Nechci jet na víkend a on to zaplatil :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79511
15.6.26 15:23
@jege píše: Více

ty jo, tak to si pustila hodně hu.bu na špacír

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
15.6.26 15:23
@jege píše: Více

Ahá, tak proto jsi musel jet studovat do Ruska, abys tu dvojku ze čtvrté třídy napravil. :think: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39085
15.6.26 15:49
@Prelesta píše: Více

Přesně, musel jsem dokázat, že jsem nejlepší úplně ve všem! :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
18.6.26 14:18
@tgg91 píše: Více

@tgg91, @KKubula, jo, odvážné to bylo, ale díky tomu se na to nezapomíná. :D Uznávám, že pokud jí něco vadilo, tak dva týdny je moc, nicméně byl jsem to já, kdo tvrdil, že bychom se měli vidět maximálně na den, dva a pak bych si měl jít případně po svých, protože mám zkušenosti, ale byla to spíš ona, kdo si myslel, že bude vše v pořádku a zkrátka nějak jsme si ty dva týdny nakonec odsouhlasili. Já tu svou stranu dohody dodržel. No co, poučili jsme se, doufám, oba. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
18.6.26 19:10
@D. C. píše: Více

A dozvěděl ses, v čem byl problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
18.6.26 20:44

Lidičky, já vím, že bych měla číst a blbě se neptat, ale já na to fakt nemám čas, jenže jsem hrozně zvědavá. Byl by někdo tak laskav a stručně mi shrnul, jak dopadla zakladatelka s tou dovolenou, co předvedlo Klopotko, že má ban a o co jde v případě posledního přispěvatele? Je to nová kauza nebo partner zakladatelky? Já nevím, jak to stíháte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
18.6.26 22:17
@Lissima píše: Více

Zakladatelka dopadla takto:
http://vool.cz/c7c03

Klopotkova dostala ban, protože se navážela do Jegeho kvůli studiu v Rusku v „Milenkách“. Možná toho bylo i víc, ale co jsem četla stačilo.

@D. C. není partner zakladatelky, ale popisoval svůj příběh:
 http://vool.cz/52cyv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
18.6.26 22:36
@Prelesta píše: Více

Děkuji ti. Asi pracuješ jako manažerka a pokud ještě ne, tak bys měla. Poskytla jsi mi vše, co jsem potřebovala 🙂. Ten první magor (od zakladatelky) mě teda odrovnal a ban Klopotka mě nepřekvapil, ale ani nepotěšil, protože to individuum tu asi bude navždy. To je ten druhý magor. Díky, dobrá duše :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
18.6.26 22:41
@Lissima píše: Více

Nemáš zač. :kytka: Jako manažerka nepracuju a ani se nechystám, ale jsem teď už přes pět týdnů doma s úrazem, tak mám čas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66026
19.6.26 07:15

Tak klopotkova tu má víc nicku. Klopotkova, klopotko a mám dojem, že ještě jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí