Nechci jet na víkend a on to zaplatil :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.6.26 13:13

Fuh, jak jsi psala, že jsi mu oznámila konec v garáži, tak mi docela zatrnulo. Ale já celkem koukám na detektivky, mám povědomí o true crime atd. Pozor na to příště a doufám, že ti opravdu už dá/dal pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37940
14.6.26 13:14
@KKubula píše: Více

Tak pokud je to takové „lepidlo“, co se přilepí a nejde se ho zbavit, tak asi ne, tím spíše je škoda těch zaplacených věcí a zbytečné cesty tam a zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34428
14.6.26 13:26
@Jazmine píše: Více

Přesně tak. Tohle konec ještě nebude. Já bych ho měla zablokovanýho už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25213
14.6.26 13:33

No, každopádně úplně všede zablokovat, tihle magoři jsou vynalézaví a 1denním stalkingem to fakt nekončí, může to dopadnout až krátkodobou ochranou :( vyhrožováním zabitím sebe, případně jí apod… Což mi připomnělo páteční díl Monyové, taky si nedala říct, od rodičů, od kámošek, od nikoho… :? viděly jste?? ožralý jí vypisoval, že se zabije, že ona si to stejně přeje
A dosáhl svého, sedla do auta, jela ho hledat, našla.. že ji předtím zmlátil do krve zapomenuto… Ramba to hraje skvěle.. bohužel je to ze života.. A je jich fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2633
14.6.26 13:35
@jege píše: Více

Ono něco jiného by bylo, kdyby jí vynadal na místě - což by bylo za dané situace pochopitelné, nebo ji ještě v naštvání něco napsal, ale takto jí „bombardovat“?

Ano, mohl to vzít jako záměr. Ani bych nečekala, že to člověka v takové situaci nechá chladným. Pěkně by mě naštvala, být tím chlapem. Ale psát 80 zpráv, vyvolávat i z jiného čísla atd., to už opravdu normální není. Taky by se měl hoch zamyslet nad sebou, proč se mu to stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
14.6.26 13:47

Tak kdyby to byl nějaký normální kluk, tak toto jednání by mohlo být považováno jako velmi netaktní. Ale podle mě on si to zasloužil. Je teda pravda, kdyby se zakladatelka chtěla rozejít s někým normálním, tak takhle radši ne. Jednat včas, to jo.

To připomíná zážitek, kdy jsem se dohodl s dívčinou z internetu, že ji navštívím a budeme spolu dva týdny. Ona se po prvním večeru se mnou už nechtěla vidět a já tam musel zůstat dva týdny sám. :) Nebo nemusel, ale fixní letenku zpět jsem nemohl měnit. Také jsem to bral z její strany jako hodně nefér jednání, já jsem doufám slušný a férový člověk. Ale i tak, zůstal jsem vůči ní slušný a nic jsem jí nevyčítal a nenadával. Ale nějak decentně ji přemluvit, jestli si to nerozmyslí, jsem se snažil, to jo. :)

Takže závěrem pro příště, pokud se s někým rozcházet, tak za nějaké neutrální situace. Ne po zprávách, nejlépe při nějakém pouze tuctovém rande bez speciální příležitosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
14.6.26 13:59

@D. C. A to jste se predtim nevideli osobne, jo? tak to je tedy dost odvazne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
14.6.26 14:00
@D. C. píše: Více

Ty brďo, vy jste se nikdy neviděli naživo a plánovali jste dva týdny spolu? A jestli jí něco vadilo, tak myslíš, že měla jít proti sobě a 14 dní tam s tebou zůstat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.26 14:06
@Lucy75 píše: Více

tohle napisu anonymne, protoze to nechci spojovat se svym nickem. Monyovou jsem znala osobne, byla to kamaradka mych rodicu. A serial jsem nevidela, nevim co tam vsechno je a neni, ale to co doma zaziva opravdu dlouho nikdo nevedel, ani jeji starsi deti. Mozna se to prezentuje v serialu jinak. Byla to hodna zenska a rozhodne si to nezaslouzila, ani si za to nemohla sama.

• Citovat
  • Upravit
37940
14.6.26 14:30
@Prelesta píše: Více

Njn, každý reaguje podle sebe. Já bych se holce, co mě nechce, nevnucoval, ale asi bych stál o vážnou promluvu proč a jak k tomu došlo, abych měl jasno, jestli za to mohu já a čím, abych se toho příště vyvaroval.

Osobně si myslím, že to udělala celé blbě, měla mu zavolat uprostřed týdně, omluvit se mu a říct, že se vrací k ex, že si oba nemohou pomoct a že se na tom spolu domluvili. Sice by byl zklamaný a naštvaný, ale věděl by, že s tím nic neudělá, že je tam někdo jiný a přestal by jí otravovat. Navíc by věděl, že je s chlapem a že když jí bude nadále otravovat, tak může dostat po hubě, tudíž by raději neriskoval. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3762
14.6.26 14:31
@Anonymní píše: Více

No on se teď i proti tomu filmu vymezil nějaký její údajný nejlepší kamarád. Je sice dobře, že podobu filmu schvalovali její synové, ale co si budem, v té době to byli malí kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
14.6.26 14:34

Takže to, že ho nechce, není dostatečný důvod, a je potřeba to přikrmit výmyslem o exovi? Sorry, tohle připadá fuj mně. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3762
14.6.26 14:47

Proč fuj?? Vždyť už ho nikdy neuvidí. Účel světí prostředky. Tady souhlasím s Jege alespoň by si trochu kryla záda. Nevím jako, ale ve jménu čeho by mu měla říkat pravdu? Ve jménu karmy a pravdomluvnosti? :lol: Ve výsledku by se pro něj stejně nezměnilo vůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3762
14.6.26 14:51

A dostatečný důvod to samo o sobě bezesporu je, ale pro normalního člověka. Ale když komunikuješ s magorem, tak pro něj to dostatečný důvod být nemusí (případy agresivních stalkerů budiž dobrým příkldem) a jí by tahle lež mohla jenom pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37940
14.6.26 15:07

Ne, není, když jí pak hrozí stalking od někoho, kdo asi ty emoce nemá tak úplně pod kontrolou. Když je sama, chlap může doufat v pokračování a dlouhodobě jí otravovat, když bude mít informaci, že volná není, tak tím spíše jí dá pokoj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí