Nebaví mě sex s partnerkou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
Asi nejsi tak dobrý jako dřív a taky ji to nebaví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Promluvte si o tom spolu, proberte co se změnilo a zapracujte na tom. Lepší rada není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak je jasné, že se ti časem okouká a není to tak jako ze začátku. Záleží také co k ní cítíš, jestli vůbec tam je nějaká láska. Živočišná chemie časem ze vztahu vyprchá, ale láska zůstane, jestli je. Můžete si také okořenit sex. Nudí tě v posteli? Zkuste něco nového!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový problém. Chodím s přítelkyní přes 3 roky. Pokaždé jsem s ní sex naprosto zbožňoval, ale poslední dobou to proste není takové jako dřív. Mám potřebu koukat po jiných holkách. Co byste mi poradili?Děkuji
No láska to nebude..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový problém. Chodím s přítelkyní přes 3 roky. Pokaždé jsem s ní sex naprosto zbožňoval, ale poslední dobou to proste není takové jako dřív. Mám potřebu koukat po jiných holkách. Co byste mi poradili?Děkuji
Jit za jinyma holkama. Proste tour de france. Dojel jsi jednu etapu, je treba zacit novou. Nekdo v zivote bezi maraton, nekdo ma etapy a nekdo je sprinter. Taky jsem ten typ na etapy. Vitej v klubu.
Jeste to muzes zkusit nejakou jinou prolozit, treba to vrati zase do normalu nejaky ten pich mimo vztah. Hlavne doprucuji si vazit ty stavajici a udelat to tak at to jde mimo ni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@david85lbc píše:
No láska to nebude..
Ale bude to laska. Jen je proste etapovej a neumi se srovnat jako ja s tim, ze uz bude do duchodu stejne zena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Víš co bych ti poradila, aby jsi ji to řekl a dal jí šanci, aby si mohla najít někoho a ty taky. Pak tě to začne bavit a nebo také ne 👎. To už je na tobě hochu, ale aby jsi nelitoval.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Tady jsou najednou všichni chytří. A nejvíc ti, co drží doma už roky celibát.
Já nevím, co ti poradit. Mám to taky tak. Sex s partnerkou mě baví první tři roky. Pak už mě nemá čím překvapit. A vlastně ani já už nevím, co nového bych pak ještě zkusil. Prostě holka se okouká, vášeň opadne. A já si pomyslím, že už nemám na sex moc chuť.
Jenže pak stačí potkat na ulici neznámou holku, které vítr krátce nadzvedne sukni, což ti umožní na sekundu spatřit krásné křivky jejího zadečku… A ty si uvědomíš, že to není tak, že bys neměl chuť na sex. Ty jen nemáš chuť na sex se svojí přítelkyní.
To není o tom, že bych svoji holku nemiloval. Jenže když s někým roky žiješ, je spíš jako tvoje sestra. A s tou spát nechceš.
Nevím, co bych ti poradil. Sám nevím, co s tím. Trochu pomáhá, představovat si při sexu někoho jiného. Ale to ti vydrží jen chvíli.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tady jsou najednou všichni chytří. A nejvíc ti, co drží doma už roky celibát.Já nevím, co ti poradit. Mám to taky tak. Sex s partnerkou mě baví první tři roky. Pak už mě nemá čím překvapit. A vlastně ani já už nevím, co nového bych pak ještě zkusil. Prostě holka se okouká, vášeň opadne. A já si pomyslím, že už nemám na sex moc chuť.
Jenže pak stačí potkat na ulici neznámou holku, které vítr krátce nadzvedne sukni, což ti umožní na sekundu spatřit krásné křivky jejího zadečku… A ty si uvědomíš, že to není tak, že bys neměl chuť na sex. Ty jen nemáš chuť na sex se svojí přítelkyní.
To není o tom, že bych svoji holku nemiloval. Jenže když s někým roky žiješ, je spíš jako tvoje sestra. A s tou spát nechceš.
Nevím, co bych ti poradil. Sám nevím, co s tím. Trochu pomáhá, představovat si při sexu někoho jiného. Ale to ti vydrží jen chvíli.
Tak to musíš partnerku měnit každé tři roky.
Holt nejsi na trvalý vztah.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Prestan trtkat s pritelkyni a najdi si novou a tak dokola to delej az do
smrti. Nezakladej si rodinu, nemnoz se, neslibuj zadne zene manzelstvi, vernost
a lasku. Jednej se zenami ferove, pokud by te touha po rozmnozovani a hnizdeni
prece jenom capla, hledej zenu, ktere to ma nastaveny podobne, ty ji prestanes
po case pritahovat, ona te prestane pritahovat, zustanete ofiko spolu jako
rodicovska firma, ona bude trtkat s jinymi muzi a ty s jinymi zenami.
Jednej se zenami na rovinu, vyloz karty na stul, co nabizis, to pozaduj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tady jsou najednou všichni chytří. A nejvíc ti, co drží doma už roky celibát.Já nevím, co ti poradit. Mám to taky tak. Sex s partnerkou mě baví první tři roky. Pak už mě nemá čím překvapit. A vlastně ani já už nevím, co nového bych pak ještě zkusil. Prostě holka se okouká, vášeň opadne. A já si pomyslím, že už nemám na sex moc chuť.

Pro tebe plati to same, co pro zakladatele, nevaz se - odvaz se, nikde
v bibli, ani v ustave neni napsano, ze jste povinni se ozenit a plodit deti.
Pokud neumite zenu milovat v dlhodobem vztahu, tak to proste neni pro vas,
nejste o nic horsi, ani lepsi, proste to tak mate. Dulezity je byt ferovy,
nezenit a neplodit deti a pokud by jste nemoholi touze mnozit se a zenit se,
odolat, pak si najdete podobne zalozenou zenu, ona bude soulozit Pepika odvedle,
ty budes soulozit Marunu odvedle a o deti se postarate jako dva kamaradi, coz
samozrejme neni idealni pro ty deti, ale tak co uz, stava se i v lepsich
rodinach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@My Melody jj jeste
mejlík je taky dobry
No co, proste jit o dum dal a hlavne vzdycky driv nez zacnes plodit. Porad
lepsi nez nekomu slibovat a cely zivot ho podvadet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ijen píše:
@My Melody jj jeste mejlík je taky dobry
No co, proste jit o dum dal a hlavne vzdycky driv nez zacnes plodit. Porad lepsi nez nekomu slibovat a cely zivot ho podvadet.
Ano ano, mejlik a zadecek jsou me oblibene!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak si najít starší partnerku/maminku? Prosím o radu
- Hledám starší ženu na sex. Mně 22 let
- Problémy po oralním sexu
- Hledam starší ženu na sex, já 22 let
- Ženy chtějí sex, ale ne vztah
- Přišlo na mě jaro
- Nová partnerka, ex a naše dítě.
Ahoj, mám takový problém. Chodím s přítelkyní přes 3 roky. Pokaždé jsem s ní sex naprosto zbožňoval, ale poslední dobou to proste není takové jako dřív. Mám potřebu koukat po jiných holkách. Co byste mi poradili?
Děkuji