Nějaké recenze na MUDr. Jarošovou gennet?

  • Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
2.10.21 16:27

Nějaké recenze na MUDr. Jarošovou gennet?

Nějaké recenze na MUDr. Jarošovou gennet?
Zdravím. Manželovi vyšel špatně spermiogram. Jsme objednání do gennetu k Dr. Jarošové… Manželovi je 29 a mě 36. Gynekologicky se s ničím neléčím. V rodině žádné vrozené vady. Jsem z toho plná emocí jak to bude probíhat… Dostali jsme termín až na 18.11. Jak dlouho trvaji první vyšetření před stimulaci? Děkuji Lenka

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18326
2.10.21 16:35

@Laiser24 Neni ti to blbe se takhle verejne ptat na konkretni lekarku? Jak by bylo tobe, kdyby te propirali na soc. sitich?
Tohle je nejaky nesvar emimina, nebo co? :nevim:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
14633
2.10.21 16:39

@Laiser24 Zkušeností je tu dost, použijte google. ;) Je to profesionálka. Každopádně – proč stimulaci, když máte jen špatný spermiogram? ;) Klid, nestahuj kalhoty, brod je daleko. Možná bude stačit inseminace a na tebe se příliš „nesáhne“. Hodně štěstí. :kytka:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5
2.10.21 16:48

@cecetka

Tak jelikož tu jinde vychvalují konkrétní lékařky v různých centrech, tak mi nepřišlo divné se na jednu z nich zeptat… To je trestné??? :roll:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5
2.10.21 16:50

@Litta
No na výsledku spermiogramu v závěru píšou doporučenou léčbu IVF a dokonce použít spíš ICSI… Manžel má jen 1% zdravých spermií z 2,5mil. :nevim:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2156
2.10.21 17:12

@Laiser24 presne tak. Inseminace je naprosto zbytecna, kdyz jsou spatny spermie :lol:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2156
2.10.21 17:15

@Laiser24
Trestny to neni :) taky jsem shanela informace o lekarce, kdyz jsme sli do Gennetu…od toho to emimino je, ale nektery to jeste nepochopily :lol:
Ja ti k ni bohuzel nic nereknu, protoze ja u ni byla jen asi 2× na utz a delala mi KET :)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5
2.10.21 17:17

@peta1003
I tak moc děkuji za milou odpověď :palec:
:hug:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
53
2.10.21 18:13

Ahoj, já mám díky ní (a taky imuno dr. Malíčkové a dr. Kouckému z Apolináře) po pěti potratech zdravou úžasnou holčičku.
Je z mého úplně prvního embryotransferu (KET) 🙂 pětidenní blastocysty s PGS.
Já tedy neměla problém otěhotnět přirozenou cestou, velké problémy přišly vždycky “až” v jeho průběhu, takže proto právě IVF s genetickým testováním.
Paní doktorka je moc příjemná, a rozhodně ví, co dělá :palec:
Držím pěsti!

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5
2.10.21 18:17

@MiliX děkuji moc :palec:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
619
3.10.21 20:22

Chodila jsem k Jarosove, byla fajn a mela jsem z ni dobry pocit. Asi bych u ni ocenila, ze me poslala na vsechna vysetreni, ktera se vubec jen daji vymyslet, aby zjistila pricinu neplodnosti.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat