Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nimie píše:
Jo, to je normální. Nehet prostě dorůstá a tak i když ti to na začátku hodně zkrátí, tak postupem času je to víc a víc vidět. Je to jeden z důvodů proč osobně mi umělé nehty vadí. S tím nic neuděláš, leda upilovat a celé znovu.
jsem na tom stejne.. mě natahuje, jak u nekoho vidím dlouhé nevkusné umělé drápy a zespod jeho hnusné špinavé dlouhé nehty ještě se zbytkama všeho možného ![]()
@JiříkMazlík píše:
Ale to není strašný kvůli karanténě.
To je kvůli tomu tvaru[/citace
chlap chodí komentovat nehty na ženské fórum.. tady už je možné fakt všecko
@JiříkMazlík píše:
Ano opravdu teď jsi mi zaskočilami ještě můžeš říct že ho mám malého a věčně mi nestojí
Ja neurážím lidi ale jiné tvory a potvory ano.
Myslím, že to už trochu přeháníš. Svůj názor na nehty jsi zde už napsal, tak se víc neztrapňuj.. Jak vidíš nemá zakladatelka zájem si s tebou psát o tom, co se ti líbí a nelíbí, tak ji už dej laskavě pokoj. Jsi pomalu v každé diskuzi a v každé diskuzi jsi velmi „vtipný“teda..
@Jjsjbbans píše:
@JiříkMazlík žijeme v roce 2022 a každý jsi může mít a nosit co chce
Zkuste jsi otevřít i jinou stránku než tuhle pofi stránku z lidmi z doby kamenné a uvidíte že tenhle tvar má hodně lidí…
Byt personalistka a ty bys ses uchazela o praci, tak s takovymi drapy te nevezmu ani jako uklizecku abys nepropichla hadr. Umele nehty jsou hnusne.
@lilith1 píše:
Byt personalistka a ty bys ses uchazela o praci, tak s takovymi drapy te nevezmu ani jako uklizecku abys nepropichla hadr. Umele nehty jsou hnusne.
Každé hnusné nejsou. Když je rozumná délka a tvar. Tak jsou hezké. Hnusné je tohle a ohlodané na kůži.
@maruš85 píše:
Tvoje nehty odrostly, to je normální. Objednej se zase k nehtařce a nech si udělat nový (doplit gel). Já bych volila oblejší tvar, aby to bylo přirozenější. Já si sama dělám gel lak, ale ten se hodí spíš na krátký nehty. Gel je pevnější a můžeš mít nehty mnohem delší. Koukni se na net, jaký nehty se hodí k tvým prstům. Třeba já mám krátký buclatý prstíky, takže ostrý nehty by mi neslušely. Dřív jsem chodila k holčině, co si mě hned obědnala max za 3 týdny na nový nehty, každá zákaznice měla vlastní pilník v obálce se jménem, takže nehoblovala mým pilníkem dalších několik ženských
Gel lak se da v pohode i na delsi, pokud je kvalitni a mas dobre vlastni nehty. Mne presahuji zhruba 5mm (mozna by to sneslo i vic, ale to uz mi prijde jako desny parat) a v pohode.
@Jjsjbbans píše:
@JiříkMazlík
Jen vysvětluji že při práci v kuchyni neustálého přendavání se něco občas za ten nehet dostane
S tímhle na rukou tě někdo nechá dělat v kuchyni???
Ty vo.le, svět se v prd.el obrací 🙏🏼
Jinak k věci, tohle je normální, jak půjdeš zase na doplnění k nehtařce, tak své nehty nech zkrátit. Moje mi to vždycky vzala nakrátko. Délka aj tvar jsou tvoje věc, nám se to líbit nemusí. Ovšem na diskuzním fóru musíš počítat s tím, že ne každý z tvých drápků sedne na řiť ![]()
@JiříkMazlík píše:
Tak už víme že máš umělé nehty super
No ten nehet pod tím prostě furt roste a to umělé co na něj prilepis se logicky posouvá furt vpřed od lůžka nehtu.
Tak že pokud se ti už nelibý a šou hnusné tak šup na novéale rozhodně to broušení tvého nehtů není nic moc dobrého
Upřímně řečeno raději vydim ženu se svými nehty než nějaké umělé drápy.
Ja bych to vzala flexou, takovyhle drápy to je i na šmirgl-hoblík, nebo tvrdokovove frezy na titan
@Jjsjbbans píše:
Nevím jak to popsat
Máte jakoby odrost nahoře tam se to zbrousí a udělají nový jasný ale já se bavím o tomhle viz foto
.. jeste ze už jsem snidala
@Jjsjbbans píše:
Nevím jak to popsat
Máte jakoby odrost nahoře tam se to zbrousí a udělají nový jasný ale já se bavím o tomhle viz foto
Ona ti prodloužila tvoje, že? Umělé tam nalepila? Takže pak jde vidět tvůj nehet kde končil a to prodloužení. Já už chodím roky, ale ikdy se mi něco zlomilo raději jsem nechala jen gel na svůj nehet na krátky a pak za 4 týdny už byl delší. Nemám rada ty dolepovací tipy, nebo prodloužení gelem…pak to vypadá jak to vypadá…
@petanah píše:
Myslím, že to už trochu přeháníš. Svůj názor na nehty jsi zde už napsal, tak se víc neztrapňuj.. Jak vidíš nemá zakladatelka zájem si s tebou psát o tom, co se ti líbí a nelíbí, tak ji už dej laskavě pokoj. Jsi pomalu v každé diskuzi a v každé diskuzi jsi velmi „vtipný“teda..
Souhlasím ![]()
Taky se často naštvu, když vidím jeho „vtip“
ale každý má právo tady diskutovat, tak mlčím.
@petanah píše:
Prosím
ty jsi jako její mluvčí? Kolik ti za to dává?
A to že jsem v každé diskuzi to mi jako závidíš? ![]()