Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Temaho to se mi v kočárku teď docela vzteká, jak je nabalenej.. Takže chodíme vždycky na spaní.
@Anonymní píše:
@Cuddy chybí, ale mám spoustu práce. To maminky, které jsou pouze na MD asi nepochopí
no dobře ted je -10 máš alibi - viz co jsem psaa výše, ale - ehm hodně práce? A není náhodou dítě přednější? na dítě by sis čas udělat měla a jít ven k dobré péči patří.. zvyšuješ mu tím imunitu.. bud méně práce nebo líp organizovat..
@Anonymní píše:
@Cuddy chybí, ale mám spoustu práce. To maminky, které jsou pouze na MD asi nepochopí
V pohode, nejsem matka, co je pouze na MD, presto chodim ven predevsim kvuli sobe.
@Anonymní píše:
@jdukolem nepotřebuji alibi. Když nebyla taková zima, tak jsem s ním ven chodila alespoň párkrát do týdne, ze začátku denně. Jen co se oteplí jdu zase, ale teď je to pro mě i dobré, že mi spí mimi doma já stihnu něco udělat.
tak proč z toho máš pocit viny? ![]()
@Anonymní píše:
to jsou zase alibistické řeči a co děláš, když to dítě nespí? Věnuješ se mu, ne? Tak se mu můžeš věnovat venku.
@Eemii jak říkám pro bezstarostné nepracující maminky je to zřejmě nepochopitelné… Práce je bohužel nebo bohudík více a více ![]()
Já jsem doma, protože mám nemocné děti, ale chozeni ven mi chybí strašně. zdravé dítě by se mělo dostat ven každý den ( s výjimkou novorozenců ve velkých mrazech). Čerstvý vzduch je dobrý pro zdraví a dítě se otuží. Pokud máš moc práce, tak se sežeň někoho na hlídání.
@jdukolem ráda dítě zabezpečím, to je myslím si důležité! Doma se mu věnuji nepřetržitě, když je vzhůru. V kočárku se mi teď pokud nejdeme na spaní vzteká.
@Anonymní píše:
@Temaho to se mi v kočárku teď docela vzteká, jak je nabalenej.. Takže chodíme vždycky na spaní.
A sedí? To mi neřikej, že se vzteká celou dobu v jedoucím kočárku, když vidí ven. Nebo nosítko, to je v tom sněhu stejně nejpraktičtější.
My jsme zvyklí chodit ven každý den…To musí být marast, aby jsme byli doma… Bych to teda nevydržela… Vyvětrat se je zdravý…Pokud to počasí dovolí…Zalezla furt doma je opruz… Lenost a pohodlnost se tomu říká ![]()
Tak otázka je.. co si představit pod tím nechodit ven..
Já nebyla venku teď dva dny se 3 letým, protože se mi fakt nechce, mám praci, protože o víkendu jsme byli na bobech celá rodina, na celý den.. Vůbec mě to žíly netrhá, hrajem si doma. Neznám žádnou tabulku, kolik má být dítě venku od jakého věku atd
Ale třeba nejít 4-5 dní a víc mi přijde už divné..
Myslím, že tas tak moc práce zakladatelka nemá a pokud, myslím, tu hodinu nebo jak je venku, si může přivstgat a nebo jít spát o hodinu pozděj.. dá se to..
Příspěvek upraven 10.01.17 v 14:04
Jasně, že je pohodlnější zůstat doma. Oblíkám sebe a 3 děti, ale ven chodíme každý den. V zimě jen jednou, když je hezky, tak 2×
Budes mit sklenikove dite, to chces? Dost vymluv a sup ven. Dite vzduch potrebuje. Na praci se nevymlouvej ![]()
Zakladatelko, rozumim ti, ze je trochu otrava tlacit spici kocar. Ale dokud v nem dite nebude chtit byt bez toho, aby spalo, tak to proste take budu podstupovat. Ale uz se tesim, az v nem bude sedet, koukat, pripadne behat venku a spat bude doma. Do te doby prace neprace, dite je na prvnim miste a budu se mu venovat i v dobe jeho spanku. Pokud neni prace nutna z existencnich duvodu, tak by ji nemelo trpet dite.