Ovlivní psychiku nehormonální tělísko?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj hele ty prášky jsou úplně na prd mela jsem stejnee problémy a ještě jsem po nich otěhotněla a mám taky danu a je to to nejlepší co může byt ze začátku to trvá než se usadí takže můžeš krvácet ale za mě je super
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ahojky, já teda nemám zkušenost s tělískem, ale před lety jsem
používala NuvaRing, o hodně lepší než klasické pilulky. Tak si zkus
něco načíst nebo se zeptat doktora.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Měla sem nehormonální tělísko 4 roky a neměla sem vůbec potíže (
fyzicky ani psychicky ) Jen sem s nim tak nějak otěhotněla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:Dekuju. Nakolik tě vyšla?
Ahoj hele ty prášky jsou úplně na prd mela jsem stejnee problémy a ještě jsem po nich otěhotněla a mám taky danu a je to to nejlepší co může byt ze začátku to trvá než se usadí takže můžeš krvácet ale za mě je super
@xxprincesscz píše:
Ahojky, já teda nemám zkušenost s tělískem, ale před lety jsem používala NuvaRing, o hodně lepší než klasické pilulky. Tak si zkus něco načíst nebo se zeptat doktora.
Nuvaring nemůžu, v letáku je kontraindikace pigmentové skvrny v těhotenství nebo přetrvávající po porodu..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@shadowbabe píše:Čím to doktor odůvodnil? Já do něj asi budu muset jít. Bohužel hormonů se fakt bojím, a prezervativy jsou na prd.. Kterou značku jsi měla?
Měla sem nehormonální tělísko 4 roky a neměla sem vůbec potíže ( fyzicky ani psychicky ) Jen sem s nim tak nějak otěhotněla
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše: Čím to doktor odůvodnil? Já do něj asi budu muset jít. Bohužel hormonů se fakt bojím, a prezervativy jsou na prd.. Kterou značku jsi měla?
Tělísko sestouplo dolů, dost se divil a čuměli jsme oba na UTZ jak…
Asi osud
Měla sem obyč Danu, teďka bych šla ale
stejně zase do nehormo tělíska, jen bych vzala jiné. Zatím beru anti pro
kojící, tak až pak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@shadowbabe píše:
Tělísko sestouplo dolů, dost se divil a čuměli jsme oba na UTZ jak…Asi osud
Měla sem obyč Danu, teďka bych šla ale stejně zase do nehormo tělíska, jen bych vzala jiné. Zatím beru anti pro kojící, tak až pak.
A nakolik tě vyšlo?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Telisko , jaké?
- Psychika po nevolnostech v 1. trimestru
- Má psychika v karanténě
- Co na zklidnění nervů a psychiky z dlouhodobé frustrace?
- Nehormonální tělísko? Spolehlivější, než tomu bylo dříve?
- Nehormonální antikoncepce - prosím doporučte
- Mamá a její psychika
- Psychika puberťáků během covidu
Ahoj, před 5ti lety jsem zkusila HA pilulky. První jsem měla nizkohormonalni Asumate - vydržela jsem ji brát 2 měsíce. Bylo mi po ní neskutečně psychicky zle. Pak jsem zkusila 1 měsíc další HA Verezana, a ten stejný průběh…dr mi kladl na srdce že si to musí sednout, že mám vydržet 3 měsíce, jenže ty stavy prostě vydržet nešly. Chránili jsme se prezervativem. Teď mám po porodu, a uvažuji nad teliskem. Dost jsem si o samotné hormonální antikoncepci četla, a do těla tohle dávat nechci… Je možný že by mi mohlo dělat nehormonalni tělísko stejne stavy? Kondomy už používat nechceme, a další těhotenství vůbec teď nepřipadá v úvahu.