Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
ty jo, tak to si pustila hodně hu.bu na špacír
@jege píše: Více
Ahá, tak proto jsi musel jet studovat do Ruska, abys tu dvojku ze čtvrté třídy napravil.
![]()
@Prelesta píše: Více
Přesně, musel jsem dokázat, že jsem nejlepší úplně ve všem!
![]()
@tgg91 píše: Více
@tgg91, @KKubula, jo, odvážné to bylo, ale díky tomu se na to nezapomíná.
Uznávám, že pokud jí něco vadilo, tak dva týdny je moc, nicméně byl jsem to já, kdo tvrdil, že bychom se měli vidět maximálně na den, dva a pak bych si měl jít případně po svých, protože mám zkušenosti, ale byla to spíš ona, kdo si myslel, že bude vše v pořádku a zkrátka nějak jsme si ty dva týdny nakonec odsouhlasili. Já tu svou stranu dohody dodržel. No co, poučili jsme se, doufám, oba. ![]()
Lidičky, já vím, že bych měla číst a blbě se neptat, ale já na to fakt nemám čas, jenže jsem hrozně zvědavá. Byl by někdo tak laskav a stručně mi shrnul, jak dopadla zakladatelka s tou dovolenou, co předvedlo Klopotko, že má ban a o co jde v případě posledního přispěvatele? Je to nová kauza nebo partner zakladatelky? Já nevím, jak to stíháte ![]()
@Lissima píše: Více
Zakladatelka dopadla takto:
http://vool.cz/c7c03
Klopotkova dostala ban, protože se navážela do Jegeho kvůli studiu v Rusku v „Milenkách“. Možná toho bylo i víc, ale co jsem četla stačilo.
@D. C. není partner zakladatelky, ale popisoval svůj příběh:
http://vool.cz/52cyv
@Prelesta píše: Více
Děkuji ti. Asi pracuješ jako manažerka a pokud ještě ne, tak bys měla. Poskytla jsi mi vše, co jsem potřebovala 🙂. Ten první magor (od zakladatelky) mě teda odrovnal a ban Klopotka mě nepřekvapil, ale ani nepotěšil, protože to individuum tu asi bude navždy. To je ten druhý magor. Díky, dobrá duše ![]()
@Lissima píše: Více
Nemáš zač.
Jako manažerka nepracuju a ani se nechystám, ale jsem teď už přes pět týdnů doma s úrazem, tak mám čas. ![]()
Tak klopotkova tu má víc nicku. Klopotkova, klopotko a mám dojem, že ještě jeden.