Nedostanu se do vany, nápad?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5730
4.6.16 23:05

Napadá mě jít se umyt do bazénu na plovcu. Ty bývají bezbariérove. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.6.16 23:10

@Krčka nějaký štokrle by nešlo přistavit, abys vlezla do vany jako po schůdkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
4.6.16 23:11

Co lavor? V tom se da docasne umyt obstojne

• Citovat
  • Upravit
73
4.6.16 23:11

Ja bych taky šla na bazén :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.6.16 23:12

Odkud jsi? Jestli z Prahy, tak mi napis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
4.6.16 23:12
@Martinik píše:
@Krčka nějaký štokrle by nešlo přistavit, abys vlezla do vany jako po schůdkách?

to mě taky napadlo… ale nejsem si uplně jistá, jestli jsem pochopila dotaz správně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.6.16 23:13

@Krčka já nevím, ale i spodek se dá umýt u umyvadla, blbě ale dá. Strávila jsem jako malá hromadu času u babičky na zahradě, kde jsme se myli v lavoru a babička se prostě myla u něj.
Nezvládneš si ani sednout na kraj vany, pak se toho kraje chytit a manžel tě přidrží, až budeš sedat. Nebo teda vzít nějaký lavor, velkou mísu a opatrně za pomoci manžela se osprchovat nad ní? Hadici od sprchy máte snad dost dlouhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 23:14

:) holky, po schůzkách nevylezu, v podstatě vubec nemuzu používat jednu nohu. Vlacim ji v temer nataženyma stave bez došlapu :roll: A lavor bych si musela nejak dat na židli a zmacet obývák, protoze do koupelny se nevejde ani prd natož lavor :mrgreen: To je situace tohleto :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.16 23:16

Holt dam asi lavor do kuchyně na plovoucku a bude potopa no 8)

• Citovat
  • Upravit
2249
4.6.16 23:17

@Krčka bydlíte v bytě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.6.16 23:18
@Krčka píše:
Holt dam asi lavor do kuchyně na plovoucku a bude potopa no 8)

vem pytel na odpadky, rozpárej ho a dej si ho pod lavor. V koupelně se s tím lavorem nevlezeš? Co třeba postavit lavor na židli a zkusit si opět s pomocí manžela sednout?
Nebo spíš nějakou stoličku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.6.16 23:18

@lleennttiillkkaa Taky znám mytí u umyvadla, jde to v pohodě. Sice se taky trochu nacáká, ale než se připravovat s lavorem v kuchyni, tak se opláchnu rukou a je to.
@Krčka Stejně asi moc nechodíš ven, tak se prostě napatlej deodorantem, vlasy hoď do drdolu a nestresuj se. Na pár dní nemytí ještě nikdo neumřel, naopak se doporučuje sprchovat mnohem méně než je v dnešní době zvykem. 8) Ber to jako příležitost obnovit přirozené bakteriální osídlení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 23:19

@lleennttiillkkaa hadice do sprchy je dlouhá standardně. ;-) Tzn ze je mi k ničemu, protoze lavor vedle vany nepostavím - nevejde se tam a pokud bych ho dala do místa kde konci krátká část vany, Tzn do dveří, tak tam uz zase nedosáhne hadice. Vede totiž z toho nejvzdálenějšího místa vany u stoupacek :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.16 23:20
@Martinik píše:
@Krčka bydlíte v bytě?

Jo v paneláku

• Citovat
  • Upravit
8793
4.6.16 23:20

A konev na zalévání máš? a balkón? :lol: