NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1388
24.1.17 10:33

@Ive88 @Jířa-jiřka v patek se uvidi a dam hned vedet, kdy dostanu tu nasi zmrzlinku.jen doufam, ze se podari rozmrazit tu jednu. protoze pak mame dve a zakon schvalnoszi, by se obe udrzely :lol: ale i tak by sme byli moc radi. hlavne, aby se udrzelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
24.1.17 10:47

@Jiřinkka Určitě dej vědět, jak si dopadla, já už se taky těším, ale zatím tomu necháváme volnej průběch do dovči a vůbec nevím jeslt má smysl ještě chodit na IUI, když 4× nevyšli, ale to asi budu řešit až po výsledcích z imunologie a genetiky :)..Chodím k Rokytovi, ale dne něj se mu u mě nechce ještě moc dělat IVF, mám prý ještě dost času, ale já už tak nějak cítím, že je ten pravý čas, ale bohužel stále nic a popravdě mám pořád trochu strach, že ani to IVF nevyjde, přjde mi, že to máme v rodině z mé strany takové zakleté ohledně dětí, mami na mě čekala 10 let a jedna moje teta nemá děti prý z důvodu neplodnosti jejího manžela a druhá také nemá děti, ale to byla také na IVF, ale prý po dětech neměla nikdy vyloženě touhu, tak je nechci následovat, já bych si totiž neuměla představit život bez dětí, chtěla bych dvě, ale teď si říkám, že budu vděčná za jedno :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.17 11:08

@Ive88 to mi nemusíš povídat, i já jsem v tomto tele. Věřím tomu že se udrží, říká se, že tento rok se bude dařit. Je mi fajn, pnou mi prsa a obličej mám samej beďárek :mrgreen:. Myslim ze je to po tom utrogestanu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
24.1.17 11:45

@Jířa-jiřka Taky jsem to právě slyšela, že tenhle rok má být dobrý, já bych řekla, že to je vše dobré znamení :lol: a obličej může být i z těch hormonů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
24.1.17 12:26

@Ive88 @Jířa-jiřka ja sem to taky slysela, ze ma byt tenhle rok uspesnej, tak sem na to zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
24.1.17 15:23

Kéž máte pravdu a tento rok bude plodný :) já jsem v čekání, jak dopadla 3.IUI, ale moc šančí tomu nedávám. Zítra nás čeká imunologie, pak čekání na výsledky a pak příprava na další cyklus. Začali jsme s přítelem chodit na očistu organismu… snažíme se a doufám, že to letos zvládneme :) moc vám držim palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.17 19:19

@koblizeq tobě taky přeji ať to dopadne dobře. Letos se nám bude dařit všem. :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
24.1.17 20:28

@koblizeq Taky drzim palce :palec: Taky sem v ocekavani, jak mi to dopadlo, tak snad to vsem dopadne pozitivne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
24.1.17 20:28

@koblizeq Taky drzim palce :palec: Taky sem v ocekavani, jak mi to dopadlo, tak snad to vsem dopadne pozitivne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.1.17 23:23

@andyxxx Ahoj taky chodíme do Natalartu a čekáme na darované embryo. Řekli nám, že 40000 je záloha a že to celé může vyjít až na 80000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
25.1.17 09:04

@Luci92 cozeee? Boze, jak tonmuze tolik stat? :zed: A proc embryo? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
25.1.17 11:22

Romik0013:.. dopadne to dobre :mrgreen: Je jsem dneska zvladla opu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
25.1.17 11:25

@Luci92 ty jo, tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.1.17 11:43

@jiřinka asi jo aspoň to teda říkal Švábek že to může stát tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
25.1.17 13:22

Ahojky holky, strašně dlouho jsem tu nebyla, stěhování se atd.. ani nevim jestli tu je ještě některá kdo ví kdo jsem :)? musím se pochlubit že nakonec se nám podařilo otěhotnět přirozeně a t´d jsem právě v 9+3tt :) po takové době jsem tomu ze začátku vůbec nemohla uvěřit..držím snažilkám pěstičky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí