Nechci jet na víkend a on to zaplatil :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
12.6.26 10:38
@Anonymní píše: Více

Do háje, to fakt nejsi schopná napsat, už neotravuj, nechci Tě, nebudu už reagovat, nezvednu telefon, sbohem?
Největší průšvih bab je, že si myslí, že máme aktuální situaci poznat sami, ale i když máme dvě koule, ani jedna není věštecká… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
12.6.26 10:38
@Parvaneh píše: Více

Evidentně s ní něco špatně je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.26 10:41

@Velryba černá asi se mnou něco špatně je.. ono se to tady těžko všechno popisuje.. ale v podstatě se ve mě bije pocit, že jsem udělala chybu já, protože mi vysvětluje, jak jsem se změnila, ze nejsem empatická… a všechno..

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
12.6.26 10:42

Prostě neladíte, tak mu oznam, že pokračovat nechceš. V čem je problém?

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
12.6.26 10:43

No a pokud tam vidíš výhody, o které nechceš přijít, budeš to asi muset brát tak, jak to je.

• Citovat
  • Upravit
41849
12.6.26 10:44

a když se tě, zeptal, jestli to má zrušit, tak jsi mu řekla co??? doufám, že ano…jinak je to klasická manipulace, protože jsi jistě měla i pocit, že by jsi ho měla přesvědčovat, že to není pravda, že se mu věnuješ dostatečně a at to neruší, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.6.26 10:47

Tak co chceš? nejdřív, napíšeš jak je ti z výletu fyzicky špalně a když to chce on zrušit, tak je to taky blbě… yt jsi s ním nikam jet nechtěla nebo chtěla? Odpískej výlet a dej se do kupy, uvědom si co chceš a jestli má smysl pokračovat v tomto vztahu dál. Já si myslela, že v tom máš jasno, ale nemáš, babráš se v maličkostech, kdo první odepíše, kolik minut strávíte na telefonu…atd. ale neřešíš vůbec to zásadní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.26 10:48

@Keyllah do me kdyz nekdo tohle zacne valit, tak ja přestanu mluvit a zacne se mi svírat hrdlo. Pak jsem mu akorát řekla, že jsou věci, které mu vysvětluju každý den a on zase jak je smutný a téměř v telefonu brečel..

• Citovat
  • Upravit
1234
12.6.26 10:57

Hele a nedelas si z nas fakt srandu? Me to prijde trochu pritazeny za vlasy uz. Dalsi zarlive kolecko kvuli kamaradovi a zrovna gayovi? A neodpovedela jsi mi, kolikrat, ze jste se to vlastne za ty 3 mesice videli,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.6.26 11:01

Není chyba v tobě. Jediné v tom, ze ho nedokážeš odpalkovat. On s tebou manipuluje. Nemá právo mluvit to do toho, s kým se vídas a uz vůbec ti nemá co narizovat, kdy mu máš volat a ze on má přednost před všemi. Musíš to rázně ukončit, jinak budeš ve velkém průšvih. Dosavadní konverzaci si zalohuj, jeho všude zablokuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5219
12.6.26 11:09

Zezacatku to bylo super? Vzdyt jste na zacatku. Stykate se 3 mesice co 3 tydny takze jste se videli 3-4×?

A ne, v tomto pripade bych nevydrzela 1 noc protoze do toho vrazil penize a ma narozeniny. Porad bude neco, nejaky duvod. Rekla bych mu to narovinu, klidne i zaplatila ty penize co utratil, ale rekla bych mu to, ze se uz nechci stykat, at uz o vikendu nejezdi.

Ja chapu, ze si chce volat a psat, kdyz se nevidite, ale toto je moc, aby ti rikal po tak kratke dobe, ze jsi jeho svet atd. Takze bych se pripravila, ze bude volat nebo i prijede a bude otravovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41849
12.6.26 11:15

no, tak mu to napiš!! co jiného chceš poradit, když to nezvládneš říct, tak mu to napiš…nebo proč to zdržuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5219
12.6.26 11:18
@Yasmen píše: Více

Ze jo, to byla idealni prilezitost. Zrusit vikend a ukoncit cely ‚vztah‘. Vzdyt se nemohli videt vic jak 4×, neni nic divneho ukoncit randeni po 4 schuzkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
12.6.26 11:20

Tak bych zaplatila věci, který jsem odsouhlasila, a ukončila to. Tohle na mě působí jako utahující se smyčka. Nech to ještě pár dní a budeš mu zavázaná třikrát tolik. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41849
12.6.26 11:21

naiš mu : „ano, máš pravdu, přemýšlela jsem o tom a prosím, zruš ten výlet. Nehodíme se k sobě, je mi to líto. Bude lepší, když už se neuvidíme. Přeji ti vše dobré, sbohem…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí