Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já to mám asi takhle http://media.loupak.cz/…083d9151.jpg a proto je domů nekupuju ![]()
@Zuzyanna píše:
Zeleninové chipsy, to je co jako?
mňamka ![]()
Je to vlastně usušená zelenina, křupavá jako chipsy, fakt moc dobré, akorát drahé ![]()
Brambůrky prý obsahují jen a jen hnusy.Ale mega hnus je prý coca cola. Líbí se mi jak to v reklamě prezentují jako nějaké vánoční pití. Je tam prý tolik cukru, že by se člověk po vypití sklenky pozvracel.Ale díky nějaké chemické látce se to nestane a ještě si říkáme jak je to dobré
@Sammy5 píše:
@kaja00 Hele, jako je to dražší, ale na tom jednom balíčku mi to ani tak nepřijde
to jo, stojí to za ty prachy
Hlavně to je prostě něco jiného než klasické chipsy, větší dobrůtka.
@Sammy5 klasické chipsy nedělám, ani ty zeleninové, ty kupuji když už. Ale občas dělám pečenou zeleninu - mrkev, batáty, řepa, nějaké koření (drcený kmín, grilovací apod.). Je to mňamka ke kuřecímu nebo krůtímu plátku. K tomu domácí dresing, vynikající oběd.
@hatawai píše:
Jak často si dáváte chipsy? Taky neodoláte?
Kazdy den, posledni dobou se staly me nejoblibenejsi lays stix a nebo taky lays syrove jalapenos ale pozor! Po jednom bramburku vam shori huba ![]()
Po uherskym roce jsem na jeden zatah snedla pytlik paprikovych
Jsem znovu zavisla.
@Karolinka95 Tak ty jsem v obchodě ještě neviděla, jsou už normálně v prodeji? To mají teď jako novinku ne?