Něco na mlsání, co nedrobí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Neco na mlsani,co nedrobi
Holky, poradte mi, co davate detem behem dne na mlsani a neni z toho svincik vsude kolem. Mala miluje piskotky, kukuricne krupky, rohliky apod., ale uz jsem na infarkt z drobecku, ktere msou vsude. Neustale by neco chroupala, nechci ji to odpirat, ale nebavi me porad za ni behat s luxem. Navic bydlime v novem, chci to tu mit pekne, ciste a nejak to nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, jsem zvědavá, jestli někdo něco poradí, ale myslím si, že to tak s dětmi prostě je, pořád všude svinčík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba Sunarka kukuřičné kroužky s jablečnou příchutí.
Ale nebylo by lepší, učit malou odmalička u jídla sedět, když si potrpíš tolik na pořádek?
Prostě dostane jídlo u stolu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@banibag2 diky za tip-vyzkousime
No ja jsem hrozna, no…mozna casem otupim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já dávám něco do ruky maximálně na dlouhou cestu kočárkem nebo autem. Doma se jí u stolu, maximálně u malého stolečku, odkud nesmí jídlo nikam nosit a pobíhat s ním. To nakrájím třeba okurku, jablko, kousek tvrdého sýra, on si běží ke stolku, tam si to musí dát do pusy a pak si teprve jít hrát. Nejsem zastánce dětí pobíhajících po bytě neustále s jídlem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jannda
Napadly mě cereální kuličky, ty jsou maličké, strčí do pusy a nedrobí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono dítě drobí nebo patlá všechno, to si nevybereš
Lepší je u jídla i mlsání prostě sedět u stolu. Nedělám to kvůli svinčíku, nejsem extra na pořádek, ale kvůli tomu, že nemám ráda pobíhající dítě s jídlem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE oříšky pro 13-ti měsíční dítko asi moc vhodné nebudou, a při pobíhání už vůbec ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
Banan
Ten sice nedrobí, to je fakt, ale pěkně rozmázlej po čemkoliv taky není to pravé ořechové. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BAZÁREK ANGIE píše:
Ten sice nedrobí, to je fakt, ale pěkně rozmázlej po čemkoliv taky není to pravé ořechové.
Tak jabko? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit