Nastřelení náušnic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
216
6.6.14 16:52

@Bekyn Ahoj, naší malé se ta boulička za ouškem udělala za celou dobu, co měla ty nastřelené naušničky 2×. V našem případě to bylo na dotek velice citlivé a tekl z toho hnis. takže jsem poctivě naušničky vyndávala, čistila dírku lihem co mi zbyl z pupíku, lehce tu bouličku masírovala. asi za 2-3 dny bylo po problému. Ale nevím o jakou bouličku se jedná u vás, že možné, že je jen tuková jak psala @superandrysek
jo a problém zmizel prakticky s nasazením stálých naušnic, od té doby žádná boule 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
6.6.14 19:43
@P. píše:
Ahoj, mám 4,5m holčičku. chtěla bych se zeptat, kdy jste nastřelili/píchly vašim dcerkám náušničky? a od kdy lze nastřelovat? je to stejné jako s pícháním? a nevíte, kde se natřelování provádí, taky u pediatra?děkuju.

My nechali nastřelit cca ve 4,5 měs. :lol: Píchat ne… to je trápení a krvácí to. Nastřelení je super, štípne to (dítě zabrečí) a je to, krásně se to hojí a v podstatě o tom nevíš :palec:

U nás pediatrička a moc šikovná, cca 350,– cena včetně naušnic (chirurgická ocel - pozlacená).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
6.6.14 21:07

@WERISKA My jsem mezi PCE a HK a jela jsem s malou do HK k lékaři jinému, co jí zkontrolovat aku. body a pak nastřelil. Myslím, že se jmenoval Hanusek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
7.6.14 19:12

@rachele Mně jde právě o to, abych se nemusela zdlouhavě objednávat u doktorů.
A hlavně nevím, jak to chodí, když k tomu dotyčnému dr, nechodíme.? :nevim:
Proto jsem se ptala jestli někdo nebyl na nastřelení mino doktora. Třeba to zlatnictví. atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
7.6.14 20:40

@WERISKA Ano my jsme byli ve zlatnictví. Museli jsme tam zavolat a domluvit si termín. (jelikož paní co nastřeluje naušnice miminkům tam není pořád…) Ale my jsme byli v Tachově, jak je to u váš netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
7.6.14 23:08

@WERISKA No já to radši chtěla od doktora a je fakt, že moc lékařů nechce nastřelovat děti, co k nim nechodí a tak jsme čekali 4 týdny asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
7.6.14 23:17

@WERISKA nevím jak u vás, ale u nás chodí do jednoho rodinného centra nastřelovat naušničky paní ze zlatnictví. Byla jsem tam s maloh hned po prvním očku. Nebála jsem se toh, sama mám od ní střelené 3 naušnice. Tak se zkus někde u vás poptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.11.14 11:49

Ahoj, prosím máte nekdo zkušenosti s nastřelením náušnic pár dní před posledním očkováním? Malé ted rostli zuby takže měla kvuli teplotám 2× odložené očkování a ted v patek má jít na nastřelení náušnic a v pondělí na poslední očkování. Nevim teda jestli nastřelení nezrušit.(Doktora se ptát nechci není totiž příznivec nastřelování a snaží se mě od toho odradit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
24.11.14 11:53

@LuckaPap Ahoj, já náušnice nastřeluji už více než 15 let a i miminkům od 3. měsíců a vůbec se neboj, nastřelení nemá na očkování žádný vliv! Nastřelení je rychlé, bezbolestné a žádné komplikace po něm nejsou! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
24.11.14 11:58

@PitbulLenka bezbolestne ale tak uplne nebude kdyz mimina rvou jak turi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
24.11.14 12:04

No tak to mě taky pobavilo teda, měla jste vidět moji dceru po nastřelení náušnic, minimálně 15 min příšerného řevu, který jsem u ní neznala, až se zajíkala, nedala se utišit ani v náručí, bylo to hrozný. Ale jinak problémy neměla, všechno se krásně zahojilo, bez kapky krve, hnisání atd.. U nás nastřelují až po očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
24.11.14 12:09

Dala bych je až po očkování.

Jinak nastřelovali je nejprve mne a hned pak dcerce. Je to nepříjemné, nebolí to. Kojenci to určitě vnímají hůře. Hodně nepříjemné je nasledovné protahování náušnic v uchu. Dělá se to od druhého dne. To bylo nepříjemné i mne, dcerka u toho plakala.

Jinak vše proběhlo bez komplikací.

• Citovat
  • Upravit
24.11.14 12:10

Nechala jsem nastřelit naušničky u našeho pediatra po ukončení 3měsíce(kvůli ukončení nějaké vakcíny :think: ).Stálo to 620kč ale v té ceně jsou i náušničky(tytan a chirurgická ocel) které v ouškách musí být 6týdnů a až pak se mohou do oušek dát zlaté.(před tím nasazením nechat náušničky 24hodin namočené v lihu)Doktor nám vysvětlil, že to dělá z toho důvodu, že když do oušek nastřelí tyto náušničky tak to nehnisá a hojí se to krásně, že pokud se dají okamžitě zlaté náušnice, tak se setkal s tím, že to dělalo neplechu a jak sem už psala, hnisá to atd. A můžu říct, že skutečně nemáme s těmito náušničkama od doktora sebemenší problém a málá pak bude mít alspon' památku :srdce: ale už se moc těším, až jí budu moci dát ty zlaté :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.14 12:16
@Kofolová píše:
@PitbulLenka bezbolestne ale tak uplne nebude kdyz mimina rvou jak turi :D

přesně tak :( maličká u toho řvala jako tur :,( nemohla jsem jí vůbec uklidnit, ani v náručí, prostě nic až když jsem jí dala najíst tak pak se teprve trochu! uklidnila ale jako vzpamatovala se z toho až večer při koupání(náušnice jsem měli v 13hod.) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.14 12:19
@Moise píše:
No tak to mě taky pobavilo teda, měla jste vidět moji dceru po nastřelení náušnic, minimálně 15 min příšerného řevu, který jsem u ní neznala, až se zajíkala, nedala se utišit ani v náručí, bylo to hrozný. Ale jinak problémy neměla, všechno se krásně zahojilo, bez kapky krve, hnisání atd.. U nás nastřelují až po očkování
:hug: choudě malý :srdce:
a přesně tak jak píšeš :,( naše malá měla ulně to samé to byl uplný hysterický záchvat :? :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí