Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VimCoChci píše:
Komunikace je orezana na veci tykajici se fungovani rodiny. Ale Dobrou noc, jak jsi se vyspal, těšil si se na nás? chybela jsem ti, nechces si jen povidat? co by sis prál…a vsechno ostatni …tomu podobne…přitom ja se zajimam stale a opravdu me to zajima a opravdu ji posloucham…ona me ne…ale neprisel jsem resit nas zadrhel v komunikaci,…spis to zda je fer tyhle otazky a slova resit s cizi zenou
Záleží, zda to začne a skončí jen u povídání, protože při povídání se člověk dozví i různé jiné…
@Lexter píše:
Není, je to zbabělost. Jestli nemáš odvahu jí to vpálit do očí pak co s tebou.Příspěvek upraven 25.02.19 v 00:11
rozveď to.....když mám ženu, už nesmím mít kamarádky? přatele se taky podporuji…chlapu me podporuje spousta z mych přatel…ale s tema zrovna nebudu rozebirat že mi doma chybi něžnost ženy ![]()
@VimCoChci píše:
neni nymfomanka…mame normalni prumernou castost a na nic v sexu si nestezuju vse nam vyhovuje…v tomto si dokonale sedime…o sex tu vubec nejde..jde mi o nezne vlidne slovo…
U nás je to třeba tak, že si taky denně neříkáme, jak se máme, co by jsi si přál..Muž kolikrát přijde z práce a první, co mi řekne je „máš něco nebo si mám něco najít“ - myslí tím jídlo. No, mohla bych se pekelně naštvat…ale já to obrátím ve srandu, nafouknu před ním tváře, řeknu mu „díky za optání, měla jsem se dobře“ a jako uraženě odkráčím. On se začne chechtat, přijde, řekne už i něco milého, začnem se špičkovat a škádlit..u nás vůbec na všechny chmury zabírá nejlíp humor a nebrat se tak vážně.
@Evulina píše:
No, nejdřív si promluv s ní přeci..
ja nechci řešit situaci doma…to už me stalo moc sil…proste ma obdobi kdy takova neni…nechape momentalne ze i muz potřebuje pohladit slovy…už to řešim rok ale spis ji tim lezu na nervy…tak uz jsem z dotahovanim přestal a hodlam to obdobi přetrpět…
@VimCoChci píše:
rozveď to.....když mám ženu, už nesmím mít kamarádky? přatele se taky podporuji…chlapu me podporuje spousta z mych přatel…ale s tema zrovna nebudu rozebirat že mi doma chybi něžnost ženy
Nic takového jsem neřekl, ale pokud máš problém v komunikaci a nekomunikuješ ho… Já chápu, že zde hrají roli spousta faktorů, rodina, zázemí apod…
Důležitá otázka je proč s tebou nejedná jak by sis přál, zeptal ses jí? Pokud ne, čekáš že na to přijde nějaký ňouma Lexter nebo jiní kteří o tobě ví prd?
@VimCoChci píše:
neni nymfomanka…mame normalni prumernou castost a na nic v sexu si nestezuju vse nam vyhovuje…v tomto si dokonale sedime…o sex tu vubec nejde..jde mi o nezne vlidne slovo…
A odkud pramení tvá touha po něžném a vlídném slově?
@Evulina píše:
U nás je to třeba tak, že si taky denně neříkáme, jak se máme, co by jsi si přál..Muž kolikrát přijde z práce a první, co mi řekne je „máš něco nebo si mám něco najít“ - myslí tím jídlo. No, mohla bych se pekelně naštvat…ale já to obrátím ve srandu, nafouknu před ním tváře, řeknu mu „díky za optání, měla jsem se dobře“ a jako uraženě odkráčím. On se začne chechtat, přijde, řekne už i něco milého, začnem se špičkovat a škádlit..u nás vůbec na všechny chmury zabírá nejlíp humor a nebrat se tak vážně.
o tom tady mluvim…presne to…ja se kolikrat musim doprošovat o dobre rano, nebo polibek když odcházím do práce…její slova jsou, že ona to k životu nepotřebuje…no dobře..ale ja jo…a vic jak nějakej poblbanej sex
@VimCoChci píše:
ja nechci řešit situaci doma…to už me stalo moc sil…proste ma obdobi kdy takova neni…nechape momentalne ze i muz potřebuje pohladit slovy…už to řešim rok ale spis ji tim lezu na nervy…tak uz jsem z dotahovanim přestal a hodlam to obdobi přetrpět…
Pokud se dřív chovala jinak, napadá tě nějaká změna, která u ní nastala? Není víc vyčerpaná z práce, z domácnosti nebo jí prostě něco neleze na nervy?
@VimCoChci píše:
o tom tady mluvim…presne to…ja se kolikrat musim doprošovat o dobre rano, nebo polibek když odcházím do práce…její slova jsou, že ona to k životu nepotřebuje…no dobře..ale ja jo…a vic jak nějakej poblbanej sex
Neznevšednělo jí to? Myslím delší vztah.
Příspěvek upraven 25.02.19 v 00:19
@VimCoChci píše:
Přetrpět? Pravda, kdo trpí ten roste, ale rok? Proč?
@VimCoChci píše:
Tak pak je to jasný. Co ještě potřebuješ?
@není možná píše: Tak pak je to jasný.
Heh, to není v případě že taková původně nebyla.
@není možná píše:
A odkud pramení tvá touha po něžném a vlídném slově?
nevím, asi strárnu…ale proste dřív jsem tak citlivej nebyl…změnil jsem se po dětech…vic fyzickeho kontaktu…s detma se často obejmu a políbím je…dávám najevo citi víc než jsem to dělával dřív…a možná to me pak švihlo, že jsem si uvědomil, že žena mi to skoro vubec nevraci…a jak řikam…oduvodnuje to tim..že se nepotřebuje pravidelne laska a chlacholit…a ze kdyz chci neco rict…nebude se ptát…mám to říct …ale já chci aby se zaptala…aby jsem vedel..ze má o me zajem
@VimCoChci píše: ale já chci aby se zaptala…aby jsem vedel..ze má o me zajem
Tohle nejde nic než pochopit. Tohle je přeci základní kámen vztahu.
@Lexter píše:
Tohle nejde nic než pochopit. Tohle je přeci základní kámen vztahu.
Prave..a ten nemam…ale neni to nijak vazne aby to melo bourat rodinu..a pratelsky vztah s zenou muze muzi kratkodobe toto nahradit…protoze nova kamaradka…se bude ptat na vse a bude se o me zajimat…ted otazka…zda to zena muze brat jako neveru