Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
máš to moc a moc hezké. a myslím si, že pokud pak děláš podobné ozdoby i s jarní (velikonoční) tématikou, letní vazby, podzimní vazby (třeba s dýněma) tak máš vystaráno na celý rok.
A pokud se toho bojíš asi bych to zkusila nejdříve tak, že bych se domluvila s někým v květinářství, jestli by takový výrobek mohl být vystavený u něj v prodejně a zda by si to někdo koupil…a viděla bys jeslti o to zájem je a nebo ne ![]()
… mě se to líbí moc
pokud vím, rukodělné věci se na netu prodávají na www.fler.cz …co to tam zkusit?
ha-ne-le píše:
Dobrý večer…Píšu kvůli blbosti, ale zajímalo by mě, co na tohle říkáte?? Koupily byste si?
Abych vysvětlila, šíleně baví něco takového tvořit, na jakoukoliv příležitost a manžela jednoho večera napadlo, abych začala svý věci prodávat. Ale já se bojim, nevim, myslim si, že to neni zase bůhví co, že to lidi nebudou chtít… a otevřít si obchůdek… prostě se bojim neúspěchu. Jelikož chvála rodiny a manžela je jaksi, jak to říct, neobjektivní!!!!
Tak proto se ptám vás? Co na to říkáte?? Jsou to svícen a adventní věnec z posledních Vánoc…
Sakra, já se bojim i je vašich reakcí, natož tím vydělávat
Děkuji za kritiku, ať už pozitivní či negativní, děkuju. Třeba mi to otevře oči
Paráda, jasně zkus to! ![]()
werro píše:
supermoc se mi to líbí i bych si koupila věnec na vánoce
. Každý ro k scháním a scháním a nemůžu sehnat nic pěkného…juknu jestli nebydlíš někde poblíž
Bohužel, máme to drobet z ruky ![]()
Ja bych to prodavala na netu ale na obchudek je to moc rizikove zbozi:(
rychnov3 píše: … mě se to líbí mocpokud vím, rukodělné věci se na netu prodávají na www.fler.cz …co to tam zkusit?
Jak už jsem tu někomu odpovídala, tam se bojim hooodně velké konkurence. Ale mam neustále nutkání to zkusit ![]()
ahoj, je to moc pěkné a směle můžeš konkurovat mnoha květinářstvím.
Čistě můj osobní názor - mně osobně se nelíbí takové uspořádání svíček, já konzerva kupuju klasické čtyři „v rozích“ ![]()
Ale jinak fakt perfektní!
MaryClementine píše:
ahoj, je to moc pěkné a směle můžeš konkurovat mnoha květinářstvím.![]()
Čistě můj osobní názor - mně osobně se nelíbí takové uspořádání svíček, já konzerva kupuju klasické čtyři „v rozích“
Ale jinak fakt perfektní!
Ty jsem dělala loni, ale nefotila, to je fakt. Ale nebyl by problém, myslím, že bych to mohla zvládnout ![]()
akorát posílat to poštou ,aby se ti to vyplatilo a přitom to bylo zajímavé a aby z toho došlo vše v pořádku mno ..
já bych si rozhodně vybrala s čímž mám normálně problém každý rok..
Tak jsem si objednala od známé gyrlandu na vánoční stůl.Když mi přišla byla to hrůůůůza.u vás by se mi líbilo všechno.Nádhera ![]()
Pěkné, ale nevím, zda bys z toho utáhla kamenný obchod, to spíš by chtělo stánek někde u hřbitova, tam by to frčelo, hlavně přes svátky, taky nějaké trhy, dost se rozmáhají ty farmářské a prodávají se tam i výrobky, nejen potraviny. Stánkem by sis aspoň vyzkoušela, zda je zájem ![]()
Ahoj, mě se to líbí moc a kdyby byla příznivá cena a nezruinovalo mě to i vč. poštovnýho, tak bych ráda objednala. Sama moc rukodělně šikovná nejsem a takovýhle šikulky obdivuju.
Odkud jseš? Přeci jen už člověk musí myslet na další vánoce… ![]()
souhlas s angel-x…
nejsem si jistá, jestli bys měla čas a možnosti udělat tolik výrobků, aby ti to zaplatilo pronájem prostor, tím spíš, když jsi na mateřský, takže ti spoustu času zabere prcek…ale možná se domluvit s bráchou, že by ty výrobky prodával u sebe v květinářství? minimálně si uděláš obrázek o prodejnosti, aniž bys někde cvakala osmičku nájem… ![]()
a věnce jsou to náááádherné, taky bych koupila, ale záleží i na ceně samozřejmě…