Nechci jet na víkend a on to zaplatil :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3885
14.6.26 10:48
@Anonymní píše: Více

Nechci tě zase děsit, ale opatrnost je rozhodně na místě. Pokud to jen tak nevzdá, tak začne možná po čase volat i z jiných čísel. No ráda bych ti pogratulovala, že ses toho magora zbavila…snad dá už pokoj. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
14.6.26 10:55
@Jazmine píše: Více

Hele někdo má potřebu vědět, že to ukončil slušně. Já bych ji měla taky. Někdo ji nemá, a to je u těchhle týpků taky v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18417
14.6.26 10:57

Uf. Drzim ti palce, at je to opravdu za tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
14.6.26 10:59

Tak jo, mám z tebe radost, zakladatelko. Rozešla ses vskutku s grácií, nemuselo to být až tak časově a finančně náročné, ale pokud ty sama máš pocit, že takhle je to správně, vůbec nevadí. :hug: On se ukázal přesně tak, jak jsme čekali, a ty také vidíš, co je to za člověka. Snad si najdeš někoho lepšího, kdo ten tvůj krásný charakter patřičně opětuje. :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3885
14.6.26 11:07
@KKubula píše: Více

Hele řekla bych že je prioritou vlastní bezpečnost, ne slušné vychování. V roce 2018 (jistě půjde ještě někde dohledat) kluk umlátil sekerou holku po tom, co se s nim rozesla a to u ni doma kde jí pak našel její táta. Chodila s ním 2 roky. K čemu ti je slušné vychování, když tě nakonec stojí v lepším případě zdraví, v horším život. Pokud se chová někdo nestandardně, nemůže od druhého čekat standard. Ale neberu ti to..každý dle svého uvážení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7236
14.6.26 11:09

Ano i ten fakt je potreba zvazit. Tak snad zakl se rozesla nekde na verejnem miste, kde ji nic zleho od nej nehrozilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3885
14.6.26 11:16
@Andelskej_Satan píše: Více

Tak hlavně že už je v bezpečí doma. Ale když si vezmeš teď ten připad před tou chemickou školou v Pardubicích…Taky by jednoho nenapadlo, že mezi žáky před školou není holka v bezpečí. Tam se asi bohužel nic dělat nedalo a ne vždy je být na veřejnosti zárukou.
Jinak když jsem kolikrát viděla, jak některym klukům u kamaradek po rozchodu hráblo, a nebyli to žádní manipulátoři, třeba i po delším vztahu, tak jsem se nestačila divit. Takže zrovna v tomhle případě, kdy byl fakt divnej od začátku bych opatrná byla.
Snad už někde nevyleze a zakladatelka bude mít klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7236
14.6.26 11:20

Jo no, jako tatu me jeste male dcerky tyto situace vubec netesi. Porad doufam, ze moje deti budou mit v zivote stesti na partnery a takove situace se jim obloukem vyhnou.
Kez bych mel moc to nejak zaridit/posychrovat, ale 24/7 nikomu za zadkem stat nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
14.6.26 11:24

Zakladatelko, jsem moc ráda, že to máš za sebou, byl to úplně učebnicový magor. Blokuj dále veškerá čísla a kanály, z nichž by ti ještě psal, nekomunikuj s ním. No contact a nula odpovědí. Kdyby cokoliv, ihned volej PČR. Držím palce, ať už ti dá pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
14.6.26 11:42

Pěkná práce, zakladatelko. Ten příběh tímto ještě nemusí být u konce. Pán byl asi trochu labilní a bude teď mít potřebu to prázdno, co po tobě zůstalo, něčím vyplnit - typicky stalkingem. Může se dál pokoušet o kontakt, a když to nepůjde na dálku, může tě vyhledat i v místě kde bydlíš, nebo kde se často nacházíš. Může ti taky třeba zkoušet poškodit auto a podobně. Je lepší s tím počítat a hned to řešit. Bílý kruh bezpečí v tomto poskytuje podporu na čísle 116 006. Tady jsou k tomu nějaké informace a doporučení: https://www.bkb.cz/…nasledovani/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.6.26 11:58
@Livi92 píše: Více

