Nechci jet na víkend a on to zaplatil :(

Anonymní
12.6.26 00:19

Nechci jet na víkend a on to zaplatil :(

Ahoj,
Ano, já vím, jsem blbá, ze jsem to nerekla uz driv.. ale asi 3 měsíce se stýkám s někým, s kým mam ‘’vztah’’ na dálku a vidíme se jednou za 3 tydny na vikend. Na jednu stranu me těší, ze mi nekdo tak často píše a ze někomu na me záleží, na druhou stranu mam pocit, ze začínám cítit nenávist. Furt si se mnou chce volat, treba 3× denně, kdyz si nevoláme večer nekolik hodin u filmu, tak je smutny ze mu chybim a porad citim na mou osobu určitý nátlak. Je toho hodně. Začal se mi hnusit. O vikendu se mame videt na 1 noc a on mi prakticky denně říká jak naplánoval to a ono, to zaplatil a aktuálně je v tom uz asi za 10tis :( Jenze ja citim uz určitý odpor, nechci se s nim vidět, ale zaroven se cítím hrozně, ze zrovna ma narozeniny, tolik toho pro nás zařídil a kvuli me by to propadlo. ‘’Vydrzeli’’ by jste to a na tu 1 noc teda jeli, nebo jak by jste se zachovali? Zrušit to a poslat mu 5tis?
Dekuji za rady :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5425
12.6.26 00:26

Vyděrač! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3897
12.6.26 00:41

Ty jsi fakt koza. Chudák kluk. Proč jsi takhle falešná? Prostě hraj čistě, buď fér což už jsi měla hned od začátku. Teď si ten trapas vyžer. Proč ho takhle držíš? Jsi sobeček, co prostě jenom pro ego potřebuje udržovat něčí zájem, jen aby ses cítila žádaná. Nikam nejezdi, hlavně v jeho zájmu, ač to ještě neví, s takovou fakt narozeniny trávit nechce a jednou by hořce zalitoval. Od začátku jsi měla jasně dávat najevo větší rezervovanost, že je toho na tebe moc, jak to cítíš a že uvidíte. Apropó ta nenávist, není o něm, ale o tobě. Ty nenávidíš sama sebe. Jinak by ses netrestala klukem co ti leze na nervy a budí v tobě odpor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.26 00:46

@Jazmine takhle to neni. Ze začátku to bylo super a přišlo mi, ze jsem zamilovana, dokud nezačal na me ve všem tak tlačit. Kontakt jsem chtěla už několikrát ukončit, ale brečel mi do telefonu jak mě miluje a ať ho neopouštím, ze jsem cely jeho svět atd. Porad jsem si rikala, ze to snad nejak pujde a překonám to, ze je jinak ke me hodny a tak. Ale ono je to takove denne, ze ikdyz vi, ze jsem v praci, tak stale zkousi posilat nahodne zprávy, zda si je nezobrazím, kdyz s nim jeden den nevolam nekolik hodin, tak mi to dává dost najevo a ono je toho opravdu hodně..

• Citovat
  • Upravit
3897
12.6.26 00:52

Fakt nejezdi a vyklop pravdu. V zájmu vás obou. Jako nechat ho všechno zařídit a pak couvnout na poslední chvíli je fakt hnus. Proč jsi mu hned neřekla že nikam jet nechceš? Tohle asi nepochopím nikdy.
„Vydržet“ ze slušnosti jednu noc s klukem, co s tebou, světe div se asi bude chtít spát a kterej se ti příčí je zcela mimo. Sebeúcty si taky asi moc nepobrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3897
12.6.26 01:01
@Anonymní píše: Více

A proc ses nevymezila hned, že takhle fakt ne, že ti takové chování vadí když to začalo zacházet kam nechceš? Proč trávíš čas s někým u koho se musíš „překonávat“? :roll: Máš co sis uvařila.
Rozejdi se hned a rázně, vysvětli stručně svoje důvody a hned hoď do blokace. A doufej, že tě nebude stalkovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16823
12.6.26 01:18

Tak tomu rozumím… :lol:
Protože nejhorší ze všeho je snad chlap, který se na tebe už od samého počátku přilepí, jak žvejkačka na podrážku…
A každé ráno, než sotva otevřeš oči a jdeš vykonat potřebu, tak mezi tím, se ti dostane tolik „láskyplných” pozdravů, že by to snad pokrylo celý intr dívčí školy… :mrgreen:
Jinými slovy řečeno, čeho je moc, toho je příliš. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23070
12.6.26 05:06

Tak lásku si brecenim neudrží, je to citový vyděrač a jestli ti přijde v pohodě s ním strávit noc a pravděpodobně následný sex z lítosti, i když se ti hnusí, jeď.
Je to blbý, ale nechala jsi to zajít daleko. Napiš mu hned a ukončí to, to je moje rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
12.6.26 05:42

Zdrhej a hned. Je to manipulator a citovy vyderac.
Na tom vylete jste se nejak domlouvali? Pokud ne, jeho problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21024
12.6.26 06:02

Tak možná by bylo na čase mu to říct tak, aby to pochopil a pokud toho není schopný, tak o důvod víc to ukončit a začít jej úplně ignorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41724
12.6.26 06:24

začala ti blikat červená kontrolka a to celkem oprávněně. Jen jsi tomu hned nepřikládala takovou důležitost, protože to ze začátku bylo fajn a líbil se ti…jen jsi to nechala zajít daleko, ale to se stává. Máš těch 5 tisíc? Tak to dnes ukonči a pošli mu to na účet. Udělej to co nejdřív, at to stihne zrušit/přebookovat, nebo vezme někoho jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34778
12.6.26 06:35

Vůbec se nedivím, že se ti zhnusil, ale měla jsi mu to už dávno říct. Být tebou, tak to ukončím, z toho nic dobrého nekouká. Bude to s ním fajn jen do doby, kdy pojedeš pode něj, když ne, nastoupí citové vydírání. Nikam bych s ním už nejela a ukončila to. Něco mi ale říká, že nebude jednoduchý se ho zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
12.6.26 07:04

Zakladatelkou promiň, ale Vy jste pacienti oba dva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.6.26 07:24

Zrus to, rozejdi se s nim, omluv se, bud slusna a zeptej se ho, jestli na to chce neco prispet. Ber to jako gesto, ktery nemusis delat, ale muze ti pomoct. A nezapomen mu rict, ze bude nejlepsi komunikaci ukoncit, ze te to mrzi, ale nikam by to nevedlo. Kdyz to nebude respektovat, tak si ho zablokuj. Zivot jde dal. Chvili se z toho budes citit na prd, ale tebe to prejde rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12727
12.6.26 07:46

No, chápu tě a tvoje red flag je oprávněná. Ale měla jsi to utnout dřív, máš aspoň ponaučení pro příště, že tohle se nemůže nechat zajít takhle daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí