Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina icsi asi nepodepisu, na to už by SME neměli a manžel má super spermiogram, to je jediný co máme o. k.
@popina a když si neměla nschopenku, tak si chodila do prace?
@kapyka normálně jsem chodila do práce. Ten první den mi teda bylo dost blbě, ale pak to bylo v klidu
@kapyka nene, to je na tobě jestli jí chceš. Není to nic hrozného. Ale jako zaměstnanec na to máš nárok, tak proč toho nevyužít že. Hezky si odpočineš
@popina No tak kvůli penězům bych radši chodila do práce ale kvůli mimi budu na neschopence alespoň ze začátku.
A mužů se zeptat proč jste nemeliprodl. kultivaci a as. hatching?
@kapyka PK jsme neměli protože se embrya špatně vyvíjela. Takže jsme je museli vrátit zpět 3. den.
a poprvé jsem neměla AH protože jsme si mysleli, že to není potřeba, že to vyjde i bez toho. Podruhé už jsme AH dali
@kapyka já neschopenku nemám, vzala jsem si do konce měsíce neplacený volno, abych hned při nástupu po rd, nemusela mít neschopenku po ET
přišlo mi nelogický, jít do práce třeba na týden a pak třeba 3 týdny marodit.. ale věřím tomu, že to klapne, a už do té práce zase pár let nepujdu, a užiju si prcky
Ahojky holky tak mám první IUI za sebou
dělal mi to dr. Švábek a vůbec nic jsem necítila. Úplně jsem se divila, že už to je hotový
Narosti mi dva folíci, jeden měl 17mm a druhý 20mm, tak teď už jenom čekat… Myslím si, že mi hodně pomohl ten metformin.