Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina Já když to nevyjde tak taky půjdu do dalšího. Ještě jednou to pak zkusím. To je škoda že se ti to rozjelo…
@pajisek90 už jsem byla na dvou a mám jen jedno. Nechci si ho vyplácat. MOžná až třeba koncem roku. Uvidíme
@popina Aha tak to tě chápu. Zrovna nedávno se přítel rozčiloval, že kdejaký vězeň má lékařské výlohy placené pojišťovnou a ženský co nemůžou mít děti musí za IVF doplácet takový pálky a mají jen z části hrazené pouze 3-4 pokusy. Jo naše vláda je prostě báječná ![]()
@pajisek90 ale tak představ si kolik to stojí třeba v Německu. To bys čuměla. U nás to je pořád sranda
@popina No já vím, že je to u nás v podstatě levný, ale stejně mě to se*e. Já bych si ale ani tak nemohla dovolit IVF platit celé. To je tak vyhrát sportku
@pajisek90 mě to přijde hlavně zbytečné. Teda zatím. Nikdy neříkej nikdy že ![]()
@xsaleen nojo, ale ne o tolik. Tam platí i za první konzulatci v řádek stovek eur. Ležela jsem s jednou paní při našem 1.IVF a fakt jsem čuměla kolik je to stojí
jo dělá se. Byla jsem jeden den po. Tak je to jedno. Spíš se už rozjela. I bolesti. Takže to je jasný. Na kontrolu nejdu. Akorát se objednám na další IUI