Nemůžu uvěřit tomu, že je to jako přes kopírák. Mam úplně totožnou zkušenost. Tříměsíční vztah, lovebombing, nemohl beze mne žít, byla jsem jeho osudová láska, žádal mne o ruku, plánoval děti. Po třech měsících konec. Ale opravdu extrémně zlým způsobem. Já absolutně nechápala, co se stalo a proč. Až mnohem později mi došlo, že to vyvolala situace, ve které jsem se postavila sama za sebe a nenechala se ovládnout. On tehdy zkusil, co si nechám líbit a vyvolal velmi nepříjemnou situaci (později se mi snažil namluvit, že to měl být žert - no, rozhodně se nikdo nesmál), ze které bych buď vyšla velmi špatně v očích jeho přátel, nebo bych se za sebe postavila přede všemi a fakticky tak „ztropila scénu.” Zvolila jsem druhou možnost a on do dvou týdnů vztah ukončil. To už měl zaháčkovanou jinou oběť, což jsem samozřejmě netušila.

Dostávala jsem se z toho rok, jednoznačně můj emočně nejtěžší rozchod. Strašně dlouho jsem si vyčítala, že jsem to nezvládla s takovou grácií, abychom mohli zůstat přátelé. Až hodně let potom mi došlo, že on tam to drama chtěl a potřeboval a kdyby tam nebylo toto, našel by si jiný způsob jak odejít teatrálně. Ze svých ex byl v pohodě jen s jedinou a to je ta, která se k němu (on k ní) opakovaně vracela.
Ta, kvůli které mne opustil, vedle něj ztratila zcela svou osobnost. Jak je to teď, nevím, je to už dávno a už před hodně lety jsem se přestala zajímat, co dělá.
Ale neuzavřené jsem to v sobě nosila dlouho. Až vysvětlení, že to byl narcis, mi dává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39085
14.6.26 12:09
@Anonymní píše: Více

Tak podle mě jsi to ukončila tím nejhorším možným způsobem a třeba já bych to bral jako výsměch. Dovezlas ho na místečko lásky, které pro Vás naplánoval, vyhodila ho z auta a odfrčela pryč. A co tam jako sám má dělat? A ještě se pak štráchat odtud domů. :zed:

Kdybys mu to jako dospělá a svéprávná osoba oznámila hned ve čtvrtek anebo ještě dříve, tak aspoň něco z toho mohl zrušit, případně nabídnout někomu známému, kamarádům a pod., takhle to musel zacvakat celé, být po rozchodu někde, kde plánoval být s Tebou a ještě řešit cestu domů po vlastní ose. :(

Vůbec se nedivím, že vypěnil a že Ti napsal, co si teď o Tobě myslí, protože to vypadá, jak kdyby ses mu chtěla pomstít a maximálně jej ponížit. A navíc ještě schválně na jeho narozeniny. Kdyby mi někdo vyprávěl, že mu tohle udělala jeho holka, tak řeknu, že je to MZ - mrcha zmršená! :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
14.6.26 12:57
@jege píše: Více

S prvními dvěma odstavci naprosto souhlasím. Chápu, že se s ním chtěla rozejít čestně - osobně a vše mu vysvětlit, ale toto se jí opravdu nepovedlo. Měla to s ním ukončit ještě před tou cestou (i kdyby holt telefonicky), hned, jak jí bylo jasné, že tam jet nechce. A věci, jako ubytování, se kterými souhlasila, mu proplatit, nebo, pokud by to šlo stornovat, alespoň ten storno poplatek.

Ale, i když to udělala „zvláštně“, nevidím důvod k tomu, aby ji takto „bombardoval“. Mohl jí k tomu říct své, naštvat se, vynadat jí, ale tohle co předvádí už je hodně „přes čáru“. Vzhledem k jeho předchozímu chování, se dalo čekat, že rozchod jednoduchý rozhodně nebude, i když se znají takovou krátkou dobu. Teď hlavně, aby jí dal pokoj a svůj „teror“ nestupňoval. U těchto egoistů, manipulátorů… se to odhaduje těžko… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39085
14.6.26 13:10
@Prelesta píše: Více

Tak každý reaguje po svém, ale když to vzal jako záměr jej maximálně ponížit a zkazit mu narozeniny, tak se nelze divit, že vyvádí jak pominutý. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
14.6.26 13:12
@jege píše: Více

Otázka je jestli by to tenhle typ člověka vzal nějak líp, ať už by ten způsob rozchodu byl jakýkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí