Nehty umělé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1047
15.1.22 03:21
@Nimie píše:
Jo, to je normální. Nehet prostě dorůstá a tak i když ti to na začátku hodně zkrátí, tak postupem času je to víc a víc vidět. Je to jeden z důvodů proč osobně mi umělé nehty vadí. S tím nic neuděláš, leda upilovat a celé znovu.

jsem na tom stejne.. mě natahuje, jak u nekoho vidím dlouhé nevkusné umělé drápy a zespod jeho hnusné špinavé dlouhé nehty ještě se zbytkama všeho možného :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
15.1.22 03:24
U
@JiříkMazlík píše:
Ale to není strašný kvůli karanténě.
To je kvůli tomu tvaru :poblion: [/citace
chlap chodí komentovat nehty na ženské fórum.. tady už je možné fakt všecko :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
15.1.22 03:32
@JiříkMazlík píše:
Ano opravdu teď jsi mi zaskočila :mrgreen: mi ještě můžeš říct že ho mám malého a věčně mi nestojí :dance:
Ja neurážím lidi ale jiné tvory a potvory ano. :*

Myslím, že to už trochu přeháníš. Svůj názor na nehty jsi zde už napsal, tak se víc neztrapňuj.. Jak vidíš nemá zakladatelka zájem si s tebou psát o tom, co se ti líbí a nelíbí, tak ji už dej laskavě pokoj. Jsi pomalu v každé diskuzi a v každé diskuzi jsi velmi „vtipný“teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12613
15.1.22 07:27
@Jjsjbbans píše:
@JiříkMazlík žijeme v roce 2022 a každý jsi může mít a nosit co chce
Zkuste jsi otevřít i jinou stránku než tuhle pofi stránku z lidmi z doby kamenné a uvidíte že tenhle tvar má hodně lidí…

Byt personalistka a ty bys ses uchazela o praci, tak s takovymi drapy te nevezmu ani jako uklizecku abys nepropichla hadr. Umele nehty jsou hnusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.1.22 07:38
@lilith1 píše:
Byt personalistka a ty bys ses uchazela o praci, tak s takovymi drapy te nevezmu ani jako uklizecku abys nepropichla hadr. Umele nehty jsou hnusne.

Každé hnusné nejsou. Když je rozumná délka a tvar. Tak jsou hezké. Hnusné je tohle a ohlodané na kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
15.1.22 07:41
@maruš85 píše:
Tvoje nehty odrostly, to je normální. Objednej se zase k nehtařce a nech si udělat nový (doplit gel). Já bych volila oblejší tvar, aby to bylo přirozenější. Já si sama dělám gel lak, ale ten se hodí spíš na krátký nehty. Gel je pevnější a můžeš mít nehty mnohem delší. Koukni se na net, jaký nehty se hodí k tvým prstům. Třeba já mám krátký buclatý prstíky, takže ostrý nehty by mi neslušely. Dřív jsem chodila k holčině, co si mě hned obědnala max za 3 týdny na nový nehty, každá zákaznice měla vlastní pilník v obálce se jménem, takže nehoblovala mým pilníkem dalších několik ženských

Gel lak se da v pohode i na delsi, pokud je kvalitni a mas dobre vlastni nehty. Mne presahuji zhruba 5mm (mozna by to sneslo i vic, ale to uz mi prijde jako desny parat) a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
15.1.22 07:58
@Jjsjbbans píše:
@JiříkMazlík
Jen vysvětluji že při práci v kuchyni neustálého přendavání se něco občas za ten nehet dostane

S tímhle na rukou tě někdo nechá dělat v kuchyni??? 8o Ty vo.le, svět se v prd.el obrací 🙏🏼

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
15.1.22 08:01

Jinak k věci, tohle je normální, jak půjdeš zase na doplnění k nehtařce, tak své nehty nech zkrátit. Moje mi to vždycky vzala nakrátko. Délka aj tvar jsou tvoje věc, nám se to líbit nemusí. Ovšem na diskuzním fóru musíš počítat s tím, že ne každý z tvých drápků sedne na řiť :wink:

• Citovat
  • Upravit
15332
15.1.22 08:05
@JiříkMazlík píše:
Tak už víme že máš umělé nehty super :lol:
No ten nehet pod tím prostě furt roste a to umělé co na něj prilepis se logicky posouvá furt vpřed od lůžka nehtu.
Tak že pokud se ti už nelibý a šou hnusné tak šup na nové :lol: ale rozhodně to broušení tvého nehtů není nic moc dobrého
Upřímně řečeno raději vydim ženu se svými nehty než nějaké umělé drápy.

Ja bych to vzala flexou, takovyhle drápy to je i na šmirgl-hoblík, nebo tvrdokovove frezy na titan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
15.1.22 08:08
@Jjsjbbans píše:
Nevím jak to popsat
Máte jakoby odrost nahoře tam se to zbrousí a udělají nový jasný ale já se bavím o tomhle viz foto

8o 8o 8o.. jeste ze už jsem snidala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
15.1.22 08:18
@Jjsjbbans píše:
Nevím jak to popsat
Máte jakoby odrost nahoře tam se to zbrousí a udělají nový jasný ale já se bavím o tomhle viz foto

Ona ti prodloužila tvoje, že? Umělé tam nalepila? Takže pak jde vidět tvůj nehet kde končil a to prodloužení. Já už chodím roky, ale ikdy se mi něco zlomilo raději jsem nechala jen gel na svůj nehet na krátky a pak za 4 týdny už byl delší. Nemám rada ty dolepovací tipy, nebo prodloužení gelem…pak to vypadá jak to vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
15.1.22 10:27
@petanah píše:
Myslím, že to už trochu přeháníš. Svůj názor na nehty jsi zde už napsal, tak se víc neztrapňuj.. Jak vidíš nemá zakladatelka zájem si s tebou psát o tom, co se ti líbí a nelíbí, tak ji už dej laskavě pokoj. Jsi pomalu v každé diskuzi a v každé diskuzi jsi velmi „vtipný“teda..

Souhlasím :?
Taky se často naštvu, když vidím jeho „vtip“ :mrgreen: ale každý má právo tady diskutovat, tak mlčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
15.1.22 23:16
@petanah píše:

Prosím :lol: ty jsi jako její mluvčí? Kolik ti za to dává?
A to že jsem v každé diskuzi to mi jako závidíš? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
15.1.22 23:17

@Darkandeep nemusíš mlčet ;)
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek