Nechci jet na víkend a on to zaplatil :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
589
14.6.26 17:56
@Nikomunic píše: Více

A ze ty budes ten typek o kterem zakladatelka pise :mrgreen: Radsi mlc prosim te

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2794
14.6.26 18:51

Jela s nim teda nakonec nebo ne? Rozuzlí mi to prosim nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7236
14.6.26 18:54
@K. Rocánková píše: Více

Draha, racte si laskave zalistovat o par stranek zpet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40066
14.6.26 19:55
@K. Rocánková píše: Více

Dnes psala, strana 11. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.6.26 20:52
@Parvaneh píše: Více

Tak asi nebudeš nejostřejší tužka v penálu, od které bych se mohl učit ořezávat… :D Tak nic, hledám dál… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.6.26 20:56
@Alenka200 píše: Více

No možná… Ale zásadní rozdíl je v pocitech - ona mluví o odporu, ale ve skutečnosti to je láska, která mezi námi rezonuje… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
14.6.26 21:55

Jsem velmi ostrá tužka v penálu, což prokazuje nejen moje vzdělání, ale také práce, kterou dělám. A upřímně, právě proto mě opravdu nemůže urazit kvákání anonymního frustráta na maminkovském fóru. Běž se léčit, jsi vážně dost ujetý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.6.26 22:30

Tak povídej, jak probíhá léčba? A co se dnes stalo, spolubydlící Kryštof Kolumbus sebral ze stolu všechny prášky a ne akorát svoje, když nemáš vlastní psychický stav pod kontrolou ani na diskuzi, pane řediteli zeměkoule? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
14.6.26 22:38

Netuším, ale ty bys mohl jistě povyprávět, jak to v psychiatrických léčebnách chodí.

Fakt se nesnaž, nemáš na mě a nikdy mít nebudeš. Ani mě nenaštveš, ani neztrapníš, nejde to, nemůžeš, protože tak slabému trollovi se fakt jen můžu smát. Nic víc. Ztrácíš zbytečně čas a moc ho nemáš, protože už o tobě admini vědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.6.26 22:42

Bože, chlap promluvil - poslal na mě adminy… Ty jsi tvrďák a k tomu velký zvíře s výcvikem na francouzském dvoře… Bojím, bojím… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.26 22:49

Tak nevím, jak to s tou ostrostí bude, protože @Parvaneh je jasně ženská! ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
125
14.6.26 22:53
@Anonymní píše: Více

Chlap s ženským nickem… Prostě něco mezi… Něco jako malý pejsek, který může jenom štěkat, ale kousat si netroufne, to by nedopadlo dobře… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
14.6.26 22:57

No jo, roztrollil se, myslel, že to bude třeskutě uzemňující stěr a nechal si přitom svou intelektuální podměrečnost prokouknout na takové banalitě. 😂
Pobavilo, ale snad ho admin zařízne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.26 23:00

Zapomněl jsem vypnout anonymitu, ale před chvilkou jsem se díval na Tvůj profil, abych si potvrdil svůj pocit, že jsi fakt žena, takže víš, kdo jsem. ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
420
14.6.26 23:08

Jasně, že jsem žena. :wink: Ale nevím, že se dá zjistit, kdo si konkrétně prohlíží můj profil. To tu jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí