Nechci půjčovat dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
15.8.14 23:00
Nenech se donutit, chtějí být s miminkem, ať přijdou a chovají si. Nevím, proč by ji měli nosit pryč. Je tedy pravda, že kdyby mamka nebo tchýně nebo švagrová chtěly mmčo povozit na hodinu do kočárku na procházku, tak s tím bych problém neměla.
@Nicalka píše:
Brát pryč.. ;)
Prostě mě strašně štvou ty jejich řeči…!!!Příspěvek upraven 15.08.14 v 22:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
15.8.14 23:00

Dělej to, jak to cítíš ty. Pokud bych nechtěla, tak bych nepůjčila.

Malou jsem půjčila do kočárku na vození tchýni od mala. Byla jsem ráda, že jsem se vyspala, nakoupila, vypadla z domu, uvařila, uklidila. Na noc nebo celý den je k nepůjčení ještě teď, ptž po obědě spí a usíná u kojení a večer taky.

Řeči hoď za hlavu nebo řekni, že je ještě maličká a že si jí ještě nahlídají až až

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
15.8.14 23:02

Mám kamarádku, která nechtěla x měsíců nechat vozit dítě o samotě ani manžela :mrgreen: prostě se prý nemohla na malého vynadívat a měla pocit, že by se mu něco stalo. Pak vyměkla :mrgreen:

Osobně jsem si myslela, že taky budu takový nepůjčovací, ale pak jsem byla ráda, že mám týdně 2× na alespoň 2h klid

• Citovat
  • Upravit
1319

Do kocarku me nebo manzelove mamce kdykoliv uz od zacatku, musela jsem se ridit dle kojeni. Starsi dcera byla na noc u mamky v 9 mesicich(moje akutni operace), tim se i odstavila a pak uz jela casteji. Syn ma 4 mesice, kdybych nekojila, mam obcas chut je oba poslat k babicce uz ted :oops: :D Ale pro mne je to uzasny oddech, stihnu toho hrozne moc, trochu si odpocinu a pak se jich nemuzu dockat. Pokud ale nechces, nedavej ji nikomu ani na prochazku, stejne by si jen nervozne vyhlizela z okna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418

Ja poprve na tri hodky mezi kojenim pujcila malou mamce, kdyz ji byly asi tri mesice, ale volno jsem si moc neuzila. Za to ted, kdyz uz zacina poradne radit a nekolikrat denne usmernuji jeji sebedestruktivni cinnosti, se tesim, az nebudu kojit a dam ji k mamce na cely den i noc ;) takze bud v klidu, urcite dojdes do chvile, kdy ditko rada pujcis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.8.14 23:03

No moje maminka je s námi neustále :) chodíme společně ven a td. Nejde o to že bych jí nevěřila ale asi jsem se na malou hodně upla a nedokážu bez ní být ani chvilinku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
15.8.14 23:06

Jo a babickam bych rekla, ze jim doma moc rada uvaris kaficko, at se prijdou podivat, jestli chteji, ze se muzete projit spolecne, ale at se nezlobi, ze to tak ted citis a ze si prcka jeste uziji, az k nim bude jezdit na prazdniny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.8.14 23:07

@Nicalka
Nic si s toho nedělej je to normální :kytka:.
Měla jsem to u nejstarší stejně nechtěla jsem půjčovat, bála jsem se, když už jsem půjčila musela jsem kontrolovat jestli je vše v pořádku, bylo mi to vyloženě nepříjemné.
Ale u první jsem nedokázala věřit nikomu krom manžela a mojí sestry, ostatním jsem se dítě bála půjčit, sestře jsem půjčila nejstarší když měla 3 týdny, ostatním jsem se bála i v roce.
Tebe to taky časem přejde :kytka:

Máš ještě malé dítě, tak když budou chtít babi vozit, tak řekni, že se půjdete procházet společně, nech jen babi vozit dítě, bude spokojená a ty klidná :kytka: problém bude vyřešený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.8.14 23:08

Tak díky holky ;)Už se necítím tak špatně ;)..
Vímže dojdu do fáze kdy ji ráda dám na hlídání ale zatím je to na mě brzo :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
15.8.14 23:09

@Nicalka
Tím půjčením máš na mysli nechat někoho pochovat, nebo pohlídat na hodinku nebo na celou noc?
Každý si pod tím pojmem může představit něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.8.14 23:12

Půjčovat ven a tak pochovat to mi vůbec nevadí ;) můžou chovat třeba celej den!!.. Ale chci ji mít prostě u sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.8.14 23:13

Když nechceš, tak nepůjčuj, naprosto to chápu..já ve 2 měsících bez staršího nešla ani na poštu, tehdy vzdálenou cca 7 minut chůze, od něj jsem se malinko „oprostila“ až kolem 18 měsíců, že tak na hodinku půjčit jo, ale déle ne..u mladšího ve 2m max tu poštu, nebo nákup v obchodě naproti baráku, ani ťuk víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.8.14 23:17

;).. Potřebovala jsem slyšet že nejsem jediná ;)!! :D
No prostě je to pro mě zatím brzo ;) budou si muset počkat :D!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
15.8.14 23:18

Jedinej kdo se stará je táta. A 2 měsíční prcek je prostě malej :nevim: na to abys ho půjčila nějaké babce. Počkej až by jí řval každou chvilku kvůli prdíkům, chování, dudlík… to by je rychle přešlo… tyhle hloupý nápady :zed:
Buď v klidu divní jsou oni ne ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.8.14 23:21

@Manuelan na to jsem právě myslela :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...