Nejistota vůči partnerovi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
No, přítele asi nezmenis, ale jestli nemusíš furt jen ležet, zkusila
bych si aspoň najít nějaké kámošky, popřípadě i pres net. Možná by
se našla i nějaká na emiminu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Andromeda81 píše:
No, přítele asi nezmenis, ale jestli nemusíš furt jen ležet, zkusila bych si aspoň najít nějaké kámošky, popřípadě i pres net. Možná by se našla i nějaká na emiminu.
Zkouším hledat, zatím moc úspěchu nemám asi i proto píšu sem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Děvče, já si něčím takovým v těh. prošla. Děkuji, že už s ním
nejsem. Neustálý nespokojený lovec na lovu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem teď v šestém měsíci těhotenství, bylo to neplánované, ale moc se těším. Problém je v partnerovi, se kterým dítě čekám. Kvůli němu a malému jsem se přestěhovala 130 kilometrů od domova, nikoho tu neznám, jsem na rizikovém těhotenství, takže pořad doma a nemám moc šanci se tu s někým seznámit. Přítel je samozřejmě celý den v práci a když přijde domů jde na počítač, na kterým je schopny strávit několik hodin. Často jsme se kvůli tomu hádali a hádáme. Největší problém ale přišel asi tak před měsícem, kdy jsem zjistila, že si píše s jinými ženami a dokonce si posílají i “fotky”. Podle zpráv, které jsem si přečetla, je zval i ven. Když jsem se ho ptala, co to má znamenat, říkal, že to je jen sranda a že s nikým by doopravdy na schůzku nešel. Hodně mi to ublizilo, protože nedokážu pochopit, proč to děla zrovna teď, v období, kdy cekame dítě. Byla jsem naštvaná, ale po pár dnech se situace trochu uklidnila. Nicméně můj problem je v důvěře k němu. Není to poprvé, co mi v něčem lhal. Slíbil, že už to neudělá, že na počítač nebude chodit a bude se mi věnovat. Bohužel mu to vydrželo tak týden a vše je zase starých kolejích.
Takže kdyby jste měli nějaká rady, jak situaci zlepšit nebo aspoň nějaký tip, abych se cítila víc v pohodě budu rada!
Chápu dobře, že do otěhotnění jste měli vztah na dálku? Tak v tom
vidím problém a zakopaného psa, prostě jste se nestihli poznat ani
v základních věcech a hned do toho dítě . Jak se to stane, že otěhotníš
neplánovaně? Skoro bych si tipla, že ženy ho provází životem mnohem déle
než poslední měsíc. A pokud bylo dítě neplánované, asi se dalo
předpokládat, že extrémně nadšený nebude.
Na tvem místě bych začala šetřit a připravovat si půdu na odchod, kdyby
se nic nezměnilo ani po porodu. Držím palce, ať jseš v pohodě
pro dítě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mám pro tebe špatnou zprávu, nikdy to lepší nebude, tihleti internetoví lovci si prostě nedají pokoj. Plus to věčný paření her, já už bych byla sbalena a pápá. Záleží na tobě, jsi ochotná to pořád tolerovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Naopak. Máš jistotu, že to lepší nebude. Buď si zvykneš a nebo ho
opustiš. Dobře si to rozmysli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No holka, lituju te. Udelala jsi velkou obet s tim stehovanim. Tohle nevypada vubec dobre. Asi nemusim ani rikat, ze narozenim ditete se vztahy mic neutuzi-jako to obdobi po narozeni ditete je tezke jak prase-mimina obvykle maji prehoteny rezim, takze v noci rvou, prdiky…kde kdo resi problemy s kojenim, do toho se kludne muze pridat nejake to poporidni blues…no, uz ted, jak vidno, priteke moc nezajimas, ja bych hodne akutne premysleka o stehovani zpatky, kde mas zazemi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další věc, já bych nemohla žít s mužem, co je takový zevl. Všichni mí partneři měli koníčka, ať už sport, nebo něco vytvářeli, opravovali. Blbeček, co sedí u kompu na doživotí, by mi vůbec neimponoval. a jak to vypadá s jeho sliby, o tom už ses taky přesvědčila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Betty MacDonald píše:
Další věc, já bych nemohla žít s mužem, co je takový zevl. Všichni mí partneři měli koníčka, ať už sport, nebo něco vytvářeli, opravovali. Blbeček, co sedí u kompu na doživotí, by mi vůbec neimponoval. a jak to vypadá s jeho sliby, o tom už ses taky přesvědčila.
Nedejbože chodil zevlovat na emimino jako já Na druhou stranu, doba se posouvá jinam a mám
příbuzného, který je skutečný e-sportovec. Hraje různé ty střílečky a
je za to placenej. Mají společné tréningy jak v hraní, tak předepsané
sólo cvičení doma, aby zůstal v kondici, musí si udržovat jídelníček
„aby mu to myslelo“ a tak
A nebo znám i páry (mladší) kteří na počítači hrají spolu…
Takže důležité je spíš najít někoho, kdo má prostě podobné zájmy a
tady u zakladatelky to vidím blbě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@gabrriel píše:
Nedejbože chodil zevlovat na emimino jako jáNa druhou stranu, doba se posouvá jinam a mám příbuzného, který je skutečný e-sportovec. Hraje různé ty střílečky a je za to placenej. Mají společné tréningy jak v hraní, tak předepsané sólo cvičení doma, aby zůstal v kondici, musí si udržovat jídelníček „aby mu to myslelo“ a tak
A nebo znám i páry (mladší) kteří na počítači hrají spolu…
Takže důležité je spíš najít někoho, kdo má prostě podobné zájmy a tady u zakladatelky to vidím blbě
Jistě, ale já jsem stará škola a vybírám si stejně založené
partnery.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ex mi tvrdil, že si píše s bývalou spolužačkou na Badoo. No.. ve
finále mě podváděl a nedokážu si představit, kolik jich bylo. Bohužel
jsem byla hloupá, zamilovaná. Vztah trval 2 roky, pak jsem ho poslala
do oběhu.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
A myslíš, že až se miminko narodí, tak přestane po večerech sedět
u počítače? A o víkendu ti aspoň trochu pomáhat v domácnosti, ať
toho na tebe není moc a můžeš si taky trochu odpočinout?
Jak jsi na tom se sebeúctou? Jak daleko necháváš své okolí zajít, než se
ohradíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Přítel se nezmění, jestli počítač byl jeho náplň volného času
i předtim, než jste začali bydlet spolu. Můj manžel když přijde
z práce, tak potřebuje taky chvíli oraz, běda, jak na něj začnu něco po
příchodu domů chrlit. Dá si tak hoďku pohodu, kafe..ale pak si mi teda
věnuje. zkus to taky tak.
Ale hlavně bych řešila, že má potřebu na tom PC si psát s cizina holkama
a domlouvání srazu má jako zábavu, kolik mu je? 20?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vas vztah nema zadnou budoucnost a bude to jen horsi. Navic po narozeni ditete nebudes mit pravo dite prestehovat do sveho puvodniho bydliste bez souhlasu otce. Na tvem miste bych se zpet prestehovala jeste v tehotenstvi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Řekli byste mu/ ji, že ho partner/partnerka podvádí?
- Partner mi nadává
- Intimita s partnerem, nebo nej kámoši?
- Exmanželka partnera nám komplikuje život skrze děti
- Hodne sexu s partnerem a strach s tim spojeny
- Nemůžu najít partnera- mám DMO
- Nemáme si co říct s partnerem
Ahoj, jsem teď v šestém měsíci těhotenství, bylo to neplánované, ale moc se těším. Problém je v partnerovi, se kterým dítě čekám. Kvůli němu a malému jsem se přestěhovala 130 kilometrů od domova, nikoho tu neznám, jsem na rizikovém těhotenství, takže pořad doma a nemám moc šanci se tu s někým seznámit. Přítel je samozřejmě celý den v práci a když přijde domů jde na počítač, na kterým je schopny strávit několik hodin. Často jsme se kvůli tomu hádali a hádáme. Největší problém ale přišel asi tak před měsícem, kdy jsem zjistila, že si píše s jinými ženami a dokonce si posílají i “fotky”. Podle zpráv, které jsem si přečetla, je zval i ven. Když jsem se ho ptala, co to má znamenat, říkal, že to je jen sranda a že s nikým by doopravdy na schůzku nešel. Hodně mi to ublizilo, protože nedokážu pochopit, proč to děla zrovna teď, v období, kdy cekame dítě. Byla jsem naštvaná, ale po pár dnech se situace trochu uklidnila. Nicméně můj problem je v důvěře k němu. Není to poprvé, co mi v něčem lhal. Slíbil, že už to neudělá, že na počítač nebude chodit a bude se mi věnovat. Bohužel mu to vydrželo tak týden a vše je zase starých kolejích.
Takže kdyby jste měli nějaká rady, jak situaci zlepšit nebo aspoň nějaký tip, abych se cítila víc v pohodě budu rada!