Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já u malýho byla na první kontrole v 6tt a srdíčko nebylo vidět, ale až pak v 8tt už krásně bilo ![]()
@Kat80 to jo, bude stačit, když uvidíme aspoň bublinku. Já právě myslela, že mi pozve na první kontrolu nejdřív za 14 dní, tak jsem se docela divila. Ale určitě to bude dobré ![]()
Ja jsem dneska 30dc a ms zatim nikde, vzdy chodila 28. No, tak snad to mam tim nachlazenim.
Holky chtěla jsem se zeptat, je tu některá která otěhotněla po IUI? U nás by IVF nemělo být nutné, manžel spermio na výbornou, jen u me to prostě nevypadá na ty vajíčka.. Hlavně mám na obou vaječnícich stále cysty po ty stimulaci, příští měsíc 10.den cyklu jedu znovu na ultrazvuk a budu se jen modlit, aby byly vajíčka nebo aby zmizely ty cysty, abych mohla další mesic zkusit znovu stimulaci a následně IUI.. To čekání je šílený ![]()
@koblizeq pořád tomu nemuzu uvěřit, bala jsem se stimulace injekci a vsechno naprosto v pohodě a ještě to vyšlo napoprve
@EllenTobiáš me dvakrat nevyšlo, vickrat jsem to uz nechtěla zkoušet, ja si rikala, že urcite nemam pruchozi vejcovody (kvuli operacim) nebo je obal vajicka prilis tvrdy, proto jsem chtěla ICSI aby byla jistota a vyslo to