Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanka_S_V Drzim palce, abys to dobre zvladla a aby byl dobry vysledek z toho vysetreni.To se dela vlastne v narkoze?
Ahoj holky tak zázrak se nekoná MS dorazila v plně síle včera velmi bolestivá a velmi silná. ![]()
@Hanka_S_V držím moc palecky at je to v pohodě…me to dělalo v narkoze u mulacu. ale měla jsem to laparoskopicky a brali mi rovnou polyp z dělohy
@Lucy92 já byla někdy asi v září a taky nám první pokus nevyšel tak jsme si ted dali pauzu možná po novem roce zkusine ještě jednou
@moncaz to je mi lito. Ja mela falesnaka predminulej cyklus, jina znacka dalsi den byla negativni a prisla ms
tak vim jak se citis. Ja bych sla taky radsi na laparku, ale vsichni mluvili rovnou o tomhle. Asi chteji nejdriv zkusit neco mene invazivniho. Tak doufam ze neutratim 1500 a pak stejne nebudu muset na laparku kdyz neco zjisti
![]()
@moncaz tak to je škoda a já věřila, že se někomu alespoň povedlo…drž se!!
@Hanka_S_V a jak to delaji? A má to být bolestivé nebo ne? Možná pak trošku, když tam budeš muset ještě lezet?
Mně už pomalu ms konci, huraaaa. No a rozmyslime se, že si pořídíme štěňátko, tak hledám po netu, co kde je…tak uvidíme. Vzhledem k tomu, že máme zachvili oba narozky, pak Vánoce, že to bude takový dárek ke všemu?
A malý je taky nadšený, že bychom měli pejska. Já to beru jako takovou náhradu? Prostě pejsek je nejlepší přítel člověka ![]()
@sonci82 napusti delohu tekutinou a sleduji utz kam protece. Pry to boli kdyz je to napusteny jako silnejsi ms. Nekdo pise ze to boli hodne a nekdo ze vubec
asi taky zalezi jestli jsou srusty. Stejne 5ak potom je nekomu blbe a nekdo je v pohode. Tak uvidime.
@Hanka_S_V tak at tebe to moc neboli..a jak je ten zákrok dlouhý?.já se taky strachovala treba z odběru vajíček, potom ty stavy…a nakonec dobrý…holt, jak člověk cte ty diskuze, tak je pak PAF ![]()
Tak já od pátku chodím makat, dnes pátý den, ale mám jen kratouckou.
A včera jsem se dozvěděla super zprávu, nevím zda některa máte ráda Krajča, ale bude s Karin u nás v OC, budou mít autogramiadu
Tak se těším jak sáňky v létě
V práci ze mě uz mají srandu ![]()
@sonci82 pry cca 20 minut. No ty diskuze jsem radsi nemela cist ![]()
@moncaz je mi lito, ze ti to nevyslo ![]()
@sonci82 jdu ve ctvrtek, tak jsem zvedava, jestli je bobek kde ma a jestli je to ok.dam pak vedet. Krajco, jo? Tak to budete mit pekny spestreni v robote ![]()
@Hanka_S_V Drzim palce, at je to v pohode a nebolestivy!
@Hanka_S_V no snad ne budu držet palecky po novém roce možná zkusim zase IUI
@sonci82 jo realita je tvrdá ale já to nevzdam…po novem roce snad opět IUI