Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eeelliii zákon schválnosti už u tebe zapracoval vůbec tím, že jsi otěhotněla v měsíci, kdy jsi byla nevěrná, určitě sis to už vybrala
a mimísek bude přítelův
a k tomu létání, já osobně si myslím, že pokud je něco v nepořádku, tak potratíš tak jak tak a na letadlo bych to nesváděla, ono tělo moc dobře ví, co dělá takže leť a pořádně si to užij i za nás za všechny, co ti tady budeme dvojnásobně závidět ![]()
@eeelliii hele moje doktorka mi na tohle řekla že bejt to pravda tak lidstvo vyhyne
jsem byla po pregnylu a nevěděla jsem zda to klaplo a letěla jsem do řecka
nebála bych se pokud nejsou komplikace
@Verčule píše:
@eeelliii hele moje doktorka mi na tohle řekla že bejt to pravda tak lidstvo vyhynejsem byla po pregnylu a nevěděla jsem zda to klaplo a letěla jsem do řecka
nebála bych se pokud nejsou komplikace
Chytra doktorka… Dekuji holky za radu… Mela jsem z toho strach, ale mate pravdu… Pokud je plod zdravy, tak se udrzi i behem letu.
Veru a jak se citis Ty?
@romča36 píše:
@eeelliii zákon schválnosti už u tebe zapracoval vůbec tím, že jsi otěhotněla v měsíci, kdy jsi byla nevěrná, určitě sis to už vybralaa mimísek bude přítelův
a k tomu létání, já osobně si myslím, že pokud je něco v nepořádku, tak potratíš tak jak tak a na letadlo bych to nesváděla, ono tělo moc dobře ví, co dělá takže leť a pořádně si to užij i za nás za všechny, co ti tady budeme dvojnásobně závidět
dekuji… Trocha slunicka v tomto pocasi jen prospeje:)
@eeelliii no já jsem poho
rosteme a nic nás až tak netrápí
děsně to letí polovina za náma
malá už kope je to super cejtit v sobě pohyb
malej vetřelec
užij si dovču
![]()
Holky tak dnes me rozbrecelo opakovani serialu Ulice… mam ze sebe dost…
@snazilka pul roku píše:
Holky tak dnes me rozbrecelo opakovani serialu Ulice… mam ze sebe dost…
@eeelliii Podej pak hlaseni jak dopadlo otcovstvi. kdy to budete vedet? drzim pesti!!!
Jinak ted sedim v cekarne u doktorky a je tu lidi jako sracek
omluvte prosim preklepy, ale wifina je desne zabrzdena a jeste to tukam na mobilu. Jsem zvedava, jak bude nase pidi midi vypadat.
@Efulka píše:
@Zuzik86Juuuuuuuuuuuuuu, gratulaceeeeeeeee!!!![]()
![]()
![]()
Můj test vypadal také takto když jsem byla stejně PO jako ty. Jupíííííí, novoroční těhulka!!!
jůůů děkujiiiii
dneska sem si dělala 12ti jednotkovej test a je silnější než včerejší 10tkovej, tak asi hezky roste ![]()
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 jeeeee mam z tebe radost to je dobre ze sili…
no a já čekám do soboty až nám oznámíš, že máš pozitivní test ![]()
Snažilko, taky čekám na další pozitivní test a rozhodla jsem se, že příští měsíc je řada na mě
jinak dnes mám divnou náladu, nevím jestli jsem víc nas…á nebo smutná ![]()
A Zuzik, znovu gratuluju ![]()
@romča36 no to doufammmm ze mi vyjdou //.. pritel mi dnes rekl ze mam nejaky natekly bricho… ![]()