Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Parvaneh píše: Více
Ano, jde. A srdíčkovým testem si můžeš ověřit, zda je anonym a třeba ten, kdo Ti koukal na profil, stejný uživatel.
@Prelesta píše: Více
Aha, tak to jsem teda doposud vůbec nevěděla. Myslím tím to, že někdo může poznat, že jsem se mrkla na jeho profil…
Většinou, třeba konkrétně já, opravdu nedopatřením…Protože jak tady tak skáčou ty různé reklamy a teď ještě s těmi vteřinovými, tak je to hned.
A už mě to popravdě, celkem dost vysírá. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Kdo Ti kouká na profil, je vidět ve statistikách. Já tam chodím přes profil:
Tam je vidět posledních 10 návštěv profilu. Nevím, jestli se tam třeba nedá dostat i jinak, já tam koukám takhle.
Všimla jsem si, že můj profil „navštěvuješ“.
Taky se mi občas stane, že se na mobilu ukliknu a otevřu něčí profil, nebo dám ♥️, kam nechci. Naštěstí to není moc často. ![]()
Ale na různých stránkách je to trochu složitější, než když je anonym i neanonym na stejné stránce, proto je nutné někdy počkat na změnu stránky. ![]()
Já jsem většinou na PC, takže to mám pod větší kontrolou a když na někoho kliknu, tak proto, že kliknout chci. ![]()
@jege píše: Více
Teď nerozumím tomu, co máš na mysli…
Když mám podezření na určitý nick, zda to není anonym, otevřu si jeho profil v dalším okně - vidím počet srdíček. Dám srdíčko anonymovi a obnovím si profil v tom druhém okně. Když je to on, počet srdíček o 1 vzroste. Potom ho zase odstraním a na tom profilu klesne o 1. Tak to mám potvrzené. Tím, že se mu po odebrání srdíčka sníží, si potvrzuji, že to nebyla náhoda a nedal mu srdce někdo jiný třeba v jiné diskuzi.
Aha, tak to potom jo. Díky za objasnění. ![]()
No, já teda nic takového nekontroluju. ![]()
Ale jo, je pravda, že jsem kolikrát chtěla vědět, jestli jsi online. ![]()
Když se to třeba týkalo nějaké diskuze, která byla pro mě celkem aktuální a zajímavá…
@Černá Madonna píše: Více
No, ono to online/offline neukazuje vždy dobře. Kolikrát jsem online a nesvítím zeleně.
Všimla jsem si toho i u jiných nicků, se kterými jsem si zrovna psala… ![]()
No jejda, tak koukám, že se tady mám toho ještě hodně co učit. ![]()
Popravdě, zrovna takovým věcem moc nerozumím. ![]()
Přesně tohle, o čem píšeš a co je mnohem jednodušší, když máš oba příspěvky na stejné stránce, takže si nemusíš nic dalšího otvírat a ani obnovovat, protože srdíčka přibývají a ubývají i bez obnovení.
![]()
Takže proč bych to někomu, kdo to neumí a běžně se tu nepohybuje, ale zná můj nick, zbytečně ulehčoval?!
![]()
@jege píše: Více
Aha, to pak jo.
Ale myslím, že jsem ještě netestovala anonyma a nick, kteří by byli zároveň na jedné stránce.
@Nikomunic píše: Více
Tak odpor nemuze bejt laska…To je trosku oxymoron ![]()
@Jazmine píše: Více
Toto pánové totiž neznají, a tudíž nemusí řešit ![]()
@WhiteCrow píše: Více
Ano.
Nicméně, Kkubula, na kterou jsem reagovala o sobě píše v ženském rodě ![]()