pres 80 a nikdy mi v natalartu ani nenaznacili, ze sem silnejsi ani manzelovi. natoz ve smetance rekli manzelovi hned, ze je silnej a ze ma tak spatny spermio, ze deti spolu mit nebudeme. a svete div se mame dvouleteho chlapecka hned z prvniho ivf a ted z druheho ivf sem potratila v 10.tt a ted si pujdeme pri mrazacka.tak doufame, ze se bude vyvijet a bude sourozenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
22.1.17 17:35

@Jiřinkka No mám to taky řekli a pořád na nás tak koukají, že jsme asi tlustý a proto to nejde nebo možná mám takový pocit nevím. No uvidím jestli přestoupým. Jinak jsem tak celkem spokojená. Taky mi de o ty ceny v natalartu je to pry levnější tak nevím…proto jsem chtěla přibližně ceny. My jsme za komplet ivf dávali 25000 a 20000 dárkyni tak nevím jak je to tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
22.1.17 17:42

Ahoj holky, nestiham vas ted uz sledovat, ale obcas nakouknu, to nase 8mi mesicni zviratko uz totiz stoji a dela par krucku u nabytku, takze mazec… jeste se zkousi obcas poustet u toho stani… tak doufam, ze v roce nebude chtit litat :-)

Moc vam vsem drzim palce, abyste se tehle „starosti“ taky brzy dockaly… nam se povedlo na 2.pokus IVF s AH, bez PK (bohuzel na PK embryjka nebyla vhodna)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 18:06

@romik0013 tak tys měla et takovej spestřenej :(. Já vůbec při iui ani při et a ket nic necítím. Až mi to je divné :? Jo občas tlak ale jinak nic.
No a jak se cítíš, papkaš ananas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 18:19

@romik0013 ještě ze embryolog kontroluje katedr nebo injekci vcem je ten roztok s embryem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
22.1.17 18:32

@andyxxx my sme prvni ivf platili okolo 17000 a druhe okolo 20000 a to sme meli i mrazeni embryi coz poprve nebylo co zamrazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
22.1.17 18:59

@Jířa-jiřka Ahoj,no spis piju ananasovu stavu, uz asi 2litry :mrgreen: No zpestrenej byl, ale svabek mi to delal i pri iui, pritom predtim Bouse tam vjel pri iui bez problemu :nevim: No uz to neresim :lol: Poboliva mne furt bricho a jak uz dlouho nic nedelam, tak sem lina jak ves :zed: Mam drobet smisene pocity, asi by jsem chtela nejaky priznak :mrgreen: A pocitala jsem si gynprodyl a furt mi vychazi, ze jsem jeden zapomnela vzit a vubec nevim kdy :nevim: A co ty? Nejaky priznak? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
22.1.17 19:01

No opravdu diky bohu, ze se to kontroluje..prej se to stane 1z 50 zenskych :mrgreen: Proste cely et spatne a prej nejlepsi vec z celeho ivf :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 20:18

@romik0013 když na tím tak přemýšlím tak tenkrát et mi dělal svabek a měl pořád nějaké výhrady např dělohu máte zaklonenou do zadu, pak když zavedl embryo tak řek je to špatně vidět ale je to tady a ukázal na obrazovku. Nikdy mi žádnej dr neřek ze bych měla dělohu zaklonenou. Jsem ráda ze opu mi dělal Rokyta. No žádné příznaky nemám, jen ze mě bolí prsa, levé víc. Ale to jsem měla než menzes dorazila. Jinak se nekontroluje. Hlavně on to nikdo neví ze docházíme do centra, takže funguju pořád stejně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 20:21

@romik0013 co je gynprodyl. Vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat