Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikomunic píše: Více
A ze ty budes ten typek o kterem zakladatelka pise
Radsi mlc prosim te
Jela s nim teda nakonec nebo ne? Rozuzlí mi to prosim nekdo?
@K. Rocánková píše: Více
Draha, racte si laskave zalistovat o par stranek zpet:)
@Parvaneh píše: Více
Tak asi nebudeš nejostřejší tužka v penálu, od které bych se mohl učit ořezávat…
Tak nic, hledám dál… ![]()
@Alenka200 píše: Více
No možná… Ale zásadní rozdíl je v pocitech - ona mluví o odporu, ale ve skutečnosti to je láska, která mezi námi rezonuje… ![]()
Jsem velmi ostrá tužka v penálu, což prokazuje nejen moje vzdělání, ale také práce, kterou dělám. A upřímně, právě proto mě opravdu nemůže urazit kvákání anonymního frustráta na maminkovském fóru. Běž se léčit, jsi vážně dost ujetý.
Tak povídej, jak probíhá léčba? A co se dnes stalo, spolubydlící Kryštof Kolumbus sebral ze stolu všechny prášky a ne akorát svoje, když nemáš vlastní psychický stav pod kontrolou ani na diskuzi, pane řediteli zeměkoule? ![]()
Netuším, ale ty bys mohl jistě povyprávět, jak to v psychiatrických léčebnách chodí.
Fakt se nesnaž, nemáš na mě a nikdy mít nebudeš. Ani mě nenaštveš, ani neztrapníš, nejde to, nemůžeš, protože tak slabému trollovi se fakt jen můžu smát. Nic víc. Ztrácíš zbytečně čas a moc ho nemáš, protože už o tobě admini vědí.
Bože, chlap promluvil - poslal na mě adminy… Ty jsi tvrďák a k tomu velký zvíře s výcvikem na francouzském dvoře… Bojím, bojím… ![]()
Tak nevím, jak to s tou ostrostí bude, protože @Parvaneh je jasně ženská!
![]()
@Anonymní píše: Více
Chlap s ženským nickem… Prostě něco mezi… Něco jako malý pejsek, který může jenom štěkat, ale kousat si netroufne, to by nedopadlo dobře… ![]()
No jo, roztrollil se, myslel, že to bude třeskutě uzemňující stěr a nechal si přitom svou intelektuální podměrečnost prokouknout na takové banalitě. 😂
Pobavilo, ale snad ho admin zařízne.
Zapomněl jsem vypnout anonymitu, ale před chvilkou jsem se díval na Tvůj profil, abych si potvrdil svůj pocit, že jsi fakt žena, takže víš, kdo jsem.
![]()
Jasně, že jsem žena.
Ale nevím, že se dá zjistit, kdo si konkrétně prohlíží můj profil. To tu jde?