Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
3.1.13 07:22

@eeelliii zákon schválnosti už u tebe zapracoval vůbec tím, že jsi otěhotněla v měsíci, kdy jsi byla nevěrná, určitě sis to už vybrala :-D a mimísek bude přítelův
a k tomu létání, já osobně si myslím, že pokud je něco v nepořádku, tak potratíš tak jak tak a na letadlo bych to nesváděla, ono tělo moc dobře ví, co dělá takže leť a pořádně si to užij i za nás za všechny, co ti tady budeme dvojnásobně závidět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
3.1.13 09:51

@eeelliii hele moje doktorka mi na tohle řekla že bejt to pravda tak lidstvo vyhyne :) jsem byla po pregnylu a nevěděla jsem zda to klaplo a letěla jsem do řecka :) nebála bych se pokud nejsou komplikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
3.1.13 10:28
@Verčule píše:
@eeelliii hele moje doktorka mi na tohle řekla že bejt to pravda tak lidstvo vyhyne :) jsem byla po pregnylu a nevěděla jsem zda to klaplo a letěla jsem do řecka :) nebála bych se pokud nejsou komplikace

Chytra doktorka… Dekuji holky za radu… Mela jsem z toho strach, ale mate pravdu… Pokud je plod zdravy, tak se udrzi i behem letu.

Veru a jak se citis Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
3.1.13 10:29
@romča36 píše:
@eeelliii zákon schválnosti už u tebe zapracoval vůbec tím, že jsi otěhotněla v měsíci, kdy jsi byla nevěrná, určitě sis to už vybrala :-D a mimísek bude přítelův
a k tomu létání, já osobně si myslím, že pokud je něco v nepořádku, tak potratíš tak jak tak a na letadlo bych to nesváděla, ono tělo moc dobře ví, co dělá takže leť a pořádně si to užij i za nás za všechny, co ti tady budeme dvojnásobně závidět :-D

:) dekuji… Trocha slunicka v tomto pocasi jen prospeje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
3.1.13 10:39

@eeelliii no já jsem poho :) rosteme a nic nás až tak netrápí :) děsně to letí polovina za náma :) malá už kope je to super cejtit v sobě pohyb :) malej vetřelec :mrgreen: užij si dovču :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
3.1.13 10:56

Holky tak dnes me rozbrecelo opakovani serialu Ulice… mam ze sebe dost…

• Citovat
  • Upravit
792
3.1.13 11:04
@snazilka pul roku píše:
Holky tak dnes me rozbrecelo opakovani serialu Ulice… mam ze sebe dost…
:))))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
3.1.13 11:08

@eeelliii Podej pak hlaseni jak dopadlo otcovstvi. kdy to budete vedet? drzim pesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
3.1.13 11:11

Jinak ted sedim v cekarne u doktorky a je tu lidi jako sracek :( omluvte prosim preklepy, ale wifina je desne zabrzdena a jeste to tukam na mobilu. Jsem zvedava, jak bude nase pidi midi vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
3.1.13 12:04
@Efulka píše:
@Zuzik86Juuuuuuuuuuuuuu, gratulaceeeeeeeee!!! :hug: :hug: :hug: :hug:
Můj test vypadal také takto když jsem byla stejně PO jako ty. Jupíííííí, novoroční těhulka!!!

jůůů děkujiiiii :kytka: :hug: dneska sem si dělala 12ti jednotkovej test a je silnější než včerejší 10tkovej, tak asi hezky roste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
3.1.13 12:08

@Zuzik86 jeeeee mam z tebe radost to je dobre ze sili… :)

• Citovat
  • Upravit
3643
3.1.13 12:16
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 jeeeee mam z tebe radost to je dobre ze sili… :)

no a já čekám do soboty až nám oznámíš, že máš pozitivní test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
3.1.13 12:18

Snažilko, taky čekám na další pozitivní test a rozhodla jsem se, že příští měsíc je řada na mě :-) jinak dnes mám divnou náladu, nevím jestli jsem víc nas…á nebo smutná :-(
A Zuzik, znovu gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
3.1.13 12:27

@romča36 no to doufammmm ze mi vyjdou //.. pritel mi dnes rekl ze mam nejaky natekly bricho… 8o

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
3.1.13 12:28

@romča36 vsechny se dockame… neboj… :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení