Nechce mi přestat rýma

1695
19.12.15 08:27

Bioprarox - sprej do nosu, lokální antibiotikum, neměla by na něj vznikat resistence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
285
19.12.15 08:42

Sinupret tablety nebo sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
19.12.15 09:36

Vzala bych si třeba mucosolvan na rozpouštění hlenů a claritine na oplasknutí sliznic. A mělo by jít snáz vysmrkat. Mě ještě dělá dobře, když mám takovouhle rýmu studený vlhký vzduch venku, vždycky na procházce se mi to krásně uvolnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
19.12.15 10:00

Mně pomáhá na rýmu Pinosol, jsou v tom přírodní silice a není to takový sajrajt, který problém jenom zhorší. A dobré je taky brát zinek v tabletách, to mi zabere vždy, nejpozději do 3 dnů jsem bez rýmy. Přeji brzké uzdravení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
19.12.15 11:50

Opravdu kvalitní, rychlá a účinná léčba je buďto udělat dost silný, ale snesitelný slaný roztok a očním kapátkem vravit hluboko do nosu, nebo ještě lepší je si šňupnout kajenského pepeře od kotany. Pomocí těchto velmi léčivích chilli papryček se dá rýma často udolat i do druhého dne. Trošku to pálí, ale dá se to snést, vážně si nedělám srandu, velmi dobře to působí i na záněty průdušek, kdy se jednoduše malé množství vdechne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
20.12.15 04:58

Prodává se také inhalátor. Jsou různé druhy (viz zboží na seznamu), pokud by rýma byla chronická tak je dobré jej mít doma. Ale možná by bylo dobré navštívit třeba nosní nebo alergologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí