Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikomunic píše: Více
Dobrý den,
jak již bylo zmíněné v jiné diskuzi, dostáváte ban na týden za nevhodné a útočné komentáře..
Eliška
@stinga píše: Více
Hezký den,
blokován je poprvé, proto jsem zvolila pouze týden, v případě, že požádá o odblokaci a bude opět vystupovat tímto způsobem bude blokován trvale.
Děkuji za pochopení,
Eliška ![]()
@admin píše: Více
ok, jinak děkuji za jeho blokaci, myslím, že i ostatní budou rádi
![]()
@admin píše: Více
Kdybyste tak razantně postupovali i vůči jiným přispěvatelů, kteří útočí a nevhodně reagují na ostatní, třeba Klopotkové. ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Není, už jednou měla ban, když si moc dovolovala a nemohla se vejít do kůže, takže pak se nějakou dobu krotila, ale chce to být důsledný a stát si za svým.
@jege píše: Více
To co predvadi v Milenkach uz je pres caru, a to taky Rusy nemusim…ale dehonestovat nekoho, ze v Rusku za sociku studoval je jako moc.
Tak dobrá věc se podařila a Klopotka má ban na 14 dní. ![]()
Jinak Rusy také moc nemusím právě proto, že jsem je zevrubně poznal osobně, ale tuplem od putinských výboju v Gruzii a na Ukrajině. ![]()
@jege píše: Více
né, fakt má ban?
jupí, ona je opravdu chráněná, tak to už si asi s tím vědomím dovolila moc
@jege
Tak jsem nakoukla do milenek a Klopotkova dostala banána na 14 dní.
Mně nijak nevadila. Od ní založené diskuze jsem moc nečetla, v některých jiných diskuzích jsem s ní i občas souhlasila. Ale to co předvedla teď v milenkách, je opravdu hodně přes „čáru“. Mně Rusové nevadí. Kdysi jsem zažila na dovolené v ČR otřesné chování Němců (jak je tam dávala jako příklad dobrého chování). Přesto bych si nedovolila podle nich soudit celý národ.
Myslím si, že Jege musel být ve studiu dobrý, když tu možnost dostal.
@stinga píše: Více
Ano, má, a už podruhé díky mně: https://www.emimino.cz/…kovani/7493/?… . Ještě někdo nechápe, proč mě tak nenávidí?
![]()
@Prelesta píše: Více
Ano, ze srandy říkám, že jsem byl místní wunderkind a každý mi říkal, že s takovou hlavou musím být doktorem anebo jít na studia do zahraničí, ale to jsem před chvilkou podrobně popsal v Milenkách.
Paradoxně, jedinou 2 na vysvědčení na ZŠ jsem měl z ruštiny ve 4. třídě.
![]()