Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tgg91 píše: Více
To je fakt… Mě taky jedna baba všude blokla, tak jsem si to nakonec udělal sám. To je hodně nebezpečný, takže to nikdy žádná už nesmí dopustit… ![]()
@Anonymní píše: Více
To je psycho takové pronásledování. Chtěl by tě mít pod kontrolou. Ten musí být fakt hodně labilní. Na něco takového opravdu jet nechceš.
@otevřená_mysl píše: Více
Ale kdyby ji ignoroval, tak tady brečí, že na ni kašle… Najít přesnou rovnováhu, jak se k babě správně chovat, je strašně těžký a skoro nikdy to nevyjde… ![]()
@Nikomunic píše: Více
To je jedno, je to manipulátor přes emoce. Současně MOŽNÁ typ muže co chce kontrolovat prostřednictvím peněz. Jestli chce furt na ní myslet a furt hlídat co právě dělá, tak to zavání psychopatií - nebo přinejmenším akcentovanou osobností.
@otevřená_mysl píše: Více
Soudíš podle výpovědi jedné strany… Která ale bude hodně zveličená…
@KKubula píše: Více
Ano, můžeš být empatická s druhou stranou, která má velice těžkou hlavu kvůli špatnému výběru partnerky… ![]()
Je úplně fuk co kolik stálo. Jestli máš rozum tak to okamžitě ukončíš. Vždytˇse vůbec neznáte, a už takových problémů. Zrušila jsi to??
Já vždycky ctím presumpci neviny, dokud to jen trochu jde, a dost se zdráhám někomu nasazovat psí hlavu. Ale empatii k druhé straně - to úplně nevím, jak udělat, když absolutně netušíme, jaký je jeho pohled, jestli se trápí a čím. Navíc čím mu pomůžeš, když k němu budeš empatický, ale on se to nikdy nedozví? A čím tak pomůžeš zakladatelce?
@KKubula píše: Více
Zakladatelka má u sebe muže, který by se kvůli ní rozkrájel, ale ona si ho nedokáže vážit kvůli své zaslepenosti - prostě je příliš mladá, tak se bojí, aby jí něco neuteklo, ale až povyroste, tak pochopí… Ale to už třeba bude pozdě… Tímto jí pomáhám, otevřením očí…
@Nikomunic proste aktualne nejsou kompatibilni, s jinym treba budou, jaky „bude treba pozde“
tohle viditelne nefunguje
@Eliška píše: Více
Tak jinak - miluju pivo a jasně, když mi ho budou nalévat ze sudu přímo do krku trychtýřem, tak je to špatný, ale přece kvůli tomu nezanevřu na svoji lásku, ne? Prostě se jenom dohodnu na správné regulaci a všechno bude cajk…
ta regulace se tusim nedari, druha strana je z regulace frustrovana
kazdy maji jine ocekavani
pokud po tak kratke dobe jedna strana citi odpor, mluvi to dost jasne